رویداد۲۴ غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در همایش پرسش و پاسخ دانشجویان جامع علمی کاربردی گیلان با تشریح وظایف مجلس گفت: مطابق قانون اساسی سه قوه زیر نظر حاکمیت و کاملاً مستقل از هم فعالیت میکنند و مجلس نیز قانون گذار است و طبق قانون اساسی ناظر بر عملکرد دولت است.
جعفرزاده در پاسخ به سؤال دانشجویان با بیان این مطلب که جوانان ما از ارزشها فاصله نگرفتند، افزود: مطمئن هستم اگر زمانی مشکلی برای کشور پیش بیاید بسیار قویتر و حماسیتر وارد عرصه میشوند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه اکنون رسیدگی به جانبازان ضعیف شده است، افزود: علت اینکه در این زمینه ضعیف شدهایم بخشی به اقتصاد و شرایط فعلی کشور مربوط است و بخشی هم فراموشی است.
نماینده مردم رشت با بیان اینکه در مورد ایثارگران و جانبازان دو سه مورد مکاتبه با معاون اول ریس جمهور داشتهام، افزود: در بودجه سال ۹۸ طرح خدمات رسانی به ایثارگران بازنگری خواهد شد.
***رفع معضل سراوان دغدغه مسئولان استنائب رئیس فراکسیون مستقلان مجلس، با نگرانی در مورد جایگاه دفن زباله سراوان گفت: مقایسه استانهای شمالی که سفره آب زیرزمینی بالا دارند با استانهای جنوبی که کویری هستند در مورد بحث شیرابهها زباله فرق میکند.
جعفرزاده با بیان اینکه ۴۰ سال در مورد زباله اتفاق تلخی در شهرستان رشت رخ میدهد، افزود: در حال حاضر دستگاه پیشرفته زباله سوزی با کمک جوانان در داخل گیلان در حال ساخت است.
وی افزود: از دغدغههای اساسی همه مسئولان و نمایندهها این معضل است و از شورای شهر میخواهیم که روند نصب زباله سوز را با سرعت بیشتری انجام دهند.
جعفرزاده با بیان اینکه پیگیری این مسئله را رها نکردهام، افزود: بر اساس قانون نماینده مجلس نمیتواند در کار پارلمان شهری دخالت کند، اما بر اساس وظیفه و برای تعامل بیشتر در تمام مراحل آن حضور داشتم.
وی با بیان اینکه در کشور پروژه فساد سازی در حال رشد است، افزود: این زنگ خطر برای کشور است. متاسفانه دشمنان موفق شدند که این پروژه را در کشور اجرا کنند و البته بخشی از آن مربوط به ما مسئولان است.
رد واگذاری کارخانه سیمکو به خواهرزاده یکی از مسئولینجعفرزاده با رد واگذاری کارخانه سیمکو به خواهرزاده یکی از مسئولین اظهار کرد: مدیر کارخانه سیمکو اعلام کرد که هر گونه واگذاری کارخانه به خواهرزاده یکی مسئولان را رد کردهام اگر کسی در این خصوص سند و مدرکی دارد ارائه دهد.
وی در مورد روند خصوصی سازی نیز اظهار کرد: تمام صنایعی که در گیلان فعالیت موفقی داشتهاند به علت خصوصی بودنشان بود، اما متاسفانه بعد از انقلاب خواستیم تمام این صنایع به دولت واگذار شد که در هر دولتی حدود ۱۳ میلیون نفر هر ماه حقوق بدهد.
جعفرزاده با اشاره به اینکه تمام دولتها وارد عرصه صنایع شدند دچار فساد گشتند، افزود: اداره کشور به صورت دولتی دچار اشکال است و تمام دولتها ناموفق خواهند بود.
وی با بیان اینکه سازمانهای دولتی چه معنا دارد که دارای بنگاه اقتصادی باشند، افزود: شما دانشجویان به عنوان مغز متفکر جامعه با هر گونه بنگاهداری مخالفت کنید.
جعفرزاده ادامه داد: از بنگاه داری ادارات باید جلوگیری شود، باید کشور به دست مردم اداره شود و کارافرینها وارد عرصه شوند.
وی همچنین اظهار کرد: از دانشگاه انتظار داریم که در مورد قانون کارگری پیشنهاد خود را ارائه دهند.
تمام صندوقهای بازنشستگی ورشکسته هستندجعفرزاده در مورد قانون بیمه نیز عنوان کرد: نماینده مجلس نباید قانونی را تصویب شود که مغایر با سند بالادستی مثل قانون اساسی، سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، اقتصاد مقاومتی داشته باشد، اما تاکنون ۱۰ ایراد اساسی به اقتصاد کشور گرفتم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۶ صندوق بازنشستگی در کشور داریم؛ که این صندوق باید پاسخگوی بازنشستگان باشد. ۹۶ و نیم درصد صندوق لشکری و ۶۸ صندوق کشوری را دولت در حال تأمین اعتباری است.
جعفرزاده ادامه داد: در ابتدای انقلاب صندوق بازنشستگی را اگر میفروختیم تا ۱۵ سال میتوانستیم به بازنشستهها رسیدگی کنیم، اما اکنون اگر بخواهیم صندوق را بفروشیم فقط ۴ ماه الی ۷ ماه خواهیم توانست حقوق بازنشستهها را تأمین کنیم.
وی با بیان اینکه تمام صندوقهای بازنشستگی ورشکسته هستند، افزود: الان حدود سالانه ۵۰ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی دولت به صندوق بازنشستگی کمک میشود.
نماینده رشت یادآور شد: الان شرایط کشور به گونهای است که نمیتوان سختگیری در مورد اینکه هرکسی در رشته خودش کار کند صورت گیرد.