وی بیان کرد: هوش مصنوعی از جمله علوم و فناوریهایی است که در آینده دنیا نقشی پر رنگ دارند و باید به این حوزه توجه بیشتری داشته باشیم.
ستاری افزود: در حال حاضر سه شرکت دانش بنیان فعال در کشور داریم که در زمینه تولید ربات های اجتماعی بر پایه هوش مصنوعی فعال هستند.
ستاری با اشاره به رونمایی از ربات اجتماعی در نمایشگاه هفته پژوهش گفت: اجرای پروژههایی مانند ربات سورنا، بخشی است که دانش را توسعه میدهیم برای اینکه در تجاری سازی این بخش را عملیاتی کنیم و امیدواریم در آینده رباتهایی داشته باشیم که مردم در زندگی خود استفاده کنند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ربات مینی سورنا که سال گذشته در نمایشگاه ایران ساخت رونمایی شد؛ گفت: امیدواریم بتوانیم رباتهای اجتماعی همچون مینی سورنا را در حوزه آموزش و در سطح مدارس و پژوهش سراها استفاده کنیم و تجاری سازی شود.
ستاری تاکید کرد: پروژههای خوبی در ساخت ربات های اجتماعی در آینده توسط محققان اجرایی خواهد شد، در دسترس قرار گرفتن چنین تکنولوژیهایی میتواند به درک مردم از فعالیتهای دانشگاهی کمک کند.
در این مراسم شناسنامه ربات انسان نمای سورنا ۴ توسط معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس دانشکده مکانیک دانشگاه تهران و مجری طرح امضا شد.