صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 11
کد خبر: ۱۷۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۰۶ دی ۱۳۹۴

حرفی نو برای نسل جوان

هر جريان سياسي – اجتماعي در بستر زمان بطور طبيعي و به مرور ايام كهنه و قديمي مي شود و در مخاطبين نوعي دلزدگي، تكرار و خستگي را به همراه دارد.

رویداد24: هر جريان سياسي اجتماعي در بستر زمان بطور طبيعي و به مرور ايام كهنه و قديمي مي شود و در مخاطبين نوعي دلزدگي، تكرار و خستگي را به همراه دارد.

نوطلبان و احيا انديشان معمولا آن دسته از مردم باهوش جامعه هستند كه با درك و فهم صحيح از ذائقه مردم مطابق با خواسته هاي آنها شعارها و برنامه هاي خود را عنوان كرده و باعث دلپذيري و دلنشيني در بين مخاطبين مي گردند.

اينك در نزديك به چهل سالگي و پختگي نظام جمهوري اسلامي مي طلبد تا روشنفكران با طرح مسائل عقلاني و نوگرايي پا در ميدان مبارزات سياسي اجتماعي گذاشته و از فرصت هاي به دست آمده به نفع مصالح ملي بهره گيرند.

ملت بزرگ و نجيب ايران ارزش آن را دارد كه پس از سالها مبارزه و رنج و سختي براي اعتلاي ايران اسلامي به آزادي و مشاركت و استقلال بيانديشد و طعم شيرين عزت و عظمت ايران را بچشد و به جهانيان بچشاند.

رهبران جامعه موظفند در اين زمان و پس از عبور از برجامي پيروزمندانه به حق براي ستايش و سپاسگزاري از ملت بزرگ ايران دست به كار شده و زمينه هاي همكاري، مشاركت، رفاه، آسايش، آزادي و عدالت را فراهم آورند.

اينك در آستانه دو انتخابات مهم براي حضور باشكوه مردم چه خوب است كه اصولگرايان و اصلاح طلبان با زمينه سازي انتخاباتي آزاد، قانوني و سالم صحنه اي از اسلام خواهي و ملي گرايي را براي نسلهاي آينده و جوان كشور به نمايش بگذارند و حرفي تازه و طرحي نو دراندازند.

از آنجا كه جوانان و نوجوانان امروز ايران نسلهاي سوم و چهارم انقلاب محسوب مي شوند چه بسا از يك سو مورد غفلت و فراموشي قرار گرفته و از سوي ديگر در ناكامي ها و سختي هاي چهار دهه انقلاب به اهداف خود نرسيده و سرخورده و مايوس شده باشند.

امروز سياستمداران ما در عرصه حضور و مشاركت گسترده مردم به ويژه جوانان در تعيين سرنوشت خود چه راهي انديشيده و چه طرحي نو براي عرضه كردن دارند؟

آيا نسل جوان ايران پس از آن همه حرفهاي تكراري و غيرعملي كه در طول سالهاي گذشته از مسئولين شنيده آمادگي آن را دارد تا يك بار ديگر به بزرگان خود اعتماد كرده و حرفهاي تازه و ايده آل خود را از زبان پيشوايان و رهبران سياسي جامعه بشنود؟

آيا رهبران جامعه چه طرحي نو و حرفي تازه براي حضور و مشاركت جوانان عزيز در ساختن ايراني آباد و آزاد دارند؟

آيا هنرمندان، دانشمندان، روشنفكران و فرهيختگان ما مي توانند پاسخگوي عملي و واقعي آرزوهاي جوانان ما باشند؟ چگونه؟

چه كساني هنرمندانه مي توانند ايران جوان را براي مديريت نو و مدرن جهاني آماده كنند؟

چه كساني مي توانند دل جوانان ما را به دست آورده و خواسته هاي مشروع و طبيعي آنها را محقق سازند؟

چه كساني قادر هستند فضاي صلح، صفا، صميميت و اخلاق را براي جامعه جوان ايران فراهم كنند؟

چه كساني شهامت و شجاعت آن را دارند كه بدون ترس و واهمه مديريت آينده ايران را به جوانان برومند و تحصيل كرده اين مرز و بوم بسپارند؟

چه كساني جرات اين را دارند تا به جوانان ما بگويند نسل گذشته چه اشتباهات بزرگي مرتكب شده و چه حقوقي از جوانانمان را پايمال كرده و يا مورد غفلت قرار داده اند؟

در يك كلام مديريت جوان كشور كي و از چه وقت مي تواند سكان دار و زمام دار جامعه باشد؟

و چه زماني با دانش جوانان و تجربه سالمندان ايراني باشكوه و عظمت در صحنه جهاني و بين المللي خواهيم داشت؟

هشدار به تمام فعالين سياسي اين است كه از سخنان بيهوده و شعارهاي غيرعملي در اين انتخابات پرهيز نمايند و براي حضور و مشاركت فشرده مردم به ويژه جوانان در تعيين سرنوشت خود حرفي نو بزنند و طرحي نو دراندازند.

مهدی آيتی - نماينده مجلس ششم

برچسب ها: نسل جوان ، مهدی آیتی
نظرات شما