رویداد۲۴-مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری گفت: پارسال حدود سی هزار مقرری بگیر بیمه بیکاری به مراکز آموزش فنیوحرفهای برای مهارت آموزی معرفی شدهاند و 224 هزار نفر در کشور از مقرری بیمه بیکاری بهرهمند هستند.کریم یاوری، افزود: تأمین اجتماعی با دریافت حق بیمه مقرر به بیمه شدگان مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی که طبق مقررات قانون بیمه بیکاری بدون میل اراده از کار بیکار میشوند بیمه بیکاری پرداخت میکند.
وی افزود: این بیمه شدگان که بهدلیل بروز حوادث قهریه و غیر مترقبه از قبیل سیل، زلزله، جنگ، آتشسوزی و... بیکار میشوند مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری میشوند.
وی با بیان اینکه پیگیری برای اشتغال مجدد مقرری بگیران بیمه بیکاری در اولویت وظایف قانونی مسئولان ذیربط است تصریح کرد: در سال 96 حدود 16 هزار نفر از مقرری بگیران بیمه بیکاری اشتغال مجدد پیدا کردند.
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به وظایف سازمان فنی و حرفهای در خصوص مقرری بگیران بیمه بیکاری گفت: این سازمان مکلف است زمینههای آموزش مهارتهای مورد نیاز بازار کار و نیز باز آموزی و تجدید مهارت کارگران تحت پوشش بیمه بیکاری را در مراکز آموزش فنی و حرفهای یا مراکز آموزشی کنار کارخانجات فراهم کند.
یاوری افزود: هزینههای آموزشهای فنی و حرفهای مقرری بگیران بیمه بیکاری از حساب بیمه بیکاری تأمین و پرداخت میشود.
یاوری خاطرنشان کرد: سال گذشته حدود سی هزار مقرری بگیر بیمه بیکاری به مراکز آموزش فنی و حرفهای برای مهارت آموزی و باز آموزی و تجدید مهارت معرفی شدهاند و هماکنون نیز 224 هزارنفر در سطح کشور از مقرری بیمه بیکاری بهرهمند هستند.
وی یادآور شد: کارگران مجرد مشمول قانون بیمه بیکاری حداقل شش ماه و کارگران متاهل حداقل 12 ماه و حداکثر 50 ماه به نسبت سابقه کاری و بیمهپردازی میتوانند از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند.
او خاطرنشان کرد: مقرری بیمه بیکاری برای کارگران مشمول از روز اول بیکاری قابل پرداخت است و کارگران مکلفند ظرف سی روز از تاریخ بیکاری مراتب بیکاری خود را به واحدهای تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و محل برای اشتغال بهکار تخصصی یا مشابه آن اعلام کنند.