رویداد۲۴ حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در جمع مردم رفسنجان با بیان خاطرهای از مردم این شهر اظهار کرد: بعد از فوت مرحوم عظمی بروجردی در سال ۱۳۴۰ دسته جات مختلفی به قم آمدند؛ آن جمعیتی که نظم و شعارشان خیلی گل کرد جمع مردم رفسنجان بود. من از آن تاریخ با این مردم پر تلاش آشنا شدم. بعد از سال ۱۳۵۳ تا پیروزی انقلاب همواره جوانان پرشور و مردم عاشق به راه نهضت اسلامی و امام (ره) را در این شهرستان در زمان سخنرانیهایی که داشتم دیدم.
بعد از سال ۱۳۵۳ تا پیروزی انقلاب همواره جوانان پرشور و مردم عاشق به راه نهضت اسلامی و امام (ره) را در این شهرستان در زمان سخنرانیهایی که داشتم دیدم.
به گزارش ایسنا وی ادامه داد: شهید دکتر باهنر و مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی دو چهره شاخص این شهر هستند. چهرههایی سرآمد بودند، قبل از انقلاب آیتالله هاشمی را میشناختم و بعد از انقلاب در نهادهای مختلف از مجلس و مجمع تا شورای امنیت ملی با ایشان بودم و در طول این مدت سیاست مداری، واقع بینی و خوشبینی این مرد برای همه مردم ایران، مردم منطقه و سراسر جهان را دیدم. همه مردم ایران، منطقه و جهان این چهره خدوم را میشناسند.
رئیس جمهور گفت: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی یک روشنفکر دینی بود. عالم روشنفکر یک گام پیشتر شرایط جامعه را میبیند. آیت الله شهید بهشتی و آیت الله شهید مطهری یک عالم روشنفکر بودند. روشنفکران عالمانی هستند که پیش رو را میبینند. فقط زمان حال را نمیبینند. آن زمان که در حوزه علمیه قم نوشتن مقاله و مجله علامت مثبتی نبود آیت الله هاشمی رفسنجانی مجله تشیع را در دهه ۳۰ بنیان گذاری کردند. به قلم شهید آیت الله بهشتی در این مجله نوشتههایی هست.
روحانی سپس گفت: هفتهای یک شب در محضر شهید بهشتی، مقام معظم رهبری و آیت الله هاشمی سه شنبه شبها جلساتی داشتیم و در رابطه با مسائل کشور صحبت میکردیم. وقتی مجلس شورای اسلامی تشکیل شد، نظر قاطع این بود که مقام معظم رهبری رئیس مجلس شوند. خود آقا نظرشان این بود و استدلال کردند آقای هاشمی رئیس مجلس شوند، ایشان نه سال این مجلس را اداره کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه آیت الله هاشمی یک مدیر بزرگ بود، گفت: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی یک درس مهمی را در مسیر سیاسی کشور به همه یاد داد و آن میانه روی و اعتدال بود.
در جامعه ما افکار و سلیقههای مختلف وجود دارد، این طور نیست که همه مثل هم بیاندیشیم. در اینکه چه راهی را انتخاب کنیم و کدام راه ما را به مقصد میرساند اختلاف نظر هست. در یک جمعیت هشتاد و خردهای میلیونی اختلاف نظر وجود دارد. در این میان تندروها ما را با مشکل رو به رو میکنند. آن راه میانهای که قرآن به ما دستور میدهد این است که ما شما را امت میانه رو قرار داده ایم. اعتدالگرایی معتدل بودن در عین اهمیت به آرمانها باید در نظر گرفته شود.
روحانی با اشاره به خروج آمریکا از برجام اظهار کرد: در این شرایط عدهای گفتند شما هم بلافاصله از برجام خارج شوید عدهای گفتند در هر شرایطی در توافق بمانید و عدهای هم گفتند راه بینابین انتخاب کنید که ما همین راه بینابین را انتخاب کردیم. ما با ادامه برجام سال آینده به یک هدف بسیار بزرگ سیاسی، امنیتی ودفاعی میرسیم.
سالهاست خرید سلاح از طرف ایران طبق قطعنامه سازمان ملل ممنوع است و ما نمیتوانیم سلاح خود را بفروشیم، اما اگر برجام را نگه داریم سال آینده تحریم تسلیحاتی ایران برداشته میشود و ما میتوانیم به راحتی هم سلاح بخریم و هم بفروشیم.
وی ادامه داد: امروز میتوانیم از توافق خارج شویم، اما قطعنامههای شورای امنیت علیه ایران باز میگردد، منافع ما در ماندن در برجام است ما برجام را حفظ میکنیم، اما در عین حال پله پله تعهدات خود را کاهش میدهیم نمیشود ما ۱۰۰ درصد تعهدات خود را اجرا کنیم، ولی طرف مقابل آن را اجرا نکند.
