صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 02
کد خبر: ۱۹۱۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷:۰۰ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

سیب زمینی را چطور بپزیم که ویتامین هایش از بین نرود؟

اخبار سلامت نشان می دهد اگر هنگام درست کردن سیب‌زمینی آب‌پز، ابتدا اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس سیب‌زمینی‌ها را به آن اضافه کنید؛ ویتامین‌های سیب زمینی حفظ خواهند شد و از بین نمی‌روند.

رویداد۲۴ مصرف سیب زمینی به اندازه مناسب می‌تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. مصرف سیب زمینی در قالب یک رژیم غذایی متعادل می‌تواند به ایجاد حس سیری کمک کند.

برای افرادی که همواره اشتها دارند، سیب زمینی می‌تواند منبع خوب غذایی برای کمک به کاهش اشتها در آن‌ها باشد. البته به خاطر میزان فیبر بالا، به بدن در هضم غذا هم کمک خواهد کرد. بخصوص در مورد سیب زمینی شیرین، فیبر محلول در آن می‌تواند روند هضم را کم کند و به کاهش وزن کمک خواهد کرد.
 
اگر هنگام درست کردن سیب‌زمینی آب‌پز، ابتدا اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس سیب‌زمینی‌ها را به آن اضافه کنید؛ ویتامین‌های سیب زمینی حفظ خواهند شد و از بین نمی‌روند.
 
بیشتر بدانید:

این خوراکی‌ها معدن پتاسیم هستند!

چگونه سیاهی و کبودی دور چشم را از بین ببریم؟

 
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
میم
۲۲:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
برای کاهش وزن کم خوری به اضافه ورزش منظم فقط
نظرات شما