مولاوردی رای اول شورای مرکزی
ساعت 19 امروز، اولین جلسه شورای مرکزی برای انتخاب دبیرکل جمعیت دفاع از حقوق بشرزنان برگزار خواهد شد.
رویداد۲۴ مطابق اعلام هیئت رئیسه انتخابات و همچنین ناظر وزارت کشور، شهیندخت مولاوردی بالاترین تعداد رایهای ماخوذه را از آن خود کرد و پس از آن به ترتیب مریم باقی(روزنامه نگار)، صفیه فاضلی، شهناز سجادی،(وکیل) علی اسلام پناه(نماینده جیرفت در مجلس هشتم)، جعفر آهنگران، راضیه بیرونی کاشانی، با کسب بالاترین آرا به عنوان اعضای شورای مرکزی منصوب و دیقه موافق، محمدمهدی محمدی و فریبا رضایی پس از شمارش آرای ماخوذه، به عنوان اعضای علیالبدل شورای مرکزی منصوب شدند.
همچنین مریم بهجتی، امین محمودی نیا و امید هاشمی با کسب آرای بالاتر به عنوان بازرسان اصلی و خانمها فاطمه احمدی و ماندانا احمدپور به عنوان بازرسان علیالبدل انتخاب شدند.
ساعت 19 امروز، اولین جلسه شورای مرکزی برای انتخاب دبیرکل جمعیت دفاع از حقوق بشرزنان برگزار خواهد شد.
شهیندخت مولاوردی در اولین کنگره سراسری «جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان » در ارتباط با شکل گیری این حزب اظهار کرد: از سال ۸۰ پروانه فعالیت خود را از وزارت کشور دریافت کردیم که البته باید بگویم آن زمان ما برای یک تشکل صنفی و تخصصی درخواست دادیم ، اما به دلیل این که اسم جمعیت "حمایت از حقوق زنان" بود وزارت کشور به ما پروانه فعالیت حزب را داد.
وی خاطر نشان کرد: هسته اولیه این جمعیت که در چارچوب قانون اساسی فعالیت میکند، را 9 نفر تشکیل میدهند ،اما به مرور که به این نتیجه رسیدیم زنان به تنهایی نمیتوانند اهداف را پیش ببرند، از مردان هم کمک خواستیم تا فعالیتهای انسانیمان را پیش ببریم.
مولاوردی یادآور شد: در دولتهای نهم و دهم علی رغم خیزهایی که برداشته شد هیچ گشایشی صورت نگرفت، در دولت یازدهم هم همزمان با مسئولیت بنده بنا شد جمعیت فعالیت نکند.اما در حال حاضر جمعیت تشکلی است که به استناد آئین نامه وزارت کشور فعالیت میکند.
وی هدف از تشکیل این تشکل را گسترش و تقویت فرهنگ احترام به حقوق بشر زنان در سراسر جهان دانست.
مولاوردی سپس گفت: از اهم کارهایی که انجام خواهیم داد؛ شناسایی وضعیت، جریان سازی، ترویج فرهنگ حمایت از زنان و حساسیت آفرینی نسبت به حقوق زنان است.به غیر از زنان، مردان هم میتوانند عضو جمعیت حمایت از حقوق زنان باشند.
مولاوردی اظهار کرد:دور نگاه داشتن زنان از فعالیتهای جامعه باعث شده که مسائل و مشکلاتی به وجود آید. امروزه این واقعیت است که بدون مشارکت زنان نمیتوان هیچ راه حل پایداری برای مشکلات تهدیدآمیز اجتماعی، اقتصادی و سیاسی پیدا کرد.