وی با بیان این که امروز شرایط ما در توان هستهای نسبت به هر زمانی بهتر است گفت: ما در این سالها تحقیقات خود را ادامه دادیم و تعداد سانتریفیوژهای کشور از ۵ نوع به ۱۵ نوع رسیده است. ما توافق را حفظ میکنیم و حقوق مردم را پاس داشته و تسلیم فشار دشمن نمیشویم این مسیر یک مسیر تعامل است.
روحانی تاکید کرد: ما دست روی دست نگذاشتیم و چشم امیدمان به بیرون از مرزها نیست امید ما اول به خداوند و بعد دست پر برکت و پر توان ملت ایران است.
وی با اشاره به این که در سفر به کرمان ۱۴ هزار طرح و پروژه افتتاح میشود تصریح کرد: با تصمیمات گرفته شده آب آشامیدنی و صنعتی استان یزد و کرمان برای ۳۰ سال آینده از خلیج فارس تا دریای عمان تامین میشود. سال آینده اولین قسمت آب به کرمان ویزد وارد میشود؛ و وقتی آب صنعت تامین شود، آبی که تاکنون در صنعت مصرف میشده در سایر بخشها استفاده میشود از این آب برای طرحهای گلخانهای هم میشود استفاده کرد.
روحانی گفت: ما به یک پارک علم و فناوری برای تامین اشتغال جوانان تحصیل کرده دانشگاهی نیازمندیم، زیرا برای تامین اشتغال برای مردم عادی به طور نسبی حرکت خوبی شروع شده، اما برای تحصیل کردگان دانشگاهی باید اقدام داشته باشیم. زمین مناسب برای پارک علم و فناوری آماده است و میتوان کار ساختمانی را بلافاصله شروع کرد تا شرکتهای دانش بنیان را یکجا جمع کنیم.
روحانی با اشاره به اهمیت شهر رفسنجان در پیروزی نهضت انقلاب و جنگ تحمیلی گفت: امروز طرحهای عظیم و بزرگ در این شهر افتتاح میشود.
وی ادامه داد: آمریکا بداند با تحریمها این ملت بزرگ را نمیتواند به زانو در بیاورد. ما با همه توان در برابر دشمنانمان میایستیم. ما کار خلافی نکردیم. حاضر نیستیم در برابر دستورات شما سر فرود بیاوریم. به ما اعتراض میکنید چرا فوردو را افتتاح کردیم؟ چرا آب سنگین اراک را راه انداخیتم؟ هر روزی که شما به همه تعهداتان عمل کردید، ما هم به تعهداتمان عمل میکنیم، تعهد یک جانبه که نمیشود.
رئیس جمهور گفت: آن آقا در کاخ سفید میگوید در برجام سر ما کلاه رفت مگر دولت نداشتید؟ مگر وزیر خارجه و حقوقدان نداشتید؟ این چه جور سری است؟ یک فکری به حال سرتان بکنید. تقصیر ما چیست؟ دو سال مذاکره کردیم، چانه زدیم، حالا میگوید سر ما کلاه رفته است؟ خوشبختانه همه، اروپاییها، حتی دوستانشان، ژاپنیها، کشورهای همسایهشان از ما حمایت کردند.
وی خطاب به مردم کرمان گفت: این دولت به عنوان خادم شماست. این موضوع و دستاوردها را در افتتاحهای امروز و فردا خواهید دید. در این سفر ۱۸۰۰ میلیارد تومان فقط در حوزه آب و برق افتتاح خواهیم کرد. در زمینه نیروگاهها افتتاحهایی داریم.
روحانی گفت: ما شکست نخوردیم و نخواهیم خورد؛ راهمان را ادامه میدهیم. ما میدانیم که مردم از لحاظ زندگی در سال ۱۳۹۷ و امسال در فشار هستند، ما میدانیم درآمد و مخارج مردم مخصوصا درآمدهای ثابت سخت شده است.
رئیس جمهور اعلام کرد: ما در روزهای آینده طرحی اعلام میکنیم برای خانوادههایی که درفشار اقتصادی هستند. حدود ۲۴ میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار در ایران داریم. وضع زندگی عدهای مناسب است که میتوانند رو پای خود بیاستند. اکثریتی هستند که باید به آنها کمک کرد. در کشور ما حدود ۷ میلیون خانوار وضعشان خوب است. حدود ۱۸ میلیون خانوار وضعشان طوری است که نیازمند کمک هستند. به هر خانواری یک حمایتی خواهیم کرد. تلاش میکنیم از ماه آینده بتوانیم به این ۱۸ میلیون کمک کنیم. این طرح مهم دولت در سال ۱۳۹۸ است که طی روزهای آینده مشخصات آن برای مردم روشن خواهد شد. طرح حمایتی دولت برای کمک به زندگی مردم است تا باهم از تحریم عبور کنیم تا راه بزرگان خود مثل مقام معظم رهبری، آیتالله هاشمی. شهدیان باهنر و بهشتی را ادامه دهیم.
