سعید قوام پور با اشاره به این که صنعت نفت در طول برنامه ششم توسعه به ١٥٠ میلیارد دلار سرمایه گذاری نیازمند است، تصریح کرد: این میزان سرمایه گذاری برای اجرای پروژههای صنعت نفت ضروری است.
وی سهم بخش خصوصی و سرمایه گذاران خارجی را یکصدمیلیارد دلار عنوان کرد و گفت: بقیه این میزان سرمایه گذاری قرار است از منابع داخلی تامین شود؛ زمینه اصلی این سرمایه گذاری در بخش بالادست نفت و گاز خواهد بود.
مدیرکل برنامهریزی استراتژیک وزارت نفت مهمترین سرفصلهای برنامه نفت را در برنامه ششم توسعه تولید نفت، گاز، خوراک پالایشگاههای نفت، افزایش ظرفیت تولید مجتمعهای پتروشیمی، صادرات و واردات گاز، تزریق به مخازن نفتی، کاهش سوخت نفت کوره و تهیه بنزین باکیفیت با استانداردهای یورو٤ و ٥ عنوان کرد.
قوام پور درباره جایگاه صادرات گاز در برنامه ششم توسعه با اشاره به این که صادرات گاز سیاست اصلی وزارت نفت در این برنامه خواهد بود، به پایگاه خبری این وزارتخانه خاطر نشان کرد: عراق، پاکستان، امارات و کشورهای منطقه مقصدهای گاز ایران در طول سالهای آینده خواهند بود.
وی با بیان این که برای صادرات گاز از طریق ال ان جی وزارت نفت دارای برنامه های زیادی است، دراین باره که چه میزان صادرات برای گاز در این برنامه تعیین شده است، گفت: طبق برنامه قرار است حجم صادرات گاز در طول این برنامه به حدود ٢٠٠ میلیون مترمکعب در روز برسد.
مدیرکل برنامه ریزی استراتژیک وزارت نفت با اشاره به این که جدولهای اهداف کمی، سرمایه گذاریها و احکام برنامه ششم توسعه صنعت نفت اوایل آذرماه در آخرین جلسه شورای برنامه ریزی انرژی نهایی می شود، گفت: این برنامه هم اکنون در اختیار دولت است.
به گفته قوام پور، برنامه ششم توسعه در وزارت نفت براساس واقع بینی تدوین شده است.