صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸
جعفرزاده‌ایمن‌آبادی:

لیدر‌های جریان اصلاحات و اعتدال اجازه نخواهند داد که شکاف این دو گروه عملیاتی شود

انتخابات خرداد سال ۹۲ شروع وحدت و همدلی گروه‌های اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا بود و به لطف و مدد همین تعامل، حسن روحانی به‌عنوان رییس‌جمهور انتخاب شد. سال ۹۴ و ۹۶ و در جریان انتخابات‌های مجلس شورای اسلامی، ریاست‌جمهوری و شورا‌های شهر و روستا این فضای همکاری و تعامل ادامه پیدا کرد و نتایج مثبت آن باز هم به منصه ظهور رسید.
رویداد۲۴ انتخابات خرداد سال ۹۲ شروع وحدت و همدلی گروه‌های اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا بود و به لطف و مدد همین تعامل، حسن روحانی به‌عنوان رییس‌جمهور انتخاب شد. سال ۹۴ و ۹۶ و در جریان انتخابات‌های مجلس شورای اسلامی، ریاست‌جمهوری و شورا‌های شهر و روستا این فضای همکاری و تعامل ادامه پیدا کرد و نتایج مثبت آن باز هم به منصه ظهور رسید.

حال اصلاح‌طلبان تصور می‌کنند که نتوانستند حق خود را آن‌طور که باید و شاید بگیرند و این اعتدال‌گرایان بودند که سهم بیشتری از این پیروزی‌ها را از آن خود کردند و از این‌رو دیگر نباید بدون قید و شرط روی به ائتلاف با این گروه سیاسی آورد و حتی اگر لازم بود باید به‌صورت مستقل پا به عرصه انتخابات گذاشت.

در همین رابطه، غلامعلی جعفرزاده‌ایمن‌آبادی نایب رییس فراکسیون مستقلین مجلس به سایت روزنو گفت: اگر در انتخابات مجلس یازدهم بین اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان ائتلافی صورت نگیرد، شک نکنید که شکست هر دو گروه در این رقابت بزرگ سیاسی قطعی است و این اتفاق، آرزوی جناح مقابل است.

وی افزود: جریان‌های تندرو سیاسی و مشخصاً جبهه پایداری علاقه دارند که بین گروه‌های اصلاح‌طلب و اعتدالی شکاف ایجاد شود تا دوباره و پررنگ در سپهر سیاسی کشور ظاهر شوند، ولی تحلیل من این است که با وجود دلخوری توده‌های جامعه از دولت باز هم اکثر مردم، کاندیدا‌های اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا را نسبت به کاندیدا‌های گروه‌های تندور بیشتر ترجیح می‌دهند، زیرا یادشان نرفته که آن افراد تندرو در سال‌های نه چندان دور چه بلایی را بر سر ایران آوردند.

نماینده رشت تصریح کرد: مردم به‌حق از وضعیت اقتصادی و معیشتی خود گله دارند و همه مسئولان باید تلاش کنند تا این فضا به نفع مردم تغییر کند، ولی این اتفاق که یکی از ریشه‌های آن به تحریم برمی‌گردد دلیل بر این نیست که این مردم آگاه کشورشان را مفت در اختیار کسانی قرار دهند که سابقه آن‌ها در گذشته بر همه روشن شده است.

وی در پاسخ به اینکه چقدر احتمال دارد ائتلاف بین گروه‌های اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا رخ ندهد؟ گفت: این صحبت‌ها از جانب اصلاح‌طلبان مطرح می‌شود و به‌نظر می‌رسد آن‌ها می‌خواهند با طرح این موضوعات، قدرت چانه‌زنی خود را بالا ببرند. به‌هرحال گروه‌های اصلاح‌طلب از انتخابات‌های گذشته درس‌هایی گرفتند و نمی‌خواهند همان روال قبل را ادامه دهند که البته من به آن‌ها حق می‌دهم، زیرا وزن سیاسی اصلاح‌طلبان از اعتدال‌گرایان بیشتر است و باید در لیست‌های ائتلافی بهای بیشتری به آن‌ها داده نشود. در مجموع معتقدم ائتلاف بین اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان رقم خواهد خورد و لیدر‌های جریان‌های اصلاحات و اعتدال‌گرا اجازه نخواهند داد که اختلاف و شکاف این دو گروه به مرحله عملیاتی برسد.
 
منبع: روزنو

 

 

نظرات شما