صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۸۵۹۵۸
تاریخ انتشار: ۰۶:۱۳ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
در گفت‌وگو با رویداد۲۴ مطرح شد؛

برخورد صدا و سیما با فراکسیون امید شبیه ممنوع التصویرهاست/ اصلاح طلبان روی صداوسیما حساب نکنند

اصلاح طلبان از عملکرد صدا و سیما گلایه دارند و می‌گویند برخورد صدا و سیما با فراکسیون امید شبیه ممنوع التصویرهاست.

رویداد۲۴ محمد آیتی: چندی پیش فریده اولاد قباد نماینده تهران در جمع خبرنگاران گفته بود که «عدم دعوت صدا و سیما از عارف رییس فراکسیون امید برای بیان دیدگاه‌ها و دفاع از عملکرد این فراکسیون باعث شده که ذهن بسیاری از مردم و مخصوصاً اصلاح‌طلبان نسبت به فراکسیون امید مخدوش شود.» این در حالی است که منتقدان اصلاح طلبان مجلس معتقدند کم‌کاری و انفعال فراکسیون امید ارتباطی با دعوت به صدا و سیما به عنوان رسانه رسمی جمهوری اسلامی ندارد. در آستانه برگزاری انتخابات مجلس یازدهم این سوال را مطرح کرده‌ایم که چقدر از تغییر ذهنیت مردم به نداشتن تریبون صدا و سیما باز می‌گردد و چقدر به عملکرد خود فراکسیون امید.

عابدی: مشکل از فراکسیون امید است نه صدا و سیما

حیدرعلی عابدی نماینده اصفهان به رویداد۲۴ می‌گوید: اینکه خبر می‌رسد که مردم از فراکسیون امید رضایت ندارند و فکر می‌کنند بسیاری از این افراد در مسیر نمایندگی عملکرد ضعیفی دارند، بخشی از آن به رویکرد صداوسیما برمی‌گردد، ولی همه موضوع متوجه رسانه ملی نیست.

او معتقد است یکی از عمده دلایل این تفکر در جامعه این است که اصلاح‌طلبان نتوانستند رسانه فراگیری را برای پوشش اخبار خود ایجاد کنند. عابدی می‌گوید: بنده منتقد عملکرد روابط عمومی فراکسیون امید هستم و اگر این تشکیلات قوی بود ما خودمان و بدون اتکا به صداوسیما می‌توانستیم صدای خود را به مردم برسانیم و آن‌ها را نسبت به امور جاری کشور آگاه کنیم.

عابدی خاطرنشان کرد: اما اینکه خیلی‌ها عملکرد فراکسیون امید مجلس را ضعیف ارزیابی می‌کنند به بازی سیاسی رقیب برمی‌گردد. به‌هرحال رقیب تمام تلاش خود را به‌کار می‌بندد که ما را در جامعه ناکارآمد معرفی کند. من رقیب را هرکسی که در مقابل ما باشد می‌دانم و تنها به گروه خاصی اشاره نمی‌کنم؛ هرچند که معتقدم عملکرد صداوسیما در برخورد با اعضای فراکسیون امید در یک سال گذشته متفاوت‌تر از دو سال قبل از آن بود و حقیقتاً آن‌ها تا حدود قابل توجهی فرصت را برای بیان دیدگاه‌های ما آماده کردند. از طرفی اگر روابط عمومی فراکسیون امید بابرنامه‌تر بود می‌شد فضای را برای همکاری بیشتر با صداوسیما هم آماده کرد.

محمدی: صدا و سیما در اختیار طیف رقیب اصلاح طلبان است

داوود محمدی نماینده تهران به رویداد۲۴ می‌گوید: انتظار ما از صداوسیما این است که همیشه و در تمام بخش‌ها عادلانه و بدون سیاسی‌کاری رفتار کند. صداوسیما به‌عنوان رسانه ملی باید پذیرای همه جناح‌ها و گروه‌های سیاسی باشد تا آن‌ها بتوانند نظرات خود را بیان و راه‌حل‌هایی را برای عبور از مشکلات ارائه دهند.

