وی یادآور شد: فرد مزبور بهدلیل برطرف شدن علائم و بهبود حال، هماکنون از بیمارستان مرخیص شده و احتمال ابتلایش به بیماری کرونا منتفی است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: با توجه به برطرف شدن علائم بیماری و بهبود حال وی، دیگر نیازی به ویروسشناسی و نمونهگیری از این فرد هم وجود ندارد.
وی با اشاره به استقرار پایگاهی بمنظور کنترل، مراقبت و پیشگیری از بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این وضعیت بطور مستمر در استان رصد میشود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید براینکه علائم بیماری کرونای جدید با خیلی از بیماریهای دیگر حاد تنفسی مشترک است و نمیتوان هر بیمار دارای علائم تب، سرفه و عطسه را بهعنوان فرد مشکوک به بیماری کرونا تشخیص داد، تاکید کرد: موارد مشکوک تنها پس از تأیید علائم بالینی و بررسی سابقه تماس فرد با بیمار آلوده به ویروس قابل پیگیری است ضمنآنکه تشخیص قطعی، تنها پس از تأیید آزمایشگاه ویروسشناسی امکانپذیر خواهد بود.
یکی از کارمندان فرودگاه اصفهان، شب گذشته با علائم تب و سرفه در بیمارستان فارابی این شهر بستری شد.
بهدلیل تماس این کارمند فرودگاه با گردشگران چینی، وی برای رعایت ملاحظات احتیاطی و بهعنوان فرد مشکوک به به بیماری کرونا، تحت مراقبت قرار گرفت.
ویروس کرونا که اواخر سال گذشته میلادی در بازار غذاهای دریایی شهر "ووهان" چین بروز یافت، هماکنون علاوه بر ۳۰ استان چین به ۱۴ کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا و فرانسه نیز گسترش یافته است.
این ویروس که از خانواده «ویروس کرونا» محسوب میشود دوره نهفتهای از چند روز تا 2 هفته دارد و همین امر باعث شده است تا زمانی که علائمی همچون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند آنها از بیماری خودآگاهی نیابند و ضرورتی هم برای رفتن به بیمارستان نبینند.
بر اساس آخرین گزارشها، شمار قربانیان ویروس کرونا در چین به ۱۳۲ کشته و ۶ هزار مبتلا رسیده است، در حالی که تاکنون حدود یکصد نفر هم درمان شدهاند.