او تاکید کرد: هر کسی نظر خودش را میفرستد برای مثال یک شبه کل حق التدریسیها آموزش و پرورش پیامک میفرستند اما خواننده این پیامکها باید عاقل باشد و متوجه شود چه چیزی به نفع کشور است.
این نماینده مجلس در خصوص احتمال سازمان یافته بودن این پیامکها، ادامه داد: بخشی از این پیامکها قطعا سازماندهی شده است و گروههای همگن و همسو هستند اما بخشی از پیامکها هم فردی است. برخی پیامکها تکرار یک حدیث است که مشخص است سازماندهی شده است.
محمودی شاهنشین در خصوص اینکه سازماندهی پیامکها از سوی چه گروهی انجام میشود، گفت: مجلس یا دستگاههای امنیتی مربوطه باید این موضوع را بررسی کنند. هر کسی که به دنبال ارسال پیامکهای گروهی است حتما مخالف fatf است و مخالفان با یکدیگر هم نظر شدند که نظر سایرین را هم تغییر دهند.
او تاکید کرد: مهمتر از بررسی پیامکها، بررسی اقدامات نمایندگانی در داخل صحن علنی مجلس است که طومار میآورند. باید این موارد بررسی شود که این اقدامات در شان مجلس است یا خیر. هیات رئیسه باید در این زمینه تصمیم بگیرد و بررسی کند و سپس اهداف این افراد را گزارش دهد. مرکز پژوهشها هم در این خصوص کار کند و به مجلس گزارش دهد.