صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۰۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 30
کد خبر: ۱۵۴۷۲۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۲۳ آبان ۱۳۹۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

تهرانی‎ها روزی ۵ تن دل و جگر می‌خورند

رئیس­ اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: صادرات بی رویه و قاچاق دام زنده، ­ سبب کمبود آلایش دام در بازار و رکود این صنف وابسته به دام، شده است.
رویداد۲۴ غلام حسین شیرازی با اشاره به اینکه مصرف دل، ­ جگر و قلوه در تهران حدود ۵ تن در روز است افزود: با کاهش دام زنده و کشتار در تهران و واردات گوشت پاک شده، هم اکنون ۵۰۰ کیلو از آلایش تازه گوسفند از شهرستان و ۵۰۰ کیلو نیز از داخل تهران تامین می‌شود که این حجم پاسخگوی نیاز واحد‌های صنفی فعال در این بخش نیست.

وی با بیان اینکه ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحد صنفی فروشنده دل جگر و قلوه در تهران فعالیت می‌کنند گفت: به دلیل کمبود فعلی واحد‌های صنفی برای گذران امورات خود اقدام به فروش قارچ، کتف و مواد خوراکی از این نوع کرده اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل جگر و قلوه با اشاره به اشتغال زایی قابل توجه در این بخش ادامه داد: ما در گذشته آلایش گوسفند را کیلویی ۳۵ هزار تومان و گوساله را ۲۵ هزار تومان خریداری می‌کردیم و دل و جیگر، سیخی ۳ هزار تومان به فروش می‌رسید و هم اکنون نیز گوسفند را ۸۵ هزارتومان و گوساله را ۵۵ هزارتومان می‌خریم، اما بازهم قیمت هر سیخ دل و جیگر همان ۳ هزار تومان است.

شیرازی گفت: هر سیخ دل و جیگر با وزن ۲۵ گرم ۳ هزار تومان است که به ازای هر ۵ گرم افزایش وزن ۵۰۰ تومان به آن اضافه خواهد شد.
منبع: تسنیم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۴
یعنی هر تهرانی روزی کمتر از یک گرم
نظرات شما