رویداد24-نطقهای انتقادی نمایندگان مجلس درباره برخی دخالتها و نقشآفرینی برخی نهادها در انتخابات مجلس دهم همچنان ادامه دارد و در آخرین مورد، محسن صرامیفروشان نماینده خمینیشهر، روز گذشته در نطق میاندستور خود در جلسه علنی مجلس با یادآوری انتخابات هفتم اسفند ٩٤، گفت: نهادهای انقلابی باید طبق فتوا و وصیت امام (ره) در انتخابات عمل کنند؛ نمیشود شعار راه امام را بدهیم و مستقیم مهندسی و میدانداری کنیم.
او شورای نگهبان را نگهبان قانون اساسی و حقالناس دانست و افزود: اعتقاد ما به اینکه شورای نگهبان فصلالخطاب است، یک اعتقاد راسخ و مستحکم است و چشمبسته برای تمکین توصیههای امام (ره) و مقام معظم رهبری این مهم را پذیرفتهایم؛ اما آیا انتظار دارید جرمهای مکتوب در پرونده که بهطورکلی ٣٠ ثانیه بیشتر در تفهیم آن وقتگذاری نشده را هم چشمبسته قبول کنیم؟
این نماینده مجلس نهم که برای شرکت در انتخابات مجلس دهم رد صلاحیت شده است، با بیان اینکه مگر میشود نماینده مجلس رد صلاحیت شود و هر بار که از شورای نگهبان تماس گرفتند، تهدید به انتشار مطالب مشروح و توصیه به استعفا کنند، ادامه داد: «کجای قانون چنین حقی را برای آن شورا قائل است؟ شورای نگهبان فقط ٣٠ ثانیه در یکی از بندها برای بنده وقت گذاشت و پس از نوشتن توضیحات توسط اینجانب، در نهایت بنده را به دلیل عدم التزام عملی به اسلام رد صلاحیت کردند».
صرامیفروشان افزود: «آیا نباید طبق قانون مدارک و مستندات به بنده تحویل داده شود و حق اعتراض و دفاع داشته باشم؟ حتی یک ثانیه وقت ندادند و این دور از انصاف است؛ جواب آبروی گروهی، خانوادگی و شخصی ما را چه کسی باید بدهد؟ حال انتظار دارید که همچنان چشمبسته بپذیریم که مجرم هستیم؟» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، ادامه داد: «عالیجنابان و عالیمقامان، پیادهکردن یکییکی از قطار انقلاب به این صورت، آیا مصداق حقالناس است؟ عالیجنابان و عالیمقامان توصیه میکنم از له و نابودشدن کسانی که یک عمر با اعتقاد رأی دادند، جبهه رفتند، در راهپیمایی شرکت کردند و از حریم ولایت و ارزشها دفاع کردند، به این شکل خودداری کنید». نماینده مردم خمینیشهر، افزود: «اگر میگویید مهندسی بوده چرا از انتقال دکتر صرامی که جانباز، فرمانده و تحصیلکرده است و در زمان مقرر اقدام به انتقال به خمینیشهر کرد، جلوگیری کردید؟ این یعنی بهسخرهگرفتن رأی و نظر مردم؛ خوشحال هستم که طوری عمل کردم که از نام صرامیها ترسیدید و در یک جلسه گفته بودند باید جلوی حضور ایشان را گرفت که ٨٠ هزار رأی دارد».
استفاده از بودجه امربهمعروف برای اصولگرایان
او با بیان اینکه انتخابات خمینیشهر را یکقطبی مدیریت کردند، گفت: «یک سؤال و یک ابهام به عنوان ناظر قانون برای بنده پیش آمده، آن هم اینکه مبلغ بیش از ١٣٠ میلیون تومانی که برای ستاد احیای امربهمعروف و نهیازمنکر مرکز رسیدگی به امور مساجد و مسائل فرهنگی دفتر نمازجمعه خمینیشهر که از درآمدهای ناچیز شهرداری و مردم محروم در اختیار آن دفتر قرار گرفت، توسط نهادهای نظارتی باید به ریز مصرف بررسی و اطلاعرسانی شود. واقعا تشکیل جامعه روحانیت توسط آن دفتر با چه هدف، ترکیب و برنامهای صورت گرفت؟ از طرف دیگر چرا کتابهای نگاشتهشده توسط امام جمعه خمینیشهر باید به مناسبتهای مختلف توسط نهادها خریداری و به مسابقه گذاشته شود؛ مانند اعتکاف سال گذشته، آیا بهتر نیست برای بهادادن به قلم طلاب جوان از دیگر کتب هم استفاده شود؟!»
نماینده خمینیشهر، با بیان اینکه مگر امام جمعه نباید نهاد وحدتآفرین باشد، تصریح کرد: «چرا جایگاه نمازجمعه در سال گذشته در اختیار گروه اصولگرایان برای اجرای جلسه سیاسی قرار گرفت که البته بنده مکتوب اعتراض را اعلام کردم و حق خمینیشهر است که با قدمت و تعداد بالای حوزههای علمیه، امام جمعه آن خمینیشهری و بومی باشد؛ آیا مردم ما حق ندارند تحقیق کنند چرا فرزندان مردم باید در مرز سرباز و دورترین نقاط کشور خدمت کنند و فرزندان ما در دفتر خودمان؛ این عین کدام عدالت است؟» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در پایان گفت: «در اینجا اعلام میکنم در انتخابات و پس از آن و آینده به حرمت آرامش مردم شهرستان و اینکه نماینده منتخب با آرامش خاطر بتواند مطالبات بحق مردم را پیگیری کند، سکوت کرده و میکنم و از حقوق شخصی خود میگذرم».
منبع: خانه ملت