صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۱۶۳۹۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
در نشست مدیریت بحران خوزستان؛

قولی برای پرداخت خسارت سیل در امسال نمی‌دهم

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: نمی توانیم امسال قولی برای پرداخت خسارت سیل بدهیم.
رویداد۲۴ محمود واعظی در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که در راستای بررسی خسارت‌های ناشی از سیل در این استان برگزار شد، عنوان کرد: وقتی دستمان خالی است و نمی‌توانیم پاسخگوی همه نیاز‌های مردم در مناطق بحرانی باشیم حداقل باید آن‌ها را تکریم و به صحبت هایشان گوش بدهیم و بدون ظاهرسازی کنار آن‌ها بمانیم؛ همدلی که در این زمان با هدف کمک و خدمات رسانی به مردم در بین مسئولان ایجاد شده قابل تقدیر است و به نوعی عبادت محسوب می‌شود.

وی افزود: به طور حتم در صورتی که مردم منطقه حضور پر رنگ در این بحران نداشتند و پا به پای مسئولان در صحنه حاضر نبودند؛ وضعیت در این زمان این گونه نبود.

رئیس دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: انقلاب اسلامی از روز اول متکی به مردم بوده و بی شک در هر برحه از زمان که مردم و مسئولان در کنار هم بوده اند، توفیق بسیاری حاصل شده و در هرجایی که این دو نهاد از یکدیگر فاصله گرفتند، ناکامی حاصل شده است.

وی اظهار کرد: تا کنون در حد توان امکانات به سمت مناطق بحرانی گسیل شده، ولی با این حال باید امکانات و تجهیزات موجود را مدیریت و عدالت در خدمات رسانی بین همه مناطق را ایجاد کرد.

واعظی با اشاره به تماس وزیر کشور با استاندار خوزستان و اعزام نمایندگانی از سوی هیئت دولت گفت: رئیس جمهور همواره حساسیت و دغدغه‌های بسیاری نسبت به مسائل و مشکلات خوزستان داشته و دستور رسیدگی به خوزستان بیش از دیگر نقاط را داده بودند.

وی همچنین با اشاره به اتمام بودجه ماده ۱۰ و تبصره ۱۲ در سال ۹۷ گفت: این اعتبارات به اتمام رسیده، ولی همچنان بدهکاری‌هایی در این حوزه داریم، بنابراین نمی‌توانیم قولی برای پرداخت خسارت داشته باشیم، ولی پیگیری‌هایی در این زمینه صورت خواهد گرفت.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: با توجه به پیش بینی بارندگی‌های خوب برای بهار خوزستان باید از امروز برای اردیبهشت ماه برنامه ریزی‌های لازم را داشته باشیم تا مشکلی در این خصوص پیش نیاید. در برخی از رودخانه‌های استان خوزستان در یک مقطعی حجم گسترده‌ای از آب عبور می‌کرد، اما در این زمان به دلیل لایروبی نشدن رودخانه‌های استان تنها ۴۰ درصد از توان قبلی برای عبور آب در اختیار دارند.

وی با بیان اینکه پیشنهاد تکمیل سد بختیاری نیز به عنوان پشتیبان سد دز مورد بررسی قرار می‌گیرد، تأکید کرد: باید این لایروبی‌ها را مدنظر داشت تا آب با حجم و سرعت قابل تحمل از رودخانه‌های استان عبور کند.

واعظی اظهار کرد: شرکت‌های مختلف فعال در استان باید در راستای رفاه و آبادانی خوزستان اقدامات مناسبی داشته باشند؛ با وجود مشکلات مختلف در کشور نباید مردم را ناامید کرد، برای هر کدام از مشکلات از جمله فروش نفت راهکار‌های متناسبی اتخاذ شده است. سازمان برنامه و بودجه با وزارت نیرو برای لایروبی رودخانه‌های استان برنامه ریزی لازم را داشته باشند.
منبع: مهر
نظرات شما