رویداد۲۴ محمود صادقی یکی از منتقدان حجت الاسلام ابراهیم رئیسی در انتخابات سال 96 بود. هنگامی که نام رئیسی به عنوان گزینه تصدی ریاست بر قوه قضائیه مطرح شد، توئیتی از محمود صادقیمنتشر شد که در آن نوشته بود: «بسیاری از قضات دادگستری نسبت به تغییرات قریبالوقوع در مدیریت قوه قضاییه خوشبین هستند؛ باتوجه به پیشینه گزینه احتمالی ریاست قوه، امید میرود سازمان بازرسی جایگاه بایسته خود را در مقابله با فساد باز یابد و دیگر هیچ بازرس وظیفهشناسی به اتهام افشای اسرار بازداشت نشود»
کاربران شبکههای اجتماعی اظهارات محمود صادقی را به عنوان چرخش 180 درجهای توصیف کردند و نوشتند چرا محمود صادقی که سال 96 منتقد سرسخت رئیسی بوده، یک سال بعد اینگونه از او حمایت میکند؟
محمود صادقی در گفتوگویی با رویداد۲۴ درباره خوشبینیاش به ریاست ابراهیم رئیسی بر قوه قضائیه گفته است: توییت من حاوی سه گزاره بود: گزاره اول: «بسیاری از قضات دادگستری نسبت به تغییرات قریب الوقوع در مدیریت قوه قضاییه خوش بین هستند.»
او در توضیح گزاره اول خود گفته است: این جمله یک خبر است که بنابر مشاهدات میدانیام دادهام. ظرف مدتی که درباره رییس جدید گمانهزنی میشد بسیاری از قضات و حتی بعضی از وکلای دادگستری در مورد ایشان اظهار خوشبینی میکردند. به نظر میرسد این خوش بینی یکی از آن جهت باشد که برای اولین بار رییس قوه از داخل قوه برگزیده میشود. طبعا انتظار میرود که آقای رئیسی باتوجه به تجارب عملیاش آشنایی بیشتری با طرز کار این دستگاه داشته باشد.
صادقی میگوید: بعضی هم از روی مزاح میگویند او برخلاف بعضی از اسلافش نیاز به کارآموزی ندارد. جهت دیگر آن احتمالا همانطور که آقای احمد زیدآبادی در یادداشت تلگرامیاش گفته به تصویری که از رفتار اخلاقی او در مناظرات انتخاباتی در ذهن مخاطب ایجاد شد، مربوط است. مضافا اینکه استقبال از تغییر وضع موجود حاکی از نوعی عدم رضایت نسبت به وضع موجود و ابراز امیدواری نسبت به تغییر آن است، اما اینکه وضع موجود با این انتصاب تا چه حد تغییر کند و کیفیت و جهت تغییرات چگونه باشد از الان قابل پیش بینی قطعی نیست. اظهار خوش بینی به وقوع امری لزوما دلالت بر قطعیت وقوع آن در آینده ندارد.
نماینده اصلاح طلب مجلس دهم در توضیح بخش دیگر توئیت خود گفته گزارهی دوم این بود «باتوجه به پیشینهی گزینه احتمالی ریاست قوه، امید میرود سازمان بازرسی جایگاه بایسته خود را در مقابله با فساد باز یابد» که این جمله ناظر به سوابق کاری آقای رئیسی در سمت ریاست سازمان بازرسی است.
صادقی گفته تا جایی که اطلاع دارم ابراهیم رئیسی در آن دوره سازمان بازرسی عملکرد نسبتا موفقی داشته و اشخاصی که بکار گرفته شدهاند از لحاظ کارشناسی و سلامت نوعا خوب بودهاند، اما در دوره اخیر با اینکه ریاست سازمان فرد صالحی است، اما عملکرد آن تا جایی که من اطلاع دارم کارآمد نبوده و در بعضی پروندهها مثل بورسیههای بدون آزمون در لاک محافظهکاری و مصلحتاندیشی فرو رفته و در مواردی هم که بازرسان شریف سازمان به وظیفهشان عمل کردهاند از آنها حمایت لازم نشده است.
عضو فراکسیون امید مجلس اینگونه ادامه داده است: جمله دوم من دلالت بر تنزل جایگاه سازمان بازرسی و نیاز آن به بازیابی دارد و باتوجه به سوابق و تجارب آقای رئیسی در این زمینه اظهار امیدواری کردهام که این جایگاه بازیابی شود. همانطور که این جمله نشان میدهد منظور من از پیشینه آقای رئیسی، پیشینه او در سازمان بازرسی است نه پیشینه قضایی او؛ من درباره پیشینه قضایی او نفیا و اثباتا قضاوتی نکردهام.
صادقی به گزاره سوم توئیت خود و جمله «و دیگر هیچ بازرس وظیفه شناسی به اتهام افشای اسرار بازداشت نشود.» اشاره کرده و گفته است: این جمله اشاره به یک نمونه از مواردی است که مأموران شریف سازمان بازرسی برحسب وظیفه خود حین بررسی تصادفی حسابهای مشکوک به حسابهای بانکی که به نام شخص رییس قوه قضاییه بود برخورد کردند که با آنها برخورد شد و به اتهام افشای اسرار بازداشت شدند. من ضمن انتقاد از این رویه اظهار امیدواری کردهام که در دوره ریاست آقای رئیسی که تجربه نسبتا موفقی از مدیریت سازمان بازرسی را دارد این رویهها اصلاح شود.