صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 29
کد خبر: ۱۸۴۲۴۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱۲ نظر

عضویت در جبهه پایداری با گرین کارت آمریکا/ مرتضی آقاتهرانی کیست؟

مرتضی آقاتهرانی می‌گوید دلیلی ندارد اگر ببینم در انتخابات مجلس یازدهم دنبال اصلح نیستند، به آن‌ها بله بگوییم. یک‌بار این را تجربه کردیم و در انتخابات ۹۸ کار خودمان را می‌کنیم.
رویداد۲۴  ۶۲ ساله است و متولد محله تله‌واژگان اصفهان. پدرش سماورساز بوده که بعد سنگ‌تراش می‌شود و بعد سنگ‌تراشی را هم رها می‌کند. خودش هم مدعی است که سنگ‌تراش ماهری است.

مرید آیت‌الله بهجت بوده و حالا پدر معنوی‌اش آیت‌الله مصباح‌یزدی است. از همان مدرسه حقانی در انتخاب بین بهشتی و قدوسی و مصباح بر سر شریعتی، سمت مصباح را می‌گیرد و تا الان مرید مصباح‌یزدی است.

مرتضی آقاتهرانی که گرین‌کارت آمریکا و پنج نوه پسری دارد، دبیرکل جبهه پایداری، نزدیک‌ترین جریان سیاسی به آیت‌الله مصباح‌یزدی است. برخی معتقدند که او این روز‌ها رؤیای جانشینی رئیس مؤسسه امام خمینی را می‌بیند. او که اخیرا گفته بی‌حجابی‌ها به‌خاطر لقمه حرام است، سال ۷۱ به کانادا می‌رود و سه سال بعدش به آمریکا. گرین‌کارت آمریکا را هم می‌گیرد. او سال ۸۳ بازمی‌گردد؛ یعنی اواخر دولت اصلاحات.

یک سال بعد از بازگشتش به ایران در دولت صاحب‌منصب می‌شود؛ معلم اخلاق دولت احمدی‌نژاد. آقاتهرانی از مریدان احمدی‌ن‍ژاد بود. خودش می‌گوید: «من آخرین‌بار زمانی به آمریکا رفتم که همان اوایل احمدی‌نژاد می‌خواست به آنجا برود. او گفت: با ما بیا و من گفتم خودم می‌آیم و نمی‌خواهم به خرج دولت به آمریکا بیایم. سر این موضوع هم خیلی‌ها به من حرف‌هایی زدند، چون گفتم گرین‌کارت دارم که البته باطل شد».

می‌گوید نماینده مجلس‌شدنش هم به پیشنهاد احمدی‌نژاد بوده: «در ارتباط تلفنی‌ای که با احمدی‌نژاد داشتم، او به من گفت: چرا ثبت‌نام نکردی؟ من گفتم قصد ثبت‌نام نداشتم... احمدی‌نژاد گفت: موقتا ثبت‌نام کن، اگر نخواستی بعدا انصراف بده. احمدی‌نژاد یا الهام بعدا به من گفتند که با آیت‎الله مصباح هم در مورد نمایندگی من در مجلس صحبت کرده‌اند».

در ماجرای خانه‌نشینی ۱۱ روزه احمدی‌ن‍ژاد هم برای پادرمیانی می‌رود، اما گویا به نتیجه نمی‌رسد. می‌گوید: «آیت‌الله مظاهری و آیت‌الله مصباح از من خواستند که به احمدی‌نژاد بگویم از خانه‌نشینی دست بردارد». بین جبهه پایداری و علی لاریجانی هم سال‌هاست شکراب است. ماجرا از مجلس هشتم شروع شد؛ جایی که لاریجانی در رقابت بر ریاست مجلس گوی سبقت را از حداد ربود و در رأس منتقدان دولت احمدی‌نژاد در پارلمان اصولگرایان قرار گرفت. او حتی رقابت برای نشستن بر کرسی ریاست فراکسیون اصولگرایان را نیز از حداد برد تا حامیان احمدی‌نژاد مجبور شوند زیر پرچم حسینیان، در دل فراکسیون اصولگرایان، فراکسیونی با نام «انقلاب اسلامی» برای حمایت از دولت احمدی‌نژاد ایجاد کنند؛ فراکسیونی که ریشه در «رایحه خوش خدمت» داشت و خود نیز نطفه شکل‌گیری جبهه پایداری شد.

