یک زیست شناس در روستایی در کاستاریکا پس از حذف گوشت حیوانات در وعده غذایی اقدام به خوردن انواع حشرات و پرورش آنها میدهد.
رویداد۲۴ اعضای یک خانواده در یکی از روستاهای کاستاریکا علاوه بر خوردن انواع حشرات به عنوان وعده غذایی اقدام به
پرورش حشرات مختلف نیز در مجاورت خانه خود میکنند.
فدریکو پانتیاگوا که یک زیست شناس است به خوردن طیف وسیعی از حشرات به عنوان یک ماده غذایی کم هزینه و پر از مواد غذایی توصیه میکند.
او سه سال پیش تصمیم گرفت که پروتئین موجود در جیرجیرک، مورچه ها، سوسک و سایر حشرات را جایگزین پروتئین حیوانات در وعدههای غذایی کند.
مزرعه او در سارچی واقع در ۵۰ کیلومتری شهر سان خوزه پایتخت کاستاریکا قرار دارد و وی تلاش میکند تا دیگران را نیز به خوردن حشرات ترغیب کند.
آقای پانتیاگوا میگوید که حشرات خوشمزه هستند. میتوانید هنگام تماشای فوتبال یا فیلم آنها را به صورت چیپس سوخاری درست کرده و پس از ریختن در بشقاب میل کنید. یک لیوان نوشابه هم کنار خود بگذارید و لذت ببرید.
سازمان خواربار کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) بیش از ۱۹۰۰ گونه از حشرات را به عنوان خوراکی اعلام کرده است.
خوردن حشرات در مناطقی در آسیا و آفریقا به دلیل دارا بودن ویتامین، مواد معدنی و پروتئین پرطرفدار هستند.
همسر پانتیاگوا در یک وعده غذایی انواع حشرات را با روغن سرخ میکند و به همراه دخترشان سر میز نشسته و میخورند. پانتیاگوا میگوید با لیمو طعم حشرات بهتر میشود.