رویداد۲۴ مصرف مقدار قابل توجهی برنج قهوهای در رژیم غذایی ثابت میکند که این ماده غذایی حتی در مورد بیماریهایی مثل سرطان، چاقی، دیابت، اختلالات عصبی و بی خوابی نیز مؤثر است. این ماده مغذی خاصیت ضدافسردگی دارد، به سلامت استخوانها کمک و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
مصرف برنج قهوهای به دلیل خواص بالای آن نسبت به مصرف برنج سفید ترجیح دارد، در این مطلب به برخی از خواص متعدد برنج قهوهای اشاره شده است.
مصرف برنج قهوهای به دلیل خواص بالای آن نسبت به مصرف برنج سفید ترجیح دارد، در ادامه به برخی از خواص متعدد برنج قهوهای اشاره شده است:
-مقابله و پیشگیری از سرطان
-کمک به کاهش وزن و لاغری
-حفظ سلامت دستگاه گوارش
-تقویت استخوانها و مفید برای سلامت پوست و مو
-کمک به تنظیم فشار خون
-برنج قهوهای میزان فیبر بیشتری دارد و مصرف آن باعث احساس سیری زودتر و بیشتر میشود.
-مفید برای دیابت و جلوگیری از پیشرفت این بیماری
-حفظ سلامت سیستم عصبی بدن و هورمونهای جنسی و سرشار از منگنز
-برنج قهوهای به دلیل غنی بودن از ویتامین B۱ بر قلب و اعصاب تأثیر مطلوب دارد و به دلیل برخورداری از ویتامین B۳ به رفع آشفتگیهای روحی و اضطراب کمک میکند.
-مفید برای درمان یبوست
-برنج قهوهای به دلیل دارا بودن میزان بالایی از عنصر سلنیوم برای عملکرد بهتر غده تیروئید مفید است.
دستورالعمل پخت برنج قهوهای
برنج قهوهای به دلیل سبوس کامل بودن، دیرتر پخته میشود لذا برای پخت باید:
۱. شب قبل، برنج را پس از یک بار شست و شو در ظرف ریخته و دو برابر حجم آن آب اضافه کنید.
۲. بعد از حداقل ۱۲ ساعت بدون آنکه آب را دور بریزید، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا آرام بجوشد.
۳. هنگامی که نیمی از آب جوشید، شعله را برای نیم ساعت خاموش کنید تا آب باقیمانده به خوبی جذب برنج شود.
۴. مجدداً شعله را روشن کنید تا آب کاملاً جذب شود.
۵. با حذف آب، آن را دم کنید.
به یاد داشته باشید برنج قهوهای پس از پخت، نسبت به برنج سفید اندکی سفتتر است.