صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۲۹۳۹۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۷

سفر بانوی جهانگرد ایرانی با شعار عشق، دوستی و صلح جهانی

پوپه مهدوی نادر بانوی جهانگرد ایرانی که با شعار عشق، دوستی و صلح جهانی دوردنیا را با دوچرخه و پای پیاده طی کرد این روزها با دغدغه تعلیم و تربیت و بالا بردن امید به زندگی در میان جوانان قصد دارد به همه نقاط ایران سفر کند.او سفر جهانگردی اش را در روزهای جنگ خلیج فارس آغاز کرد و بعد از 16 ماه با صعود به قله 5541 متری کالاپاتار در ارتفاعات هیمالیا و انتخاب شدن به‌عنوان یکی از برگزیدگان صلح در میان جوانان 75 کشور در کره‌جنوبی به پایان رساند.

رویداد۲۴-پوپه مهدوی نادر بانوی جهانگرد ایرانی که با شعار عشق، دوستی و صلح جهانی دوردنیا را با دوچرخه و پای پیاده طی کرد این روزها با دغدغه تعلیم و تربیت و بالا بردن امید به زندگی در میان جوانان قصد دارد به همه نقاط ایران سفر کند.او سفر جهانگردی اش را در روزهای جنگ خلیج فارس آغاز کرد و بعد از 16 ماه با صعود به قله 5541 متری کالاپاتار در ارتفاعات هیمالیا و انتخاب شدن به‌عنوان یکی از برگزیدگان صلح در میان جوانان 75 کشور در کره‌جنوبی به پایان رساند.نهال رحمت ایده بانوی ایرانی است که دنیا را با دوچرخه و پیاده طی کرد و این بار می‌خواهد با سفر به همه نقاط ایران به خانواده‌ها این پیام را برساند که با بالا بردن عزت نفس و کرامت کودکان نسل آینده سالمی را به جامعه تحویل بدهند.

در روزهایی که اخبار نگران‌کننده از اذیت و آزار دانش‌آموزان در یکی از مدارس یا افزایش اعتیاد در میان دانش‌آموزان دبیرستان به گوش می‌رسد جای خالی تعلیم و تربیت خانواده‌ها و بالا بردن عزت نفس فرزندان برای اینکه در نوجوانی در معرض این نابهنجاری‌ها قرار نگیرند بیشتر از گذشته حس می‌شود.

پوپه مهدوی نادر بانوی جهانگرد ایرانی که با شعار عشق، دوستی و صلح جهانی دوردنیا را با دوچرخه و پای پیاده طی کرد این روزها با دغدغه تعلیم و تربیت و بالا بردن امید به زندگی در میان جوانان قصد دارد با سفر به همه شهرهای ایران و نقاط محروم ضمن برپایی نمایشگاهی از عکس‌های سفر به دور دنیا با جوانان و خانواده‌ها درباره نهال رحمت تعلیم و تربیت صحبت کند. این بانوی 45 ساله در گفت‌و‌گو با «ایران زندگی» از روزهایی گفت که تصمیم گرفت همه دنیا را ببیند و با فرهنگ‌ها و مردم جهان آشنا شود. او سفرش را در روزهای جنگ خلیج فارس آغاز کرد و بعد از 16 ماه با صعود به قله 5541 متری کالاپاتار در ارتفاعات هیمالیا و انتخاب شدن به‌عنوان یکی از برگزیدگان صلح در میان جوانان 75 کشور در کره‌جنوبی به پایان رساند.
او با بیان اینکه سفر به دور دنیا را با هدف جمع‌آوری حمایت مالی برای کودکان یتیم و خانواده‌های بی‌سرپرست، گفت‌وگو با جوانان کشورهای مسیر و آشنایی با فرهنگ اقوام و ملل مختلف، همچنین دیدن نشانه‌های خدا در جهان هستی آغاز کرد گفت: از 9 سالگی دو آرزوی بزرگ داشتم؛ نخست اینکه یک پرورشگاه برای کودکان بی‌سرپرست داشته باشم و دیگر اینکه جهانگرد بشوم. آرزوی نخستم در 17 سالگی در آشنایی با گروهی که به مردم تهیدست و کودکان بی سرپرست کمک می‌کردند، برآورده شد. این گروه زندگی را صرف خدمت به مردم می‌کردند و مسیر زندگی‌ام را تغییر دادند. در 30 سالگی تصمیم گرفتم به آرزوی دوم خودم رنگ حقیقت بدهم. تلاش کردم تا از نهادها و فدراسیون کمک بگیرم اما هیچ حمایتی نشد و من با 350دلار و یک دوچرخه سفرم را آغاز کردم. شروع سفرم مصادف با جنگ عراق در خلیج فارس شد و نتوانستم از مرز ترکیه سفرم را آغاز کنم و به ناچار با هواپیما به واتیکان رفتم و سفرم از آنجا آغاز شد. کار من جهانگردی نبود بلکه مردم گردی بود و می‌خواستم با مردم کشورهای مختلف جهان ارتباط بگیرم. پارچه سفیدی را برای این کار در نظر گرفته بودم و در هر شهر و کشور از مردم آن می‌خواستم تا خواسته‌ها و حرف‌هایی که با مردم دیگر کشورها دارند روی آن بنویسند تا من قاصد حرف‌های آنها باشم.