آقاتهرانی زمانی در پاسخ به این سؤال که آیا شما در مجلس هشتم از ریاست لاریجانی بر مجلس حمایت کردید، گفته است: «من الان یادم نیست. من حدادعادل را اصولگرای خوبی می‌دانم. به نظرم به آقای حداد رأی دادم و تعجب هم کردم که چرا احمدی‌نژاد متمایل به لاریجانی شده است...».

در ماجرای حمله به علی لاریجانی در ۲۲ بهمن سال ۹۱ در شهر قم گزارش کمیته تحقیق‌وتفحص مجلس نشان می‌داد که ردپای جبهه پایداری و مؤسسه امام خمینی در میان است، اما دبیرکل جبهه پایداری قضیه را تکذیب می‌کند و می‌گوید: «قصه آقای لاریجانی هیچ ربطی به ما نداشت. گرچه برخی خیلی زور می‌زدند بگویند از ماست. کدام‌یک از بچه‌های ما بودند؟ بنده در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودم و خود آقای لاریجانی هم بود... بنده آمدم و تا حرم هم آمدم، بعد متوجه شدم شلوغ شده و من تا شلوغی نیامدم و برگشتم. تقریبا دو، سه روز بعد از آن چندبار خودم این کار را محکوم کردم و چندتا مصاحبه کردم؛ با چند خبرگزاری بود».

اصولگرایان در انتخابات مجلس سال ۹۴ برای بستن فهرست تهران با مشکلات زیادی روبه‌رو بودند. سهم‌خواهی‌ها بسیار بود و بسیاری از نبودن در فهرست دلخور شدند و قهر کردند. آن زمان حرف‌وحدیث درباره سهم‌خواهی جبهه پایداری زیاد بود، اگرچه روایت آقاتهرانی برعکس است.

او گفته: «آن جلسات ما تا آخر با موافقان و مخالفان نشست‌وبرخاست وجود داشت که دیگر این اواخر به این رسیدیم که برخی از ما‌ها را کلا حذف کنید و خودتان یک عده را بیاورید که مردم رأی بدهند؛ این‌طور نمی‌توان پیش رفت. لیست حدود چهار، پنج تکه شد و باختن آقایان قطعی شد. بعد هم هر ۳۰ نفر افتادیم، درحالی‌که دفعه قبل که با آقایان نیامدیم ۱۷ نفر از ما وارد مجلس شدند. حداقل دو نفر انتقاد به دولت می‌کنند و مردم احساس می‌کنند ناظری بر دولت وجود دارد».

او شبیه این حرف‌ها را در مستند «آن زمستان» که درباره آیت‌الله مصباح‌یزدی است هم تکرار می‌کند. ازهمین‌روست که این‌بار به راحتی تن به ائتلاف نمی‌دهد. گفته‌اند مدل و شروطی داریم. گفته می‌شود یکی از شروطشان حذف لاریجانی است؛ همان فردی که آقاتهرانی مدعی است جریان او نقشی در حمله به سخنرانی‌اش نداشته.

