معاون نظارت بر امور استانها در سازمان دانش آموزی:
معاون هماهنگی اقتصادی و نظارت بر امور استانهای سازمان دانش آموزی کشور گفت: مدارس هیچ گونه حقی برای اجبار کردن دانش آموزان برای لباس فرم ندارند، حتی در این راستا دستورالعملی به مدارس ابلاغ شده که رنگ و نوع لباس حتی المقدور تغییر نکند.
رویداد۲۴ هادی دلبری، با اشاره به تصویب اولین قانون درخصوص ساماندهی لباس فرم در سال ۱۳۸۷ گفت: طبق بند "ب" ماده هفت از آئین نامه، وزارت آموزش و پرورش مکلف به فراهم کردن زمینه طراحی متنوع برای لباس دانش آموزان، معلمان و کارکنان مدارس با توجه به اقتضائات جنسیتی، سنی و منطقهای است.
وی با اشاره به تأکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در این خصوص گفت: طبق این سند، طراحی و ارائه الگوی لباس و پوشش مناسب، متنوع، زیبا و آراسته مبتنی بر فرهنگ اسلامی ایرانی برای مربیان و دانش آموزان پسر و دختر در راستای تقویت هویت اسلامی ایرانی از جمله وظایف وزارت آموزش و پرورش است.
معاون هماهنگی اقتصادی و نظارت بر امور استانهای سازمان دانش آموزی کشور تأکید کرد: مدارس هیچ گونه حقی برای اجبار کردن دانش آموزان برای لباس فرم ندارند، حتی در این راستا دستورالعملی به مدارس ابلاغ شده که رنگ و نوع لباس حتی المقدور تغییر نکند تا دانش آموزان لباس سال گذشته خود را مصرف کنند.
وی تصریح کرد: اعضای شورای مدرسه از قبیل مدیر مدرسه، معاونان، نماینده انجمن اولیاء و معلمان درباره نوع و رنگ لباس تصمیم گیری میکنند، اما اجبار آن تخلف است.
دلبری همچنین ایجاد نظم و انضباط، ترویج فرهنگ ساده زیستی و هم زیستی بدون نگاه طبقاتی و کاهش دغدغه والدین درخصوص تهیه لباس فرم و هزینه آن را از جمله مزایا و محاسن یکپارچه سازی و تهیه لباس فرم برای دانش آموزان عنوان کرد.
معاون هماهنگی اقتصادی و نظارت بر امور استانهای سازمان دانش آموزی با اشاره به اینکه وزارتخانه امسال این طرح را به سازمان دانش آموزی واگذار کرده گفت: ما با طراحی یک سامانه بر این موضوع نظارت داریم و فقط تولیدیهای مجاز و معین شده کار دوخت را انجام میدهند.
دلبری تاکید کرد: طبق این طرح، والدین دیگر دغدغه خرید لباس را نخواهند داشت چراکه تولیدیها باید تولیدات را به مدارس تحویل دهند و آدرس دادن به دانش آموزان برای مراجعه به تولیدیهای لباس نامعلوم، ممنوع است