صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۶۳۶۳۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷
رویداد۲۴ گزارش می‌دهد؛

معلمانی که مدیر شدند و مطالباتی که از یاد رفتند/ چرا ارتباط اصلاح طلبان با معلمان خوب نیست؟

کنگره مجمع اسلامی فرهنگیان از احزاب اصلاح طلب در هفته جاری برگزار می‌شود. گفته شده این حزب بیشتر از آنکه حامی منافع صنفی معلمان باشد، به دنبال شناسایی و تربیت مدیران اصلاح‌طلب برای وزارت آموزش و پرورش است

رویداد۲۴ این هفته کنگره مجمع اسلامی فرهنگیان برگزار می‌شود. یکی از تشکیلات اصلاح‌طلب که قرار است برای تحقق خواسته‌های معلمان و فرهنگیان تلاش کند.

این تشکل سال ۸۲ تاسیس شد و یکی از احزاب اصلاح‌طلبی بود که با حمایت از تحصن مجلس ششم و نامزدی مصطفی معین در انتخابات ریاست جمهوری ۸۴، در طیف دموکراسی‌خواه و مدرن جریان اصلاح‌‎طلب قرار می‌گرفت.

فرج کمیجانی دبیرکل مجمع اسلامی فرهنگیان سابقه عضویت در شورای مرکزی جبهه مشارکت را در کارنامه دارد. این حزب از سال ۸۵ فعالیت خود را افزایش داد و از ۸۷ رسما عضو شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب شد.

اولین کنگره این حزب سال گذشته برگزار شد و فرج کمیجانی، محمد خرم (سرپرست دفتر امور مجلس وزارت آمورزش و پرورش) محمدعلی اکبری، علی گودرزیان، عادل عبدی (مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش و نامزد اصلاح طلبان در انتخابات شورای شهر تهران سال ۹۲) تقی کیانی (فعال سابق دانشجویی)، اباذر کاظمی، عبدالرسول عمادی (معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش)، پانته‌آ دری، فرهاد لیثی، زهرا بوذری، اردشیر شجاعی (معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان)، نجف علیجانی، مینو زمان، اصغر حصیری (مسئول ستاد راهبری انتخابات نماینده معلمان در شورای عالی آموزش و پرورش)، سید مختار موسوی (معاون سابق آموزش و پرورش عمومی وزارت آموزش و پرورش)، ابراهیم عاشوری‌فر، اکبر ساوری، فریده بیرانوند، میترا تیموری، انوشیروان رضایی، محمد خیرخواه، طوفان محمدی (عضو شورای شهر اراک)، ابوالفضل رحمانی و حمیدرضا امینه در شورای مرکزی آن قرار گرفتند.

سخنرانان کنگره هم محمدرضا عارف و بطحایی وزیر آموزش و پرورش بودند تا ارتباط خوب این تشکیلات با وزیر آموزش و پرورش بیشتر مشخص شود.

ترکیب اعضای شورای مرکزی این حزب نشان می‌دهد این حزب بیشتر از آنکه حامی منافع صنفی معلمان باشد، به دنبال شناسایی و تربیت مدیران اصلاح‌طلب برای وزارت آموزش و پرورش است و همین مسئله باعث شده در سال‌های اخیر، انتقاداتی به فعالیت این احزاب وارد شود.

در ماجرای اعتراض معلمان به دستمزدها و وضعیت استخدامی، مجمع اسلامی فرهنگیان حمایتی از معلمان نداشت و عجیب‌تر آنکه اعتصاب معلمان به وضعیت معیشتی خود را «ساختارشکنانه» توصیف کرده بود و تحصن معلمان را ایجاد چالش برای امنیت داخلی خوانده بود و به معلمان توصیه کرد با روحیه‌ای شاداب در کلاس‌های درس حضور یابند.

انجمن اسلامی معلمان دیگر تشکل معلمان اصلاح طلب است که اتفاقا از این تشکیلات سیاسی‌تر (غیر صنفی‌تر) است و تعدادی از نمایندگان مجلس و اعضای شورای کلان شهر‌ها در شورای مرکزی آن حضور دارند.

سازمان معلمان ایران یکی از تشکیلاتی بود که به نسبت سایر تشکیلات اصلاح‌طلب اصرار بیشتری روی مطالبات صنفی معلمان داشت که البته تعدادی از اعضای ارشد آن درگیر پرونده‌های قضایی شدند و مدتی را در زندان گذراندند. این تشکیلات عضو شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب نیست و بیشتر بر مطالبات صنفی اصرار دارد.

نظرات شما