صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۳۰۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۷

شایع‌ترین سرطان در مردان و زنان ایرانی/کمبود ۱۰۰ دستگاه در حوزه پرتو درمانی

دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی کلینیکال آنکولوژی ایران گفت: شایع‌ترین سرطان‌ها در کل جمعیت، سرطان پستان، پروستات، پوست، معده و روده است.

رویداد۲۴-دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی کلینیکال آنکولوژی ایران گفت: شایع‌ترین سرطان‌ها در کل جمعیت، سرطان پستان، پروستات، پوست، معده و روده است.پیام آزاده (دبیر علمی سیزدهمین همایش سالانه کلینیکال آنکولوژی ایران) در ارتباط با آخرین آمار سرطان در کشور اظهار داشت: دقیق‌ترین آمار سرطان که در واقع آخرین آمار بوده، مرتبط با آمار مبتلایان در سال ۹۳ است که ۱۱۲ هزار و ۱۶۰ مورد اعلام می‌شود.

دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین همایش سالانه کلینیکال آنکولوژی ایران با بیان اینکه این آمار جدیدترین آمار بوده و پیش از این اعلام نشده است، گفت: ۴۶ درصد از مبتلایان زنان و ۵۴ درصد مردان بوده‌اند همچنین شایع‌ترین سرطان‌ها در کل جمعیت، سرطان پستان، پروستات، پوست، معده و روده است.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: شایع‌ترین سرطان در مردان معده و در زنان سرطان سینه است همچنین سرطان دستگاه گوارش به ویژه معده بالاترین آمار مرگ و میر را داشته است که این آمار در حد دنیا و حتی کمتر از برخی از کشورها است.

آزاده گفت: با اشاره به اینکه جمعیت کشور رو به سالمندی است و این مسئله از طرفی افزایش امید به زندگی را نشان می‌دهد واز طرفی به دلیل سالمندی آمار سرطان رو به افزایش است،‌ گفت: فاکتورهای خطر و مرگ و میر ناشی از این مسئله نیز بیشتر خواهد شد ولی باید توجه داشت که اتفاقات خوبی هم در دنیا در حال رخ دادن است که می‌توان گفت انقلابی در سرطان به شمار می‌رود.

دبیر علمی سیزدهمین همایش سالانه کلینیکال آنکولوژی ایران ادامه داد: کشور ما در تولید داروی ضد سرطان،‌پرتودرمانی و جراحی سرطان در حال به دست آوردن موفقیت‌های زیادی بوده و این در حالی است که در گذشته این برنامه‌ها در حد کشورهای توسعه‌یافته نبود.

آزاده با اشاره به اینکه از نظر تکنیکال و نیروی انسانی در حوزه سرطان برنامه‌ریزی‌هایی را انجام داده‌ایم، افزود: چندین دانشگاه تربیت جراحان مرتبط با سرطان را آغاز کرده و در حوزه پرتودرمانی ۱۰۰ دستگاه کمبود داریم که وزارت بهداشت عزم خود را جزم کرده تا با خرید این دستگاه‌ها کمبودها را رفع و دستگاه‌های قبلی را نیز به روز کند تا به موضوع عدالت در سلامت در سطح کشور دست یابیم.

منبع: ایلنا
نظرات شما