رویداد۲۴ قرار بود بن سلمان در یک دیدار از پیش تعیین نشده و در راس یک هیات بلندپایه پس از الجزایر روز سه شنبه به اردن برود.
براساس گزارش منابع اردنی، علت لغو سفر بن سلمان به این کشور مشخص نیست. در عین حال برخی منابع محلی اردنی اعلام کردند که سفر «عبدالله دوم» شاه اردن به واشنگتن و حضور در مراسم تشییع جنازه جورج بوش پدر، میتواند یکی از عوامل لغو این سفر باشد.
ولیعهد عربستان اول آذرماه، برای رهایی از انزوای ناشی از قتل «جمال خاشقچی» روزنامه نگار منتقد سعودی، ریاض را به مقصد امارات، بحرین، تونس، مصر، الجزایر و موریتانی ترک کرد.
سفر وی به کشورهای عربی با حواشی و اعتراضات مردمی بی سابقهای همراه بود، در همین ارتباط بیش از ۱۰۰ روزنامه نگار مصری با امضای طوماری، مخالفت خود را با سفر ولیعهد سعودی به کشورشان اعلام کردند.
اتحادیه روزنامهنگاران تونس نیز با صدور نامهای سرگشاده به 'الباجی قاید السیسی' رئیس جمهوری این کشور به جنایات جنگی و ضد بشری عربستان علیه یمن اشاره و تاکید کرد که سفر بن سلمان با هدف پاک کردن پرونده خونین اش در جنایتهای وحشیانهای صورت میگیرد که آخرین آن قتل خاشقچی روزنامهنگار سعودی در استانبول بود.
در تونس، بن سلمان اجازه حضور همه خبرنگاران را در جلسه کوتاه خبری نداد و هیچ خبرنگاری اجازه سوال از او را پیدا نکرد و از آن طرف همزمان 'رویترز' گزارش داد که معترضان تونسی به ولیعهد سعودی لقب «ابومنشار» (پدر اره) دادند.
از سوی دیگر، بن سلمان قرار بود، پس از تونس عازم مغرب شود، اما به دلیل آن که قرار شد به جای «محمد ششم» شاه مغرب، رشید، به استقبال ولیعهد سعودی در فرودگاه برود، دیدار مقام عربستانی به این کشور نیز لغو شد.
روابط عربستان و مغرب پس از آن که ریاض از میزبانی رباط برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۶ حمایت نکرده بود، به تیرگی گرایید.
بن سلمان پس از حضور در گروه ۲۰ و سفر به آرژانتین، به الجزایر رفت تا شاید در این کشور، بتواند اهداف برباد رفته خود در سفرهای پیشین را جبران کند، اما حضور وی در الجزیره، مخالفتهای زیادی را به همراه داشت.
در این خصوص، ۱۷ روزنامه نگار، نویسنده، پژوهشگر و فعال حقوقی و اجتماعی الجزایری با صدور بیانیه ای، مخالفت خود را با دیدار ولیعهد عربستان از کشورشان اعلام کردند و خواستار لغو آن شدند.
بن سلمان سرانجام دوشنبه شب پس از سفر دو روزه به الجزایر، این کشور را بدون دستاورد ملموس ترک کرد.