وی با تاکید بر اینکه مجلس در رسیدن به اهداف توسعه نقش بسیار بزرگی دارد اظهار کرد: مجلس مغز متفکر جامعه است و باید نسبت به این معضلات راهکاری را در نظر گیرد.
رهامی با اشاره به تجربه مجالس هشتم و نهم و نیز دولتهای نهم و دهم اظهار کرد: تجربه دو دوره اخیر مجلس و دولت نشان داد که عدم حضور نخبگان صالح در مراکز قانون گذاری چه عواقب و آثاری می تواند برای کشور داشته باشد.
وی با اشاره به پیشرفت روند رو به گسترش مفاسد اداری و بالارفتن حجم اختلافها در 8 سال گذشته اظهار کرد: رشد و گسترش اختلافها و مفاسد اداری در یک جامعه اسلامی نشان دهنده بر باد رفتن سرمایههای ملی از یک سو و کم توجهی نهادهای نظارتی و یا حتی انحلال آنها از سویی دیگر است.
این عضو شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان افزود: ما تلاشهایمان در جبهه اصلاحات بر این مبناست که مردم را نسبت به مشکلات ملی آگاه سازیم و همچنین با ارائه آمارهای دقیقی از بیکاریها، نگرانیها و دغدغه های مردم در استانها به مسئولان، آنها را نیز از وضعیت کشور آگاه سازیم.
رهامی با تاکید بر اینکه ما یار مسئولان این نظام هستیم و نه رقیب آنها اظهار کرد: ما هم جزو همان نیروهایی هستیم که انقلاب کردهایم و دلمان برای ارزشهای این انقلاب میسوزد. ما دوستانمان را نقد نمی کنیم که چرا انزوای سیاسی در پیش گرفتهاند بلکه خودمان را نیرویی میدانیم که دلمان برای انقلاب میسوزد و میخواهیم مشکلات کشور را با همنظری تمام نمایندگان انقلاب حل کنیم.
وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم مجلسی تشکیل دهیم و از طریق آن مشکلات مردم را کاهش داده و به یاری رهبری و همه مسئولان کشور بشتابیم.
رهامی با بیان اینکه در دوره اصلاحات و نیز در دوران نخست وزیری مهندس میرحسین موسوی انضباط اقتصادی کشور به مراتب بهتر از امروز بود اظهار کرد: ما به دنبال این نیستیم که جای هیچ کسی را تنگ کنیم بلکه می خواهیم حقی داشته باشیم تا خودمان را مانند سایر گروهها به جامعه ارائه کنیم و البته انتخاب در نهایت با ملت است.
این عضو شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان با تاکید بر اینکه جریان اصلاحات به دنبال رایزنی و تعامل هم در داخل خود و هم با سایر نیروهاست اظهار کرد: ما میکوشیم تا در درون جبهه اصلاح طلبی با احزاب و تشکلهای خود تعامل کنیم و در خارج از این جبهه نیز همین روش را با سایر نیروها پیگیری کنیم.
رهامی ادامه داد: تعامل در جبهه اصلاحات یعنی اینکه اگر کسی زمانی معاون اول دولت اصلاحات بوده است و یا به عنوان وزیر در آن دولت مشغول بوده وقتی میبیند آقای روحانی وزن بیشتری دارد باید به نفع او کنار بکشد.
وی تاکید کرد: ما میخواهیم علاوه بر تعامل در درون جبهه اصلاحات با سایر گروهها هم تعامل داشته باشیم و مصالح ملی را بر مصالح اصلاحات ترجیح دارد و همانقدر که دوستان اصولگرا را دلسوز انقلاب میدانیم خودمان را نیز دلسوز انقلاب میدانیم و تلاش میکنیم تا فضایی از همکاری و آرامش سیاسی و اجتماعی را جایگزین فضای سیاسی و امنیتی در آستانه انتخابات سازیم چرا که به خوبی میدانیم در غلبه فضای امنیتی همه ضرر میکنند.
این عضو شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان در پایان سخنانش تاکید کرد: انتخابات نه یک تهدید بلکه یک فرصت است و در فضای آرام پیش از انتخابات می توان انتظار شکل گیری یک مجلس قوی را در آینده متصور بود.
در ادامه این نشست حجت الاسلام والمسلمین رسول منتجبنیا قائم مقام حزب اعتماد ملی طی سخنانی با بیان اینکه شعار ما در انتخابات توجه به سه محور اخلاق، عدالت و آزادی است اظهار کرد: جامعه ما امروزه نیاز به هر سه این مفاهیم دارد و آنچه که در جامعه کمتر از آن خبری هست همین سه مفهوم است؛ هرچند این مفاهیم، مفاهیمی باشند که ورد زبان بسیاری از مسئولان باشد.
وی با اشاره به اینکه اگر آزادی وجود نداشته باشد عدالت و اخلاق نیز در جامعه محقق نخواهد شد اظهار کرد: آزادی لازمه جامعه انسانی و به معنای آزادی تفکر، بیان، قلم و آزادی انتخاب و گزینش است.
منتجب نیا ادامه داد: همان طور که در قرآن نیز مطرح شده است حتی در انتخاب دین نیز اکراه و اجباری وجود ندارد و در واقع جبر و اکراه را در ساحت انسانی باید منتفی دانست؛ چرا که مردم در جامعه نیازمند این هستند که آزادانه تفکر کنند و سخن بگویند تا جامعهشان به سمت رشد و توسعه حرکت کند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با انتقاد از رویه کسانی که گمان میکنند با ایجاد محدودیت در جامعه امنیت را فراهم خواهند کرد، اظهار کرد: افرادی که فکر میکنند میتوانند با بستهتر کردن جامعه و محدودیت آزادی، امنیت را در جامعه ایجاد کنند هیچ اعتقادی به کرامت مردم ندارند.
وی ادامه داد: این افراد باید بدانند که قیمی بر مردم وجود ندارد و حکومت از آن مردم است و مردم باید انتخاب کنند و هیچ کس نیز حق ندارد به جای آنها تصمیم گیری کند چرا که چنین عملی ظلم آشکار به مردم است.
وی با اشاره به انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در قضیه انتخابات نیز معیار عدالت در انتخاب کاندیداها باید لحاظ شود و مجلس آینده نیز باید بر پایه عدالت حرکت کند و قوانین مصوب در آن نیز باید قوانینی عادلانه باشند.
وی ادامه داد: در ایام انتخابات و نیز پس از انتخابات ما به شدت به توجه به سه مفهوم آزادی، اخلاق و عدالت نیازمند هستیم به شرط آنکه بر روی این سه مفهوم پافشاری کنیم و بکوشیم که در ایام انتخابات هیچ حرکتی که برخلاف اخلاق و عدالت باشد از سوی اصلاح طلبان سر نزند؛ چرا که ما اصلاحات را به معنای طرفداری از آزادی، آزادگی و عدالت و رعایت مفاهیم اخلاقی میدانیم.
منتجب نیا معتقد است: اگر مجریان انتخابات سه مفهوم آزادی، عدالت و اخلاق
را در نظر بگیرند قطعا اصلاح طلبان با اکثریت آرا کرسیهای مجلس را در
اختیار خواهند گرفت.
در ابتدای این نشست، حجت الاسلام سید هادی خامنه ای و دکتر محمد رضا عارف به ایراد سخنرانی پرداختند.