وی افزود: متاسفانه عملکرد صداوسیما نشان می‌دهد که به یکی از طیف‌های سیاسی کشور نزدیک‌تر است و برنامه‌های آن، حول محور افراد آن جناح خاص است. کاش صداوسیما در این سال‌ها بیشتر از اعضای فراکسیون امید برای حضور در برنامه‌هایش استفاده می‌کرد، چون حضور این افراد، فرصتی را ایجاد می‌کرد که آن‌ها بتوانند از عملکرد و پیگیری کار‌هایی که انجام دادند دفاع کنند و مردم بیش از پیش متوجه شوند که دغدغه وکلای آن‌ها در خانه ملت چیست.

عضو کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: وقتی یک نماینده نتواند از رسانه ملی برای بیان طرح‌ها و نظارت‌هایی که داشته استفاده کند پس به چه نحوی باید صدای خود را به عموم مردم برساند؟ باید قبول کنیم که تاثیرگذاری صداوسیما در کشور بالاست و از این طریق است که می‌توان جامعه را نسبت به بسیاری از امور آگاه کرد.

قمی: فراکسیون امید برنامه‌ای قوی برای پیگیری در دستور کار خود نداشت

محمد قمی نماینده پاکدشت و یکی دیگر از اعضای فراکسیون امید در گفت‌وگو با رویداد۲۴ می‌گوید: در اینکه صداوسیما در دعوت از اعضای فراکسیون امید برای حضور در برنامه‌هایش کوتاهی کرده شکی نیست، اما فراکسیون امید نمی‌تواند همه تقصیر‌ها را به گردن صداوسیما بیندازد، چون از شروع مجلس نه فراکسیون امید و نه آن دو فراکسیون دیگر برنامه قوی را برای پیگیری در دستور کار خود نگذاشتند و زمانی که رویکرد‌ها این باشد، مطمئناً مردم هم حق دارند ابراز نارضایتی کنند.

شیخ: صدا و سیما طوری با ما برخورد می‌کند که انگار ممنوع‌التصویر هستیم

مهدی شیخ دیگر نماینده تهران به رویداد۲۴ گفت: در بحث عملکرد صداوسیما اصلاً نباید موضوع اطلاح‌طلبی و اصولگرایی مطرح باشد. در حال حاضر تهران ۳۰ نماینده در مجلس دارد، اما اگر بررسی دقیقی شود می‌بینیم که صداوسیما پوشش شایسته‌ای از کار‌های این افراد نداشته است. اینکه به ما فرصت حرف زدن بدهند، پیشکش؛ طوری با ما برخورد می‌شود که انگار ممنوع‌التصویر هستیم. به‌طور مثال زمانی که ما در مراسمی حضور پیدا می‌کنیم طوری برنامه را پوشش می‌دهند که تصویری از ما منتشر نشود.

وی در پاسخ به اینکه چه راهکاری را به اصلاح‌طلبان پیشنهاد می‌کند، گفت: من، چون در کمیسیون فرهنگی مجلس حضور دارم هرگاه این تذکرات را به دوستان صداوسیمایی می‌دهم می‌گویند من‌بعد از شما در برنامه‌ها دعوت خواهیم کرد؛ بعد در یک روز و ساعت بی‌موقعی از ما می‌خواهند که به‌عنوان مهمان در فلان برنامه حاضر شویم که این روش به‌هیچ عنوان شایسته و قابل قبول نیست. من معتقدم اعضای فراکسیون امید مجلس نباید هیچ حسابی روی صداوسیما داشته باشند و بهتر است برای ارتباط با مردم و گزارش عملکرد و بیان دیدگاه‌هایشان از رسانه‌های موجود خود به نحو احسن استفاده کنند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ذبیح الله جوادی
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۲
آخه یه نفر نیست به این حیدرعلی عابدی بگه فرض کن 24 ساعت بلندگوی صدا و سیما را بکنن تو حلقت، چه حرفی برای گفتن داری؟ کدوم حرفت ارزش وقت مردم را داره؟ یه به این شیخ. چکار کردی؟ کدوم نطقت مهم بوده؟
نظرات شما