صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۵۴۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۰ آبان ۱۳۹۷

۱۲ هزار کودک در خوزستان به مدرسه نمی‌روند/ برخی از کودکان فقط به خاطر نداشتن کفش به مدرسه نمی‌روند

بسیاری از کودکانی که به مدرسه نرفته‌اند، به دلیل مسائل جزئی از تحصیل بازمانده‌اند. برخی از کودکان تنها به دلیل نداشتن یک جفت کفش به مدرسه نمی‌روند.
 رویداد۲۴  دوازده هزار کودک در خوزستان از تحصیل بازمانده‌اند که عده‌ای از آن‌ها تنها به دلیل نداشتن کفش نتوانسته‌اند به مدرسه بروند.

زینب فتحعلی‌پور کارشناس مسئول امور آسیب‌دیدگان اجتماعی اداره کل بهزیستی خوزستان گفت: بسیاری از کودکانی که به مدرسه نرفته‌اند، به دلیل مسائل جزئی از تحصیل بازمانده‌اند. برخی از کودکان تنها به دلیل نداشتن یک جفت کفش به مدرسه نمی‌روند.

فتحعلی‌پور افزود: «امسال یک فایل ۱۲ هزار نفری کودکان بازمانده از تحصیل از اداره کل آموزش و پرورش خوزستان به سازمان بهزیستی ارسال شده است». متاسفانه وزارت آموزش و پرورش و اداره کل آموزش و پرورش خوزستان نتوانسته‌اند با مدیریت درست از طریق خیرین و مردمی که حاضر به همکاری برای حل مشکلات کوچکی که فرزندان این خطه را از تحصیل بازداشته است، این موارد را حل کنند.
 
منبع: روزنامه جمهوری اسلامی
نظرات شما