مدیرعامل مخابرات گفت: سامانه ۱۱۸ ماهانه به طور میانگین ۴۰ میلیون پاسخگویی ثبت شده دارد.
رویداد۲۴ سید مجید صدری با تشریح جزئیات پاسخگویی در سامانه ۱۱۸ گفت: دو هزار و ۵۹۸ پرسنل پاسخگوی مراکز ۱۱۸ در کل کشور با تلاش فراوان و مسئولیت پذیری کامل، به صورت شبانه روزی پاسخگوی مردم بوده و به عنوان یکی از مهمترین و شناخته شدهترین مراکز تماس مخابراتی با حداکثر کارآیی فعالیت میکنند که این امر به جز با تلاش فراوان نیروهای متهعد شاغل در این مراکز ممکن نیست.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در ادامه با تشریح انواع کدهای مخابراتی به عنوان سریعترین راه برای کسب اطلاعات دقیق و دریافت خدمات مخابراتی، تجمیع کدها و مراکز تماس به منظور تسریع و یکپارچه سازی در ارائه خدمات و پاسخگویی را به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای شرکت مخابرات ایران عنوان کرد.
وی با بیان اینکه سامانههای پاسخگویی مخابرات، بازویی کارآمد در برقراری ارتباطی فراگیر با مشتریان در سراسر کشور هستند، افزود: کد ۲۰۲۰ به عنوان مرکز فروش، پاسخگویی و پشتیبانی سرویسهای شرکت مخابرات ایران به صورت متمرکز و شبانه روزی آماده پاسخگویی به مشتریان و متقاضیان است.
سیدمجید صدری ادامه داد: هدف از متمرکز کردن این سامانه، سرعت بخشیدن به فرایند پشتیبانی و فروش سرویسهایی مانند اینترنت پرسرعت ADSL و VDSL، تانوما و تلویزیون اینترنتی IPTV و تلفن ثابت بر بستر اینترنت Sip phone است.
وی افزود: در صورت خرابی سرویس اینترنت، مشترکین میتوانند به صورت مکانیزه توسط این سامانه، خرابی را ثبت نمایند تا در کوتاهترین زمان ممکن، کارشناسان مربوطه نسبت به رفع خرابی اقدام کنند.
صدری در مورد سامانه ۲۰۱۰ نیز اضافه کرد: این سامانه ویژه مشتریان تجاری شرکت مخابرات ایران است و مشتریان عمده مخابرات ایران میتوانند از سراسر کشور ضمن تماس با این سامانه اختلالات احتمالی سرویس را ثبت نمایند و از فرایندهای فروش، صورتحساب گیری و پشتیبانی و پیگیری مکاتبات سرویسها مطلع شوند.
وی، صرفه جویی در هزینه ها، امکان پایش شاخص ها، امکان ارزیابی، نظارت و پاسخگویی و همچنین ارتباط مستقیم با مشتریان بزرگ و افزایش رضایتمندی مشتریان تجاری را یکی از مهمترین شاخصههای راه اندازی سامانه ۲۰۱۰ دانست.
سید مجید صدری، سامانه ۲۰۱۱۷ را جهت اعلام خرابی مشترکین تلفن ثابت و سامانه ۲۰۰۰ را به عنوان سامانه پرداختی برای تمام قبوض خدماتی از جمله تلفن ثابت و همراه، آب، برق، گاز و ... عنوان کرد و افزود: با استفاده از سامانه ۲۰۰۰، هم میزان تردد و پرداختهای حضوری کم شده و هم پرداخت قبوض در سریعترین زمان ممکن صورت میگیرد که به عنوان یکی از بهترین راههای پرداختهای غیر حضوری در ایفای نقشهای مسئولیتهای اجتماعی شرکت موثر است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران پاسخگویی دقیق و ارائه سرویس بهتر به مشتریان را از اهداف اصلی راه اندازی سامانههای پاسخگویی عنوان کرد و افزود: حرکت به سمت یکپارچگی و محدود کردن تعداد کدها و متمرکز کردن مراکز تماس و پاسخگویی شرکت در کل کشور با هدف افزایش کیفیت پاسخگویی در بخشهای مختلف در حال انجام است.