آن‌ها طرح‌واره‌ای دارند به نام «انتخاب اصلح». سال ۹۲ انتخاب اصلحشان لنکرانی و بعد جلیلی بود. حالا هم آقاتهرانی می‌گوید که دلیلی ندارد، اگر ببینم دوستان [در انتخابات مجلس]دنبال اصلح نیستند، به آن‌ها آره بگوییم. معتقد است که اگر سال ۹۴ هم آن لیست را تأیید کرده‌اند یک‌بار بوده که «خواستیم یک‌بار این را تجربه کنیم که چطور می‌شود. در سال ۹۸ کار خودمان را می‌کنیم و دنبال اصلح می‌رویم. اگر اصلح را پیدا کنیم یا پیدا کنند و به آن برسند، برای مجلس باید تلاش کنیم یک عده خوب‌تر‌ها را در جامعه انتخاب کنیم. الان هم می‌گویم دوستان اگر کسی خود را اصلح می‌داند جلو بیاید و دوستان هم باید حمایت کنند».

 

 

 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
سلام
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۸
جبهه پایداری یا مجمع پولدارها یا پولداریزیم از کسانی شکل گرفته که یا خودشان در امریکا بودند با فرزندانشان یا فرزندانشان در امریکا در نزدیکی ژنرالهای امریکایی ویلا و یا کاخ دارندپولداریزیم هیچ چیزش را نمی تواند کتمان کند نه تصاویر البوم کت وشلواریشان را نه دارای اموالشان را پولداریزیم اگر رای اوری داشته بلشد از هزینه کردن زیاد است . وقتی مردم در فلاکت بودند امریکارفتن انها ویا فرزندانشان از مشهد رفتن مردم راحت تر بود یکی نیست بگوید رفتن به امریکا یعنی داشتن حساب چاق ارزی مگر هرکسی می تواند اراده کند وبه امریکا برود مگر این زیر پرچم امریکا قسم وفاداری و خیانت به کشور را خوانده باشد.این اقا نمونه کوچکی از پولداریسم هست .
پاسخ ها
ناشناس
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
مدرک وسند رو کن اگه راست میگی
شیرازی
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۷
باید همه اینها وامثال اینها از مملکت ومردم دست بردارند چهل ساله که قدرت دست این وامثال ایشونه روز به روز مردم بدبخت تر شده اند .باید بدید دست جوونا و بس من که خودم خونواده ام دیگه به هیچ قدیمی رای نخواهیم داد .
ناشناس
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۷
خیلی انسانه لااقل وطن فروش نیست
سیدعلی
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۷
بوی کینه و رذالت شما نسبت به این یار امقلاب و رهبری مشمئزه کننده است
ای کاش امثال ایشان در مجلس بودند و زمام مجلس را بدست میگرفتن
هادی
۰۱:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۷
سلام
آفرین خوب کوبیدی آقا تهرانی و دار دسته ش رو
علی
۰۰:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۷
جبهه پایداری چیکارتون کرده که دارین تخریبش میکنین؟
به قول محمود، آبو بریزین همون جایی که میسوزه :)
ناصر
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۷
احمق ایشون عشق ما اصفهانیا اون موقع که خیلی از روشن فکرا داشتن الفبا یاد میگرفتن ایشون نماینده امام تو آمریکا بودن امام جماعت نیویورک بودن خب نداشته باشه گاگول
ستار
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
شما هم آمد نیوزی هستید برای خودتون ها!
یک سند بابت حرفاتون ارائه کنید!
چه چیزی عایدتون میشه که به ناحق دیگرانی که با عقاید شما هم جهت نیستند تخریب می کنید؟!
حقی از قم
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
واسه نونه واسه نونه
پاسخ ها
بنده خدا
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۳
اگه ایشون دنبال نون بود همون نیویورک می موند و استاد دانشگاه نیویورک و بیتگهمتون و کلمبیا می شد. فقط دانشگاه بینگهمتون از ایشون دعوت تدریس با حقوق 11000$ یازده هزار دلاری در ماه رو کرده بود. آره واسه نونه که راحتی و امتیازات علمی و شغلیش رو گذاشته اومده ایران بعد یه سری امثال تو نو رسیده بگن واسه نونه واسه نونه.
محمدعلی
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
با سلام
با همه مطالبی که نوشتید از اکثر چپ و راست و نیز قلم فروشها باشرفتر هست
نظرات شما