صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 10
کد خبر: ۱۸۲۰۱۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۷ تير ۱۳۹۸

ماجرای رد کردن کودکان کار افغانستانی از مرز چیست؟

حسن بیگی گفت: بیش از ۸۰ درصد کودکان کار و خیابان در این طرح از اتباع خارجی هستند و موضوع رد مرز و رهاسازی آن‌ها پس از جذب که از سوی برخی رسانه‌ها و در فضای مجازی منتشر شده است تکذیب می‌شود.
رویداد۲۴ معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در پاسخ به برخی خبر‌های منتشر شده در رسانه‌ها و فضای مجازی در خصوص نحوه ساماندهی کودکان کار و خیابان و رد مرز کودکان افغانستانی گفت: اساس اجرای طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان بازگرداندن این کودکان به پدر و مادرانشان است و در خصوص کودکان افغانستانی نیز موضوع مطرح شده در خصوص رهاسازی آن‌ها در مرز تکذیب می‌شود و این کودکان از سوی وزارت امور خارجه و سفارت افغانستان تعیین تکلیف می‌شوند.

شکراله حسن بیگی، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با اشاره به اینکه طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان حدود پنج سال است در دستور کار قرار گرفته گفت: برنامه ریزی‌ها بر پایه حفاظت و صیانت از این کودکان است و در این برنامه ریزی‌ها نمی‌خواهیم هیچ نوع آسیب روحی و جسمی به کودکان برسد.

وی افزود: ساماندهی کودکان کار و خیابان با هدف سکونت این کودکان در مکان‌های امن و بهداشتی است و در مراکز پیش بینی شده پذیرای این کودکان هستیم و پس از آن به پدران و مادرانشان تحویل داده می‌شوند.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با تاکید براینکه قرار نیست کودکان کار و خیابان به طور دایمی در مراکز نگهداری شوند عنوان کرد: برای نگهداری کودکانی که سرپرست ندارند وظیفه داریم و امکانات بهداشتی، درمانی و نیاز‌های روحی و روانی آن‌ها در این مراکز تامین شده است.

حسن بیگی گفت: بیش از ۸۰ درصد کودکان کار و خیابان در این طرح از اتباع خارجی هستند و موضوع رد مرز و رهاسازی آن‌ها پس از جذب که از سوی برخی رسانه‌ها و در فضای مجازی منتشر شده است تکذیب می‌شود.

وی از خبرنگاران دعوت کرد تا جزئیات بیشتری از وضعیت کودکان کار و خیابان و شرایط زندگی آن‌ها جمع آوری کنند و افزود: جذب و ساماندهی این کودکان و نگهداری آن‌ها در شرایط مناسب بهداشتی و با امکانات تغذیه‌ای با کیفیت و سپس تحویل دادن آن‌ها به خانواده هایشان به مراتب اثرگذار‌تر از رهاسازی آن‌ها در خیابان‌ها و سر چهار راه‌ها و در معرض انواع آسیب‌ها است.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در پایان از همه سمن‌ها (سازمان‌های مردم نهاد) که در موضوع کودکان کار و خیابان فعال هستند دعوت کرد تا نظرات اصلاحی خود را در اجرای این طرح ارائه دهند تا در کارگروه‌ها مربوطه بررسی و کارشناسی شود.
منبع: برنا
نظرات شما