بانک مرکزی کانادا بر خلاف همتای آمریکایی خود تاکنون توانسته است نرخ تورم را در محدوده دو درصدی باقی نگه دارد و این مساله به ثبات نرخ بهره نیز کمک کرده است. این بانک پیشتر اعلام کرده بود با توجه به ثبات نسبی شاخصهای کلان اقتصادی در مقطع فعلی برنامه ای برای کاهش بیشتر نرخ بهره ندارد.
در بین بخش های مختلف، مواد غذایی با تورم ۳.۴ دصردی بیشترین نقش را در افزایش تورم داشته است و پس از آن نیز حمل و نقل با تورم ۳.۲ درصدی و لباس و کفش با تورم ۲.۷ درصدی سایر اقلام افزایشی تورم بوده اند. از سوی دیگر تورم لوازم منزل به منفی ۰.۲ درصد رسیده است و انرژی با ۰.۹ درصد و تنباکو با ۱.۲ درصد دیگر بخش هایی بوده اند که کمترین تورم را تجربه کرده اند.
رویس مندز، کارشناس مسائل اقتصادی کانادا در بانک سلطنتی بازرگانی کانادا گفت: نرخ تورم تحت تاثیر مستقیم قیمت سوخت قرار داشته است و احتمالا در صورتی که روند افزایش قیمت نفت ادامه پیدا کند شاهد رسیدن تورم به سطوح بالاتر خواهیم بود.
هسته تورمی که تغییرات قیمتی اقلام خوراکی و انرژی را به دلیل نوسانات بالای آن ها در نظر نمیگیرد تا پایان نوامبر به ۱.۹ درصد رسیده که نسبت به ماه قبل خود تغییری نداشته است. متوسط نرخ تورم کانادا در بازه زمانی ۱۹۱۵ تا ۲۰۱۹ معادل ۳.۱۳ درصد بوده است که بالاترین تورم ثبت شده مربوط به تورم ۲۱.۶درصدی ژوئن ۱۹۲۰ و کمترین تورم ثبت شده نیز مربوط به نرخ منفی ۱۷.۸ درصدی ژوئن ۱۹۲۱ بوده است.