وی در پایان گفت: هاشمی نمرده است، هاشمی برای همیشه زنده است. نام و راه و سیاست و خدماتش برای همیشه در تاریخ کشورمان جاودان خواهد ماند.
حتی کشورهای فقیر افریقایی که درامدی ندارند دارای ارتشی مجهز به تانک و توپ و نیروی هوایی می باشد. چه کسی این اسلحه ها را در اختیار کشورهای افریقایی قرار داده است؟
در سال 1982 امریکا و اسراییل تمامی سامانه های موشکی لبنان و بخش اعظم سامانه های موشکی و همچنین اشیانه های پرواز هواپیماهای جنگی سوریه را کاملا" نابود کردند و با وجود تعداد زیاد موشکهای سام روسی هیچ هواپیمای امریکا یی و اسراییلی سرنگون نشد.
وزیر دفاع وقت سوریه ژنرال مصطفی طلاس اعلام کرد که هواپیماهای جنگی سوریه نابود و موشکهای ضدهواییش بلا استفاده هستند و بدون پوشش هوایی عملا" امکان عملیات زمینی نیز وجود ندارد.
حتی سربازان سوری که بنزین تانکهایشان تمام شده بود ، از تانکها پیاده شدند و فرار کردند و اسراییل نیز هیچ تلاشی برای به غنیمت گرفتن تانکها و انتقال انها به اسراییل نکرد.
فرماندهان اسراییلی اعلام کردند که می توانند از بلندیهای جولان عبور کنند و به راحتی دمشق را اشغال نمایند.
اما با وجود ضعیف شدن ارتش سوریه و اماده شدن شرایط برای اشغال کامل سوریه توسط ارتش اسراییل ، اریل شارون وزیر دفاع وقت اسراییل به نیروهای اسراییلی دستور توقف عملیات جنگی و عقب نشینی به اسراییل را صادر کرد.
در صورتی که اسراییل همیشه از رویای اسراییل بزرگ از نیل در مصر تا فرات در عراق صحبت می کردند و در این شرایط می توانستند با اشغال سوریه و بعد از ان اشغال عراق که درگیر جنگ با ایران بود به این رویا جامه عمل بپوشانند.
اما عملا" چنین چیزی رخ نداد و هیچگاه رخ نخواهد داد. زیرا ان چیزی که در ظاهر می گویند برای انحراف افکار عمومی از واقعیتها و فلسفه ایجاد چنین جنگهاییست.
یعنی جنگها برای کنترل ملتها ( برده ها ) و حفظ تعادل بین ارتشهاست.
در همان سال 1982 بعد از نابودی نیروی هوایی و سیستم ضدهوایی سوریه بلافاصله اعلام شد که لیبی و عربستان 3 میلیارد دلار به شوروی پرداخته اند تا نیروی هوایی و سیستم پدافند ضدهوایی ان را بازسازی کند.
تضادی که مشاهده می شود این است که لیبی مثلا" تحت حمایت شوروی و عربستان تحت حمایت امریکا قرار داشتند.
چطور دو کشورجهان سومی در بلوکهای متخاصم ( البته در ظاهر) می توانستند تصمیم بگیرند در چنان شرایطی هزینه تسلیحات ارتش سوریه را بدهند ، شوروی هم راحت قبول کند و امریکا هم هیچ مخالفت یا دخالتی نکند.
و اصلا" لیبی و عربستان با کدام قدرت و کدام مجوز توانستند با هم سر یک میز بنشینند و چنین تصمیمی بگیرند.
هواپیماهای جنگی و سیستم ضد موشکی که برای بازسازی ارتش سوریه ارسال گردید باز هم از همان نوعی بودند که در حمله امریکا و اسراییل بدون هیچ کارایی نابود شدند . مثل میگهای 21 و 23 و موشکهاس ضد هوایی سام 5 ،سام 6، سام7 وسام 9 که هیچگاه نتوانسته اند برای ارتش سوریه ارمغانی به همراه داشته باشند.
حتی اس - 300 هایی که جدیدا" در اختیار سوریه قرار گرفته عملا" هیچ کارایی ندارند و قادر نبوده اند حتی یک هواپیما یا هلی کوپتر اسراییلی را سر نگون کنند.
منظورم از این توضیحات این است که می توان نتیجه گرفت که اسراییل و کشورهای خاور میانه و شمال افریقا قهرا" نمی توانند دشمن هم باشند و انچه در تبلیغاتشان بر علیه هم تبلیغ می کنند دشمنی ظاهریست و در پشت پرده کنترل اوضاع توسط نیروهای نظامی صورت می گیرد.
و برای فریب افکار عمومی گاها" اسراییل مناطق بی اهمیتی را در لبنان و سوریه بمباران می کند و احتمالا" افرادی که تارخ مصرفشان تمام شده است در این بمبارانها از بین می روند.