مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: ۶۰ هزار بازمانده از تحصیل شناسایی شده این استان در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ جذب کلاس درس شدند.
رویداد۲۴ علیرضا نخعی روز دوشنبه اظهار داشت: پراکندگی بیش از حد، فقر اقتصادی و فرهنگی خانوادهها از دلایل عمده وجود کودکان بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان است.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش همه ساله با اجرای طرح شناسایی و جذب کودکان لازم التعلیم بازمانده که با همکاری مدیران، معتمدان محلی و شوراهای اسلامی انجام میشود سعی در جذب تمام کودکان داشته تا شرایط ادامه تحصیل را برای آنان فراهم کند.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: ۱۶۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل از سال ۹۲ تاکنون جذب کلاسهای درس شده اند به طوریکه تعداد دانش آموزان استان از ۵۳۰ هزار نفر با برنامه ریزی و تدابیر مختلف از جمله تهیه و تدوین پروژه عدالت آموزشی هم اینک به ۷۴۰ هزار نفر رسیده است.
وی افزود: این امر نشان دهنده آنست که آموزش و پرورش تلاشهای زیادی انجام داده تا مبادی بیسوادی بسته شود و دانش آموزان در کلاس درس حاضر شوند.
نخعی بیان کرد: هزار و ۲۰۰ کلاس درس از سال ۹۲ تاکنون برای جذب بازماندگان تحصیل سیستان و بلوچستان ساخته شده است.
وی گفت: همچنین توسعه طرح روستا مرکزی و پرداخت هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان با استفاده از ۸۲۰ دستگاه خودرو برای رفت و آمد ۱۸ هزار و ۶۱۸ دانش آموز با اعتبار ۷۹۴ میلیون تومان در ماه و توسعه آموزش به کمک بخش غیر دولتی در قالب خرید خدمات آموزشی با هدف تامین نیروی انسانی متخصص از دیگر اقدامات آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان برای انسداد مبادی بیسوادی بوده است.
۷۴۰ هزار دانش آموز سیستان و بلوچستان در سال تحصیلی ۹۷ -۹۸ در ۶ هزار و ۶۰۰ مدرسه در حال تحصیل هستند.