یک تراژدی اجتماعی، اهرم تندروها برای فشار به دولت شد
تنها چند روز پس از انتشار گسترده خبر تجاوز و قتل دردناک یک دختر ششساله افغان به نام «ستایش» توسط یک پسر ایرانی حدوداً 17 ساله، یک سایت نزدیک به مخالفان جدی دولت یازدهم و از حامیان مشهور محمود احمدینژاد، مدعی است مقصر اصلی این حادثه دردناک را یافته و خون این دختربچه را گردن دولت و به ویژه وزیر ارتباطات انداخته است.
رویداد۲۴- تنها چند روز پس از انتشار گسترده خبر تجاوز و قتل دردناک یک دختر ششساله افغان به نام «ستایش» توسط یک پسر ایرانی حدوداً 17 ساله، یک سایت نزدیک به مخالفان جدی دولت یازدهم و از حامیان مشهور محمود احمدینژاد، مدعی است مقصر اصلی این حادثه دردناک را یافته و خون این دختربچه را گردن دولت و به ویژه وزیر ارتباطات انداخته است.
به گزارش
رویداد۲۴، سایت رجانیوز با انتشار خبری دال بر اینکه وزارت ارتباطات مسئول مستقیم تراژدی ستایش است، این وزارتخانه و رئیسش را متهم می کند که با تاکید بر استفاده از اینترنت و لزوم رفع محدودیت ها و فیلترینگ باعث شده این پسر 17 ساله امکان دسترسی به کانال های مستهجن را داشته باشد و دست به چنین فاجعه ای بزند.
سایت «رجانیوز» با لحن و ادبیات مخصوص خود، نوشته است که «آقایان وزارت ارتباطات! مسئول مستقیم تراژدی «ستایش» شما هستید. آن روزی که به اسم «اینترنت آزاد» و برای مصارف انتخاباتی چشم بر کانالهای مستهجن تلگرام بسته شد، باید منتظر این روزها مینشستیم!»
جالب آنکه در بخشی از این گزارش آمده: «قطعاً رئیسجمهور، وزیر ارتباطات و وزیر اطلاعات در مسأله کشته شدن نونهال 6 ساله - آن هم با این صورت فجیع - سهلانگاری کردهاند؛ چراکه وقتی دسترسی به اینترنت آزاد و کانالهای پورن و ... را به دلیل استفادههای انتخاباتی آزاد میگذارند و هر کودک نابالغی میتواند به سهولتِ خریدن یک سیم کارت پنج هزار تومانی، به آنها دسترسی داشته باشد، نتیجه قطعاً همین تراژدی تلخی است که این روزها شاهد آن هستیم.»
در این میان ذکر چند نکته حائز اهمیت است. بعد از نتايج انتخابات و شكست نامزدهاي منتخب در انتخابات شهر تهران، رجانیوز شهروندان تهراني را خطرناكترين مجرمان مي دانست و آن ها را محكوم به بیشترین میزان جرایم اجتماعی، روزه خواری، طلاق، اعتیاد مي کرد و مدعي شد كه این شهر بیشترین فاصله از فرهنگ اصیل دینی و انقلابی را برای خود ثبت کرده است.
اين بار با انتشار خبر قتل هولناک ستایش، شروع به صدور حكم و معرفي قاتل اصلي پرونده مي كند. اين كه همگان بر اين نظر بودند كه دلایل اقدام این نوجوان باید مورد بررسی قرار گیرد، مورد تردید نیست؛ اما زماني كه اين رسانه خود را محضر قضاوت می داند و با استدلال هايي پوچ، اينترنت را آلت قتاله و وزير ارتباطات را قاتل معرفي مي كند، چند سوال را به وجود می آورد... که هستی که بخواهی دیگری را قضاوت کنی؟ و چه جرأت و جسارتي براي قضاوت داري؟ پس همين كافي است كه متذكر شويم، ابتدا مطمئن باش دست هايت پاك است سپس با جرأت قضاوت كن.
اگر قرار باشد حاكمان شرع با اين سطح تفكر درباره قتل اين دختر حكم كنند، بايد به ترتيب پدر و مادر به دليل ازدواج و به دنيا آوردن پسر 17 ساله، معمار شهر به دليل ساختن خانه در همسايگي ستايش، سپس شهروندان محترم زنجان به دليل ساخت چاقوي دست زنجاني در آخر كارخانه اسيد سازي براي ساخت اسيد محكوم شوند.
رسانه ي محترم آيا زمان "ممد بيجه"، "اصغرقاتل" يا "خفاش شب" و اتفاقاتي كه در سالهاي دور بود باز هم مسئول حوزه ارتباطات محكوم بود... آن زمان كه شما وجود خارجي هم نداشتيد چه رسد به اينترنت پرسرعت. وظیفه رسانه قضاوت نیست حتی خود قاضی هم بلافاصله حکم صادر نمی کند، اما اینکه چرا جرات قضاوت را یک رسانه بر خود می بیند به سیاستگذاری ها و عدم تعهد به وظایف یک رسانه بر می گردد.
اولین بار نیست که این اتفاق می افتد و هربار که رجانیوز این جرات را به خود می دهد، بیش از قبل خود را در چشم عموم جامعه حقير مي كند. اشاره به این نکته هم بد نیست که تصمیم این قاتل دقیقا برگرفته از یک سریال است نه استفاده از فضای مجازی؛ پسر 17 ساله همسایه، ستایش را بعد از تجاوز با چاقو به قتل میرساند و پیکرش را در وان حمام میاندازد و رویش اسید میریزد؛ درست شبیه سناريو صحنهای از سریال «بریکینگ بد» که همراه با سیدی شهرزاد در سوپرمارکتهای شهر به فروش میرسید. پسر 17 ساله در از بین بردن جنازه موفق نیست و از دوستش کمک میخواهد و این دوست هم پدرش را در جریان میگذارد و خبر به پلیس و کلانتری محل داده میشود و حالا پسرک دستگیر شده است. با اين توصيفات مدیریت خشم، شهوت و هیجان های منفی دیگر... نیاز به آگاهی، آموزش و تمرین دارد.
کسی که هوش هیجانی بالایی داشته باشد قادر به کنترل هیجان های وجودش است. به نظر می رسد در کشور ما هر چند سطح هوش معمولی یا IQ مردم خوب یا عالی است ولی هوش هیجانی یا EQ اغلب ملت پایین است. EQ بر خلاف IQ با تمرین و آموزش به خوبی رشد می کند و ریشه رعایت عملی اخلاق، هم داشتن هوش هیجانی بالا است نه فضاي مجازي.