صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۲۴۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
وزیرآموزش و پرورش مطرح کرد:

بهتر است استخدام‌ها منطقه‌ای باشند/ بحران نیرو به زودی تعیین تکلیف می‌شود

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این وزارتخانه درخواست ۲۵ هزار ردیف استخدامی دارد، گفت: شیب خروج نیروهای انسانی آموزش و پرورش تا ۳ سال آینده تند است.
رویداد۲۴ سیدمحمد بطحایی امروز در نشست اعضای فراکسیون فرهنگیان مجلس با جمشید انصاری رئیس سازمان امور اداری و استخدامی با بیان این مطلب افزود: برای جبران کمبود نیرو در این وزارتخانه برنامه جامعی را به همراه سازمان امور استخدامی آغاز کرده‌ایم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: باید نیروی انسانی مورد نیاز، خروجی، کمبودها و مجاری جذب آنها تا ۴ سال دیگر مشخص شود، تا هر سال در آستانه مهرماه غافلگیر نشویم؛ لذا بحران کمبود نیرو به زودی تعیین تکلیف خواهد شد.

بطحایی با اشاره به درخواست ۲۵هزار ردیف استخدامی از سازمان استخدامی اظهار داشت: اگر چه ردیف استخدامی که به وزارت آموزش و پرورش برای سال جاری داده شده است، ۱۵هزار نفر است اما امیدواریم سازمان استخدامی با درخواست افزایش این ردیف موافقت کند.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: شیب خروج نیروهای انسانی آموزش و پرورش از امسال تا ۳ سال آینده نسبتا تند است لذا مسئولان باید در این چند سال توجه ویژه‌تری به این وزارتخانه داشته باشند و ردیف استخدامی آن را افزایش دهند، البته این مسئله باید در برنامه جامعی که در فوق به آن اشاره کردم مدنظر قرار گیرد. در صورت تدوین این برنامه جامع، چشم‌انداز ورود و خروج نیروی انسانی آموزش و پرورش تا حداقل ۱۰ الی ۱۵ سال آینده مشخص خواهد شد و دیگر نگرانی از این باب نخواهیم داد.

جمشید انصاری رئیس سازمان امور اداری و استخدامی نیز در این نشست با بیان اینکه جذب نیروی انسانی به غیر از دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی دیگر محل مناقشه نیست، عنوان داشت: درباره نیروی مورد نیاز آموزش و پرورش از دو منظر با بطحائی بحث دارم؛ ابتدا اینکه رسیدن به تفاهم درباره آمار و اطلاعات مرتبط و مسئله دوم اصلاح روش‌های اداره و مدیریت آموزش و پرورش است.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی تاکید کرد: بهتر است استخدام‌ها منطقه‌ای باشند نه کشوری تا نیروهای موجود ساماندهی شوند. نسبت نیروی پشتیبانی مدرسه به نیروی صف مدرسه ۳۳ به ۶۷ است در حالی که استاندارد آن باید ۲۵ به ۷۵ باشد، در واقع فقط ۶۷ درصد نیروهای آموزش و پرورش معلم هستند که این به معنای عدم کارآمدی نیروها است.
منبع: ایلنا
نظرات شما