رویداد۲۴-سی ان ان در ادامه گزارش داد: ترامپ تصور می کند اقتصاد آمریکا قوی است، اما بنا بر گزارش اندیشکده تکس فاندیشن (taxfoundation) در صورت اجرای کامل تعرفه های گمرکی هم از سوی واشنگتن و هم طرف های دیگر، تولید ناخالص ملی آمریکا 0.44 (چهل و چهار صدم) درصد کاهش خواهد یافت که زیانی برابر 110 میلیارد دلار است. شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: در صورت تصویب و اجرای تصمیم دونالد ترامپ برای افزایش تعرفه های گمرکی و تلافی دیگر کشورها، تولید ناخالص ملی آمریکا دچار 0.44(چهل و چهار صدم) درصد کاهش و 110 میلیارد دلار زیان می شود.
سی ان ان افزود: ترامپ شرکت موتورسیکلت سازی هارلی دیویدسون را که قصد دارد برای فرار از تعرفه های گمرکی اتحادیه اروپا خط تولید خود را از آمریکا خارج کند، به شدت مورد انتقاد قرار داد و تهدید کرد، مالیات های سنگینی بر این شرکت وضع خواهد کرد.
اریک شیفر تحلیلگر مسائل اقتصادی در پاسخ به این پرسش که آیا این تهدید دیگر شرکت های آمریکایی نیز هست؟ گفت: اعمال تعرفه های گمرکی ترامپ و تلافی کشورها نه تنها هارلی دیویدسون را واداشته آن سوی آب ها برای تولید اقدام کند، بلکه دیگر شرکت های آمریکایی نیز قصد دارند از این رویکرد دنباله روی کنند.
شیفر افزود: تولید محصولات در خارج تا داخل آمریکا بسیار سودآور است و اعمال تعرفه های گمرکی در سطح اقتصاد بین الملل هم واشنگتن را منزوی می کند.
سی ان ان در ادامه گزارش داد: ترامپ تصور می کند اقتصاد آمریکا قوی است، اما بنا بر گزارش اندیشکده تکس فاندیشن (taxfoundation) در صورت اجرای کامل تعرفه های گمرکی هم از سوی واشنگتن و هم طرف های دیگر، تولید ناخالص ملی آمریکا 0.44 (چهل و چهار صدم) درصد کاهش خواهد یافت که زیانی برابر 110 میلیارد دلار است.
بنا به اعلام این رسانه، کاهش 0.31(سی و یک صدم) درصدی دستمزدها و از دست رفتن نزدیک به 315 هزار فرصت شغلی در آمریکا نیز از دیگر پیامدهای تصمیم تعرفه ای ترامپ خواهد بود.
سی ان ان همچنین افزود: با اعمال تعرفه های گمرکی متقابل از سوی دیگر کشورها، حدود 500 فرصت شغلی نیز در بخش فولاد آمریکا تا ماه سپتامبر سال جاری حذف خواهد شد.
شرکت هارلی دیویدسون چهارم تیرماه اعلام کرد که تولید بخشی از موتورسیکلت ها را به خارج از آمریکا منتقل کرده تا از پرداخت تعرفه های وضع شده از سوی اتحادیه اروپا طفره رود.
این اتحادیه برای تلافی تعرفه های وضع شده از سوی واشنگتن بر واردات فولاد و آلومینیوم از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، تعرفه بر محصولات آمریکایی وضع کرده که این مسائل به بروز تنش روزافزون در روابط آمریکا و برخی از نزدیک ترین متحدان از جمله کانادا، فرانسه و آلمان منجر شده است.
رئیس جمهوری آمریکا از اول ماه ژوئن 2018 برابر با 11 خردادماه بر واردات فولا و آلومینیوم از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کانادا و مکزیک تعرفه گمرکی 25 و 10درصدی وضع کرد.
چین نیز اعلام کرده در پی اعمال تعرفه گمرکی بر 50 میلیارد دلار از کالاهای ساخت این کشور از سوی آمریکا، اقدام تلافی جویانه انجام خواهد داد.