صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 02
کد خبر: ۱۹۶۴۶۷
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸

دروغ‌های مالی در زندگی مشترک و عوارض آن

اکثر مردان و زنان در زندگی مشترک درباره مقدار دستمزد و مسایل مالی شان تلاش می‌کنند مواردی را پنهان کنند و به هم دیگر نگویند. پنهان کردن پول! ما آن را خیانت مالی می‌نامیم، زیرا این خلاف چیزی است که دونفر دریک ارتباط به هم وعده داده اند.

رویداد۲۴   زنان هم درباره مسایل مالی دروغ میگویند ان‌ها هم با دلایل بخصوص خویش اینکار را میکنند؛ گاهی برای روز مبادا، گاهی برای پشتیبانی از خویش یا شخص دیگری و گاهی هم بخاطر ترس از اینکه دیگری بخواهد تمامی درامد را در اختیار خود بگیرد.



تنها راهی که برای حل این گونه پنهان کاری دارید این است که باورهایتان را تغییر بدهید، بنای ارتباط را بر اعتماد قرار دهید برای اینکار میتوانید باهم صحبت کنید اگر نگرانی خاصی وجوددارد که سبب این گونه پنهان کاری میشود نخست این نگرانی را برطرف کنید.



یکی از پیامد‌های پنهان سازی‌های مالی در زندگی مشترک این است که فرزندان هنگامی که بزرگ‌تر میشوند هم به پدر نزدیکند و هم به مادر، در نتیجه زمانیکه این مسایل را بین والدین خویش مشاهده می‌کنند، یاد می‌گیرند که پنهان سازی داشته باشند و تمام آسیب‌ها از اینجا شروع می‌شود.
 

بیشتر بخوانید:
رفتار همسران در دوران قاعدگی خانم‌ها چگونه باید باشد؟





والدین سعی می‌کنند تا سرمایه مالی برای زندگی خویش جمع کنند، ولی با پنهان سازی‌هایی که در این زمینه انجام میدهند فرزندان یعنی سرمایه‌های عاطفی خویش را که بخاطر آن‌ها تشکیل خانواده داده اند، از دست می‌دهند؛ برای این که فرزند طبق درک اندکی که دارد و هنوز به مرحله رشد و تکامل نرسیده یاد می‌گیرد خیلی از ارتباطات و کار‌هایی را که انجام می‌دهد، مخفی کند.


انواع پنهان سازی مالی در ازدواج

خرج کردن مخفیانه به ویژه در وجوه بالا

مخفی کردن مخارج پرداخت نشده

مخفی کردن قبوض و وام‌های پرداخت نشده

قرض دادن به افراد دیگر بدون آگاهی همسر

قرض گرفتن بدون آگاهی همسر

حساب‌های بانکی مخفیانه

مخفی کردن منبع درامد و شغل



با پنهان سازی مالی در ازدواج چه طور برخورد کنیم؟

حل مشکل پنهان سازی مالی به زمان و کوشش زیاد در زندگی مشترک احتیاج دارد. با این حال، چنانچه دو نفر به یکدیگر علاقه داشته باشند، میتوانند از پس آن برآیند.



مشکل را بپذیرید:

سرتان را زیر برف نکنید. زمان آن رسیده که در خصوص مسایل مالی با همسرتان یک صحبت پر چالش و دشوار داشته باشید. چنانچه به پنهان سازی مالی همسرتان مشکوک هستید، علامت‌های خطر را بررسی کنید و شواهدی در این زمینه جمع کنید. این کار را بصورت حمله انجام ندهید تا همسرتان را در موضع دفاعی قرار دهید. بلکه مسئله را اینگونه مطرح کنید که نگران هستید و دوست دارید بدانید اوضاع از چه قرار است و به چه دلیل اینگونه است. احیانا همسرتان عصبانی می‌شود. ولی هر چه مشکل را به تعویق بیاندازید، عصبانیت وی بیش‌تر خواهد شد. زمانی را برای گفتگو انتخاب کنید که هر دو ارام هستید.



احساستان را بگویید:

احساساتان در خصوص پنهان سازی مالی در ازدواج را با همسرتان در بین بگذارید. نگرانی ها، خشم، ترس، حس مورد خیانت قرار گرفتن، خجالت، نومیدی و هر چیز دیگری را که احساس می‌کنید به همسرتان بگویید. شما باید شنیده شوید.



