پاسخ های نماینده مسلمان کنگره آمریکا در توئیتر به اظهارات دیگر نماینده کنگره که گفته بود «کنگره شبیه جمهوری اسلامی شده »؛ جدال دنباله داری را کلید زده است.
رویداد۲۴ هوپ شرایبر نویسنده بخش سبک زندگی سایت یاهو به درگیریهای دو سیاستمدار آمریکایی پرداخته است.
آمریکا را به عنوان جامعهای میشناسند که ایده آزادی مذهبی بیش از همه جای دنیا در آن جا تمرین میشود. اما این قضیه حتی در چنین جامعهای نیز مناقشه برانگیز است. مثلاای دبلیو جکسون نماینده محافظه کار کنگره آمریکا اعتقاد دارد در کنگره این کشور نباید مذاهب گوناگون نمایندگانی داشته باشند.
بعد از این که دموکراتها قانون ۱۸۱ ساله ممنوعیت پوشیدن سرپوش – کلاه یا هر چیز دیگری – زیر سقف کنگره را زیر پا گذاشتند،ای دبلیو جکسون در نمایش رادیویی اش به حجاب ایلهان عمر نماینده سومالیایی تبار کنگره تاخت. او گفت: کنگره این روزها شبیه جمهوری اسلامی شده. او در ادامه گفته بود: ما یک کشور مسیحی – یهودی هستیم. ما کشور و ملتی هستیم که ریشه در مسیحیت داریم؛ و هر کس که این را دوست ندارد یا قبول ندارد، میتواند از آمریکا برود. ماجرا خیلی ساده است. فقط برو جای دیگری زندگی کن. سعی نکن کشور ما را تبدیل کنی به یک جور جمهوری اسلامی یا بخواهی قوانین شریعت را در کشور ما اجرا کنی.
این نماینده این سخنان را در اشاره به ایلهان عمر و رشیده طالب، اولین نمایندگان مسلمان کنگره گفته بود.
ایلهان البته روز جمعه به ادعاهای جکسون پاسخ داده و گفته بود که این جوری کنگره بیشتر شبیه آمریکا شده و تو هم چارهای نداری مگر این که با این ماجرا کنار بیایی.
به گزارش منابع موثق تحقیقی در سال ۲۰۱۷ بیش از سه و نیم میلیون مسلمان در آمریکا زندگی میکردند. این آمار این نتایج را به دست میدهد که در سال ۲۰۴۰ مسلمین جای یهودیان را به عنوان دومین دین بزرگ آمریکا خواهند گرفت.
کاربران توئیتر در ادامه حرفهای ایلهان عمر از او حمایت کرده و به جکسون انتقاد کرده اند. یکی نوشته: نمیدانم اگر یک بانوی راهبه محجبه هم وارد کنگره میشد، اینها این قدر عصبانی میشدند؟ کاربر دیگری هم گفته که این جوری تنوع زیبایی در کنگره دیده میشود. کاربر منتقد دیگری هم نوشته: معلوم میشود اینها زمانی شعارهای شان را قبول دارند که به نفع خودشان باشد. نظر دیگری هم حاکی از این بود که پیروزی ایلهان پیروزی پلورالیسم و چند صدایی و آزادی مذهبی بود.
حالا در ادامه این بحثها جکسون میگوید که مبتلا به اسلام هراسی نیست، بلکه نگاه دیگری به قضیه دارد: این حقیقت که ما این افراد را برای کنگره یا دولت انتخاب کرده ایم، در اولویت نیست. حرف مرا اشتباه نگیرید. من به آزادی مذهبی آمریکا اعتقاد دارم. به قانون اساسی باور دارم. اما خودم شخصا به یک مسلمان رای نمیدهم یا او را در دفترم به کار نمیگیرم. من عقیده شخصی ام را میگویم. من این کار را نمیکنم. این کار را نمیکنم. نمیکنم.
جکسون در ادامه نظر بحث انگیز دیگری را ابراز کرد: تنها اسلام افراط گرایانه نیست که تهدیدی برای بشریت است. بلکه خود اسلام است. این عقیده من است.
به نظر میرسد این گفتههایای دبلیو جکسون تبعات فراوانی حداقل در فضای مجازی داشته باشد.
منبع: شقفنا