صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 22
کد خبر: ۱۷۰۱۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
سیدحمیدرضا کاظمی در گفت‌وگو با رویداد۲۴ مطرح کرد؛

سیل زدگان پلدختر بدون امکانات به کوه‌ها پناه برده‌اند/ امدادرسانی سرعت پایینی دارد

کاظمی می‌گوید: امروز همه رسانه‌ها باید تلاش کنند تا وضعیت واقعی شهر پلدختر و معمولان و روستا‌های اطراف آن را به سمع و نظر مردم دیگر نقاط ایران برسانند. اگر آنچه که ما شاهد آن هستیم را دیگر مردم جای جای کشورم هم بدانند شک ندارم که حجم کمک‌های مردمی به منطقه ما افزایش چشمگیری خواهد یافت.

رویداد۲۴ محمد آیتی: بی‌تردید سیلی که شهر پلدختر، معمولان و روستا‌های اطراف آن را فرا گرفت یکی از سخت‌ترین سیل‌های دوهفته اخیر کشور بود.

حجم آبگرفتگی در شهر‌ها به قدری بالا بود که برخی از منازل تا سقف زیر آب رفتند و عده‌ای که به هشدار‌ها توجه نکردند، مجبور شدند برای نجات جان خود ۲۴ ساعت بر روی پشت‌بام‌ها بمانند. سیدحمیدرضا کاظمی نماینده پلدختر در توصیف اوضاع و احوال منطقه خود با رویداد۲۴ گفت‌وگو کرده است. او می‌گوید: سیل باعث شد نیمی از شهر پلدختر، نیمی از شهر معمولان و ۲۰ روستا بطور کامل زندگی مردم را از بین ببرد. از طرفی ارتباطات در ۶۰ روستا قطع است و به نوعی آن‌ها نمی‌توانند با هیچ کجا ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: امکانات امدادرسانی با توجه به اینکه فقط با بالگرد انجام شده، سرعت پایینی داشته و مردم برخی روستا‌ها برای حفظ جان خود به کوه‌ها پناه بردند و متاسفانه از داشتن یک سرپناه معمولی و مواد غذایی محروم ماندند. واقعاً اگر مسئولان در یکی، دو روز آینده فکری اساسی نکنند و حجم کمک‌ها افزایش پیدا نکند مشکلات و چالش‌های مردم آسیب‌دیده چندبرابر خواهد شد. انتظار من این است که دستگاه‌های امدادرسان با تمام قوا و ظرفیت پای کار بیایند، زیرا شرایط در منطقه ما فوق‌العاده بحرانی است. باید توجه داشت که کمک دو بخش دارد، اول تهیه اقلام ضروری مردم و دوم، توزیع مناسب آن در بین مردم سیل‌زده که اکنون ما در هر دو بخش مشکل داریم.

نماینده پلدختر تصریح کرد: امروز همه رسانه‌ها باید تلاش کنند تا وضعیت واقعی شهر پلدختر و معمولان و روستا‌های اطراف آن را به سمع و نظر مردم دیگر نقاط ایران برسانند. اگر آنچه که ما شاهد آن هستیم را دیگر مردم جای جای کشورم هم بدانند شک ندارم که حجم کمک‌های مردمی به منطقه ما افزایش چشمگیری خواهد یافت. شاید باورش سخت باشد، اما برخی از مردم سیل‌زده بعد از سه، چهار روز هنوز از ساده‌ترین امکانات هم برخوردار نیسیتند. الان در منطقه ما افرادی هستند که بعد از چند روز حتی یک پتو برای گرم نگه داشتن خود ندارند چه برسد به مواد غذایی و اقلام بهداشتی.

کاظمی در ادامه گفت: امروز برخی سازمان و نهاد‌هایی به همراه دولتی‌ها به کمک مردم آمدند، اما باید توجه داشت که حجم خسارت خیلی عظیم بوده و امکانات این عزیزان خیلی محدودتر از حادثه‌ای است که بر مردم وارد شده و کمک‌های مردمی امروز یک نیاز و ضرورت حیاتی برای مردم سیل‌زده است.

وی در پاسخ به اینکه عاقبت افرادی که برای نجات جان خود به پشت‌بام‌ها پناه بردند به کجا رسید، گفت: حقیقت امر پس از ۲۴ ساعت که سیل تا حدودی فروکش کرد ماشین‌های سنگینی مثل لودر و کامیون وارد عمل شدند و این افراد را تا جایی که امکان داشت، نجات دادند. اما اطلاعی دقیقی از اینکه آیا در بین این افراد کسانی هم نجات نیافتند، نیست. اکنون خانه‌های مردم زیر گل و لای شدید است و تا شرایط عادی نشود و مردم سر خانه و زندگیشان نروند خیلی نمی‌توان گفت دقیقاً چه اتفاقی افتاده است. شاید اعضای خانواده پراکنده از هم باشند و خبر دقیقی از یکدیگر نداشته باشند، زیرا وقتی هشدار‌های لازم داده شد برخی توجه کردند و بعضی هم در خانه‌ها ماندند. امیدوارم هرچه زودتر این بحران تمام شود تا با بررسی کردن منازل از واقعیت امر باخبر شویم.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
یکی از نعمتهای خداوند بعد از سیل خاک بسیار حاصل خیزی است که بجا میماند این خاک که به خاک لوم مشهور است را هدر ندهیم و با انتقال ان به زمینهای کشاورزی باروری زمینها را افزایش دهیم
نظرات شما