گزارش رویداد۲۴ درباره حاشیه های آخرین سفر رییس جمهوری
تجربه نشان داده است که افراطیون قم، برای اقدامات افراطی خود، نه توجهی به مکان اعتراض خود دارند، نه توجهی به فرد مورد اعتراض دارند و نه باکی از اقدامات خود. تندروها اقدام به تخریب و فحاشی می نمایند حتی اگر در حرم حضرت معصومه(س) باشد. به رئیس جمهور و رئیس مجلس، هتاکی می کنند حتی اگر این افراد، مورد تایید مراجع باشند.
رویداد۲۴- در طی بیش از نیم قرن گذشته، می توان شهر مقدس قم را یکی از تاثیرگذارترین حوزه های نفوذ بر سیاست کشور دانست. شهری که از آن به عنوان پایگاه اصلی نشر دین یاد می شود و لذا حکومتی که مبنای خود را احکام دینی عنوان کرده باشد قطعا تاثیرات این شهر را در سپهر سیاسی خود، لحاظ نموده است.
حضور مرجعیت شیعه در این شهر و وجود حوزه های علمیه، موجب شده است شهر قم، مورد توجه صاحبان قدرت سیاسی قرار گیرد.
آخرین روز اردیبهشت ماه و در ایام منتهی به میلاد امام زمان(عج)، شهر قم میزبان رئیس جمهور بود. رئیس جمهوری که خود را فرزند قم می داند و در این شهر، مراتب علمی خود را زیر نظر علمای نامی و مراجع شهیر، تا درجه عالی اجتهاد طی نموده است و ساختار دینی و سیاسی این شهر را به خوبی می شناسد.
دکتر حسن روحانی به گرمی مورد استقبال مراجع عظام تقلید قرار گرفت و شاهد تقدیر آنان از دستاوردهای دولت خود بود. همگی خود را دعاگوی رئیس جمهور دانستند و از رویه اعتدالی وی تقدیر نمودند. مراجع عظام تقلید ضمن توجه به مشکلات و معضلاتی که دولت با آنان، دست و پنجه نرم می کند موفقیت های دولت را ستودند و خواستار عزم جدی تر دولت برای رفع مشکلات شدند.
در گوشه دیگری از شهر؛ اما عده ای از افراد سابقه دار در ایجاد شلوغی و تجمعات غیرقانونی،از فرصت نماز جمعه قم، سوءاستفاده نموده و پس از اقامه نماز، در مسیر خروج از حرم حضرت معصومه(س) اقدام به هتاکی به مسوولین کشور نمودند. آنان ضمن توهین به رئیس جمهور، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و برخی مقامات دیگر، حمله مجدد به دستاورد نظام در موضوع هسته ای(برجام) را آغاز نمودند.
در رابطه با این اتفاقات، برخی نکات قابل تامل وجود دارد.
1- اتفاق جالبی در قم رخ داده است. بار دیگر، مراجع تقلید از رئیس جمهور و دولت، تقدیر نمودند و همزمان با این اتفاق، عده ای از افراطیون، دست به تخریب دولت زدند. این موضوع در سه سال گذشته، بارها اتفاق افتاده است.تقدیر مراجع و هتاکی اراذل. به راستی چه کسانی قصد دهن کجی به علما را دارند؟ چه کسانی می خواهند شانیت مراجع را پایین بیاورند؟ آیا این افراطیون، قصدی جز ضربه زدن به جایگاه مرجعیت دینی دارند؟
2- تجربه نشان داده است که افراطیون قم، برای اقدامات افراطی خود، نه توجهی به مکان اعتراض خود دارند، نه توجهی به فرد مورد اعتراض دارند و نه باکی از اقدامات خود. تندروها اقدام به تخریب و فحاشی می نمایند حتی اگر در حرم حضرت معصومه(س) باشد. به رئیس جمهور و رئیس مجلس، هتاکی می کنند حتی اگر این افراد، مورد تایید مراجع باشند. اقدام به لجن پراکنی می کنند حتی اگر رویه آنان، برخلاف نظر رهبری انقلاب و مراجع باشد. بارها و بارها دست به تجمعات غیر قانونی می زنند ولی ذره ای از برخورد با خود، واهمه ای ندارند. به راستی چنین افرادی از کدامین دستگاه، حمایت می شوند و مورد پشتیبانی قرار می گیرند؟
3- نکته مهم دیگر آنست که به راستی قوه قضاییه تا کی می خواهد با افراطیون مدارا کند؟ تا کی می خواهد متعرضان به رئیس مجمع تشخیص را شناسایی کند و رها سازد؟ تا کی می خواهد هتاکان به رئیس مجلس را دستگیر کند و با تعهد صوری، آزاد نماید؟
اگر با افراطیون شهر قم در سال 84، برخوردی محکم و ضربتی می شد هیچگاه عبای مرجعیت را در فیضیه نمی کشیدند. هیچگاه به رئیس مجمع تشخیص توهین نمی کردند. هیچگاه در حرم کریمه اهل بیت، متعرض رئیس مجلس نمی شدند.
و اما مهمتر؛ اینکه قوه قضاییه بداند اگر با افراطیون و تندروهای شهر قم که خون به دل مراجع کرده اند برخورد می شد هیچگاه حمله به سفارت عربستان در تهران، صورت نمی گرفت. پلاک خودروها را که فراموش نکرده اید؟
تععب اما از کسانی است که از این افراد و با بهتر بگوییم از این نهاد به اصطلاح انقلابی استفاده می کنند و در واقع این نهاد آلت فشار آنهاست.و با کمال وقاحت دم از آزادی عقیده و کرسی آزاد اندیشی و وحدت میزنند.