رویداد۲۴ محمد محمودی شاه نشین درباره این که چندین ماه به برگزاری انتخابات مجلس یازدهم مانده است، چه ساز و کاری باید تدوین شود تا علاوه بر برگزاری انتخابات به نحو احسن از هزینه تراشیها جلوگیری کنیم، گفت: ما در کشورمان قوانین بالادستی داریم که عمکلرد به آنها شرایط مطلوبی را ایجاد میکنند از جمله این قوانین بالا دستی میتوان به ابلاغ سیاستهای رهبری که در آذر ماه سال ۹۵ در خصوص انتخابات مجلس مطرح کردند، اشاره کرد.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سیاستهایی که از سوی رهبری ابلاغ شد اصل، ملاک و قوانینی را برای
انتخابات مجلس مطرح کرد که بسیار دقیق هستند؛ از جمله اینکه ما شرایطی را فراهم کنیم تا مشارکت همهجانبه باشد، انتخابشوندگان و انتخابکنندگان حضور حداکثری داشته باشند و موانع برای دستگاههای اجرایی برداشته شود.
وی با اشاره به بررسی استانی شدن قانون جامع انتخابات در مجلس گفت: قانونی را در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار دادیم تحت عنوان استانی شدن که تنها فقط ۳ الی ۴ ماده آن با استانی شدن ارتباط داشت مابقی اصلاح قانون انتخابات مجلس بود که در پیچ و خم مجلس ماند.
نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی با بیان این که اگر قانون استانی شدن انتخابات تصویب میشد خلاءهای قانونی بسیاری از سر راه برداشته میشد، گفت: اگر قانونی که ما ماهها بر روی آن کار کردیم تصویب میشد قطعا مسائلی از جمله این که چه میزان هزینه برگزاری انتخابات شده است، مصداقهای تعیین شده برای رد و یا تائید صلاحیت چیست، چه کسانی و با چه عنوانی از کاندیدا حمایت مالی انجام میدهند و یا این که آیا پول کثیفی وارد چرخه انتخابات شده است یا خیر مشخص میشد که متاسفانه این اتفاق نیفتاد و به این دوره نرسید.
وی تاکید کرد: البته با قوانین موجود هم این انتظار میرود که شرایط به گونهای پیش برود که انتخابکنندگان و شوندگان حضور حداکثری داشته باشند و باید بگویم هیأتهای اجرایی و نظارتی در این مسیر نقش بسزایی دارند که باید به خوبی آن را اجرا کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما باید به مردم امید بدهیم که شرایط موجود بهتر خواهد شد و کشور ما کشوری است که مردمسالاری در آن حرف اول را میزند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در این ماههای منتهی به انتخابات شاهد هستیم که گروهها و جریانهایی سعی در تخریب دولت در فضای کشور دارند این گونه رفتارها چه ضرری برای ما به همراه خواهد داشت، بیان کرد: دوقطبیسازی فضای کشور به هیچ عنوان به صلاح کشور نیست ما باید از این رفتارها پرهیز کنیم چه برسد که در زمان انتخابات آنها را بیشتر کنیم.
شاه نشین ادامه داد: بحث انتخابات تناسبی را مطرح کردیم و نظرمان هم بر این بود که همه جناحها و گروههای حداکثری، اقلیتی و انفرادی در مجلس کرسی داشته باشند که به این دوره نرسید.
وی تاکید کرد: تناسبی شدن انتخابات نمیگذاشت کشور دو قطبی شود.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دو قطبی کردن فضای کشور برای ملت و نظام بسیار مضر است همه باید حضور داشته باشیم، این که مردم را تشویق کنیم رأی ندهید و برای حضور شرط و شروطی را قرار دهیم هیچ دستاوردی ندارد به جز این که نظام و کشور را با چالش رو به رو کند.
وی درباره اینکه آیا
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی الکترونیک برگزار خواهد شد یا خیر، اظهار داشت: تا امروز که ۶۰ درصد زیر ساختهای کشور برای الکترونیکی برگزار شدن انتخابات آماده است، اما بحثی میان شورای نگهبان و وزارت کشور در خصوص تجمیع آرا و شمارش آن وجود دارد که همچنان در حال مذاکره هستند.