صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۳۰۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۷

مشارکت‌های مردم پایه و سازمانی دو عامل مهم در پیشگیری‌های اجتماعی

رییس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اولویت‌های مهم پلیس گفت: یکی از اولویت های مهم ما افزایش توان عملیات پلیس و اجرای ماموریت ها به منظور افزایش بهره وری و کاهش آسیب‌ها خواهد بود.

رویداد۲۴-رییس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اولویت‌های مهم پلیس گفت: یکی از اولویت های مهم ما افزایش توان عملیات پلیس و اجرای ماموریت ها به منظور افزایش بهره وری و کاهش آسیب‌ها خواهد بود.سردار "محمدشرفی" در مراسم اختتامیه کلاس‌های تعالی رفتار و استاندارد سازی کارکنان پلیس پیشگیری پایتخت که با حضور سرکلانتران 11 گانه، روسای کلانتری های پایتخت و معاونان قضائی کلانتری ها برگزار شد، گفت: پلیس برای انجام ماموریت ها و ایجاد امنیت اجتماعی شهروندان دو هدف را دنبال می کند که هدف اول آن تغییر نگاه پلیس از اقدامات سلبی به رویکرد مردم پایه و ایجاد امنیت عمومی مبتنی بر مشارکت شهروندان است که جلوه های این هدف را می توانیم در قالب موسسات حفاظتی و مراقبتی، نگهبانان محله و پلیس های افتخاری و بسیجیان و تشکل های مردمی مشاهده کنیم.

وی هدف دوم پلیس را توسعه امنیت مشارکتی با همکاری سایر سازمان های مربوطه خواند و گفت: این سازمان ها، در تامین امنیت، همکار پلیس هستند و با تعامل و ارتباطات گسترده با آن ها به این نوع امنیت، دست پیدا خواهیم کرد.

سردار شرفی در ادامه به اولویت های مهم امسال این پلیس و افزایش توان عملیاتی آن در انجام ماموریت ها اشاره کرد و گفت: یکی از اولویت های مهم ما افزایش توان عملیات پلیس و اجرای ماموریت ها به منظور افزایش بهره وری و کاهش آسیب ها خواهد بود.

وی همچنین مرکز ثقل مدیریتی پلیس را حمایت و صیانت از کارکنان و رشد و تعالی آنان دانست و تصریح کرد: ارزشمند ترین عناصر در سازمان ها، منابع انسانی هر سازمان است و تلاش داریم با ارتقاء رفتار کارکنان، شاهد افزایش رضایت مندی و ارتقاء حقوق شهروندان در جامعه باشیم.

سردار شرفی به دو مورد از انتقادهای شهروندان در کنار تقدیرهای صورت گرفته از پلیس در رصد پایش های اطلاعاتی اشاره و تصریح کرد: این انتقاد ها در رصد و بررسی درگاه های اطلاعاتی مانند: مرکز پایش هوشمند پلیس پیشگیری، سامانه 197 و مراجعات حضوری شهروندان به دست آمده که دارای دو جنبه فردی و سازمانی است.

وی با بیان اینکه با برگزاری کارگاه های آموزشی می توان انتقادهای فردی را مرتفع ساخت، گفت: در تلاش هستیم با برنامه‌ریزی‌های مدیریتی دقیق،این نوع انتقادها را نیز از بین ببریم .

در ادامه این مراسم سرهنگ " کیوان ظهیری" رئیس پلیس پیشگیری فاتب با اشاره به اینکه بیشترین مراجعه به کلانتری ها  مربوط به معاونت خدمات قضائی کلانتری ها است، اظهار داشت: برای ارتقاء رضایت مندی شهروندان و جلوگیری از اطاله دادرسی، کلاس های آموزشی با هماهنگی مقام قضائی برگزار خواهد شد تا مانع از رفت و آمد بی رویه شهروندان به کلانتری شود.

منبع: ایلنا
نظرات شما