کد خبر: ۱۹۱۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸
اخبار سلامت حاکی است میزان نارسایی کلیه به مقدار املاح، پروتئین، چربی و فسفر بستگی دار هرچقدر میزان این مواد بیشتر باشد نارسایی کلیه بیشتر است.
رویداد۲۴ محمد حسین انوشه متخصص تغذیه؛ گفت:خوردن گوشت قرمز میتواند خطر ابتلا به نارسایی کلیوی را تشدید کند، اما جایگزین کردن آن با پروتئین دیگر برای حتی یک روز میتواند این خطر را کاهش دهد.
وی اذعان داشت: وسعت نارسایی کلیه به مقادیر املاح، چربی، فسفر و پروتئین آن وابسته است هرچه میزان مواد نام برده بیشتر باشد نارسایی به همان نسبت بیشتر است.
وی در ارتباط با میزان پروتئین موجود در بدن افراد بیمار گفت: پزشک مورد نظر با توجه به مقدار و اندازه کراتین موجود در بدن فرد بیمار میزان مصرف پروئین را کاهش یا حذف میکند.
انوشه تصحیح کرد: استفاده از گوشت قرمز در افراد سالم موجب نارسایی کلیه نمیشود مگر افرادی که سابقه ناراحتی کلیوی داشته باشند همچنین پروتئین مصرفی افراد سالم هم باید کنترل شود تا موجب بیماری اوره و نقرس نشوند.
بیشتر بخوانید: