صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۶۸۷۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

آیت الله یزدی: با بگیروببند و زندانی کردن و بازداشت کردن دختران جوان، نمی‌شود آن‌ها را تربیت کرد

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین گفت: تبلیغ چهره به چهره تأثیر بیشتری دارد و فقط با بگیروببند و زندانی کردن و بازداشت کردن دختران جوان، نمی‌شود آن‌ها را تربیت کرد. باید در درون خانواده کار فرهنگی انجام گیرد تا آسیب‌ها ریشه‌کن شود.
رویداد۲۴ آیت‌الله یزدی، امروز در دیدار حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، با اشاره به تحول ایجادشده در زندگی بشر این سؤال را مطرح کرد که آیا می‌بایست این احکام اسلام را منطبق با تفکر و شرایط جدید قرارداد یا تفکر جدید را به‌نوعی تنظیم کرد که با اصول و مقدسات اسلامی تطبیق پیدا کند؟.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین بابیان اینکه اسلام برای همه زمان‌ها و انسان‌ها آمده، نه برای زمان خاصی، گفت: درست است که امروزه نمی‌شود همانند ۷۰۰ سال پیش زندگی کرد، اما جوهره مکتب اسلام از گذشته و حال و آینده هیچ تفاوت نمی‌کند.

وی افزود: تفکر انسان‌ها تحت تأثیر عوامل زمانی و مکانی تغییر می‌کند و انسان‌ها آن‌گونه زندگی می‌کنند که فکر می‌کنند، اما به بهانه تحول در سبک زندگی نباید محتوای اصلی اسلام و متن قرآن کریم را فراموش کرد. متن قرآن، انسان‌ها را به صداقت، درستی و ارزش‌های اخلاقی دعوت می‌کند که این مؤلفه‌ها در همه زمان‌ها یکسان است.

آیت‌الله یزدی تأکید کرد: زمان زدگی و اشراف‌زادگی باعث می‌شود انسان از مسیر اصلی اسلام ناب غفلت کند.

وی با ابراز گلایه از وضع نامناسب حجاب در جامعه و عرضه لباس‌ها و کالا‌های ضد ارزشی، گفت: دشمنان به دنبال این هستند که سبک جدیدی از پوشش و رفت‌وآمد بانوان و دختران عرضه کنند و به‌تدریج به قداست قم آسیب برسانند.

رئیس جامعه مدرسین بابیان اینکه دختران جوان تحت تأثیر تبلیغات رسانه‌ها و مباحث تربیتی درون خانواده قرار می‌گیرند، تقویت فعالیت‌های فرهنگی در حوزه خانواده را ضروری دانست.

آیت‌الله یزدی تأکید کرد: تبلیغ چهره به چهره تأثیر بیشتری دارد و فقط با بگیر و ببند و زندانی کردن و بازداشت کردن دختران جوان، نمی‌شود آن‌ها را تربیت کرد؛ باید در درون خانواده کار فرهنگی انجام گیرد تا آسیب‌ها ریشه‌کن شود.

استاد حوزه علمیه قم بر لزوم نظارت بیشتر والدین بر رفتار فرزندان تأکید کرد و گفت: دشمن درصدد است از طریق فضای مجازی، ارتباطات خانوادگی را آسیب بزند و ما باید سعی کنیم ارتباطات خانواده‌ها را بر اساس معارف اسلام تقویت کنیم.

منبع: خبرگزاری حوزه

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
با بگیر و ببند هم نمی توان ارزش پرداخت مالیات یا اطاعت از قوانین رانندگی را به مردم یاد داد اما به نفع جامعه است که به زورذ این قوانی را احرا نمود. شما باید بفهمید که هدف از حجاب و هر قانون دیگری این است که اول افراد به آن قانون ایمان بیلورند. اگر قرار بود جامعه اسلامی همه به ایمان قلبی برسند و سپس حاکمیت اسلام برقرار شود اصلا چرا نفاق ایجاد شد؟ کسی هم که نمی خواهد زیر حاکمیت اسلام زندی کند آزاد است برود هر جایی که دلش بهخواهد که در حاکمیت اسلام نباشد. این است معنی لااکراه فی الدین.
نظرات شما