وی ادامه داد: در این سفرها با همه وجود لمس کردم که چیزهایی مثل عشق، دوستی، محبت و رنج در بین مردم سراسر دنیا مشترک است و آنها می‌خواهند که صلح در همه‌جا برقرار باشد. بعد از پایان سفر از سال 84 نمایشگاه‌های مختلفی از عکس‌های سفرم به دور دنیا در شهرهای مختلف برپا کردم و همه خاطرات این سفر را در کتابی به نام مسیر صلح به رشته تحریر درآوردم.
پوپه مهدوی که از سال 72 به‌عنوان مددکار داوطلب در یک مرکز خیریه مشغول فعالیت است با بیان اینکه در این سال‌ها بخوبی با معضلات و مشکلات اجتماعی و ریشه‌های آنها آشنا هستم گفت: همیشه جای خالی تعلیم و تربیتی که در آن به فرزندان عزت نفس و کرامت داده شود را حس کردم و معتقدم که همین جای خالی باعث می‌شود تا فرزندان ما در سن نوجوانی و جوانی به سمت ناهنجاری و اعتیاد گرایش پیدا کنند. می‌خواهم نهال رحمت که یک پروژه تعلیم و تربیتی است را به مرحله اجرا دربیاورم. برای اجرای این پروژه در حال رایزنی با آموزش و پرورش و بهزیستی هستیم که با تشکیل کار گروه ملی و کمک گرفتن از روانشناسان و جامعه‌شناسان و افراد متخصص بتوانیم به خانواده‌ها آموزش بدهیم چگونه عزت‌نفس، کرامت انسانی، مسئولیت پذیری، هوش هیجانی، عدم عقده حقارت و اعتماد به نفس بالا، عشق و شور و امید به زندگی فرزندانشان را بالا ببرند تا در آینده آنها گرفتار معضلاتی که امروز شاهد هستیم که گریبان نوجوانان و جوانان ما را گرفته است نشوند. اگر می‌خواهیم نسل آینده سالمی داشته باشیم باید از همین امروز در تعلیم و تربیت کودکان کوشا باشیم. با تعلیم و تربیت درست فرزندانمان، آنان پدر و مادران آگاه‌تر و سالم تری برای نسل بعد می‌شوند و این موضوع زنجیر وار نمونه‌سازی می‌شود تا روزی نسلی سالم و صادق و متعهد باقی بمانند که سلامت جسم و جان و روان از ویژگی‌های برجسته آنان باشد.برای انجام این هدف سفر به همه شهرهای ایران و نقاط محروم را برنامه‌ریزی کرده‌ام و می‌خواهم در کنار برپایی نمایشگاه عکس با جوانان درباره اولویت‌های زندگی‌شان و امید به زندگی و تجربه‌هایی که از سفر به دور دنیا داشته‌ام صحبت کنم.

نظرات شما