علت آنرا بیابید:

مخفی کاری مالی در ازدواج اغلب حاصل وجود مشکل در جای دیگری از ارتباط است. گاهی به علت بی مسئولیتی یک نفر، مسایل مالی از وی مخفی می‌شود. گاهی به علت کنترل بی اندازه و سخت گیری در امور مالی، به همسر در خصوص مخارج و درآمد‌ها دروغ گفته می‌شود. درصورتی که مقصر این مخفی کاری شما هستید، مسوولیت خویش را در این ارتباط بپذیرید. معذرت خواهی کنید و تلاش کنید روش خویش را در زندگی و مسایل مالی تغییر دهید. با تغییر رفتار اعتماد همسرتان را جلب کنید تا مسایل مالی را با شما در بین بگذارد. این کار اندکی زمان می‌برد.



گاهی علت پنهان سازی مالی پیش بینی طلاق و وجود اختلافات زیاد بین زوج است. بدین ترتیب، تا زمانیکه مشکل اصلی حل نکنید، پنهان سازی ادامه می‌یابد. برای حل اختلافات زناشویی خویش از یک مشاور کمک بگیرید.





مشاوره بگیرید:

گاهی علت پنهان سازی مالی واضح نیست. در این موارد کمک گرفتن از یک مشاور، چه بصورت شخصی یا مشترک، میتواند در تشخیص علت رفتار و برخورد با آن موثر باشد. مشاور میتواند عقیده‌ها و دیدگاه شخص به پول، تربیت او در بچگی، احتمال وجود مشکلی مثل اعتیاد، خیانت، قمار یا ول خرجی و دیگر موارد مرتبط را بررسی کند و به شما در رفع مشکل کمک کند.



اعتماد سازی کنید:

مخفی کاری مالی رشته‌های اعتماد را بین شما از بین می‌برد و قسمتی از حل مشکل به اعتمادسازی دوباره باز می‌گردد. درمیان گذاشتن تمام مسایل مالی از آن به بعد یکی از راهکار‌های اعتماد سازی است. هر دو در کنار هم رسیدها، قبوض، مخارج و درآمد‌ها را بررسی کنید. حساب مشترکی باز کنید و هر دو در آن پس‌انداز کنید و در خصوص خرج کردن پول با هم تصمیم بگیرید. تفاوتی نمی‌کند کدام راه حل را برای اعتماد سازی انتخاب کنید، بازسازی رابطه اندکی زمان می‌برد. شخص مخفی کار به اندکی زمان برای تغییر عادات خویش و شخص قربانی هم به زمان برای اعتماد کردن احتیاج دارد. صبور باشید و به یکدیگر مهلت دهید.



خطر پنهان کاری‌های مالی در زندگی مشترک

یکی از موضوع‌هایی که اشخاص باید قبل از ازدواج، آنرا جدّی بگیرند، این است که حتماً در خصوص مسایل مالی با یکدیگر صحبت کنند و درصورتی که شبهاتی در این زمینه وجود دارد حتماً آنرا رفع کنند، زیرا درصورتی که این قبیل مسائل حل نشده باقی بمانند، ممکن است بعد از ازدواج سبب پیدایش مشکلات بزرگ تری بین آن‌ها شود.



لازم است زن و شوهر در مورد درامد یکدیگر آگاهی کافی داشته باشند، زیرا به عنوان مثال زنی که میزان درامد همسرش را می‌داند هم اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کند و هم میتواند میزان دخل و خرج منزل را بسنجد و برای آن برنامه ریزی کند، ولی هنگامی که مرد میزان درآمدش را از همسرش مخفی می‌کند هم احساس نا امنی در زن به وجود می‌آید و هم رابطه شان سرد خواهدشد، زیرا زن دیگر خود را رازدار همسرش نمی‌داند و از همین جا اختلاف‌ها بین آن‌ها شروع می‌شود.



از طرفی رابطه‌ای که در آن من و تویی وجود داشته باشد یک رابطه سالم نخواهد بود و نام آن دیگر زندگی مشترک نیست. به همین علت پیشنهاد می‌کنم که همسران تلاش کنند در این باره با یکدیگر به تفاهم برسند تا دلخوری‌ای بین آن‌ها وجود نداشته باشد. قطعاً میتوان با یک برنامه ریزی مناسب سختی‌های مالی خانواده را حل کرد. از یاد نبریم که پنهان کاری در یک ارتباط نه تنها خوب نیست بلکه آن ارتباط را به طرف تزلزل و نابودی سوق خواهدداد.
 
منبع: بیتوته
نظرات شما