برخی کارشناسان علوم بیولوژیکی، دولت آمریکا را در برنامه ریزی برای حمله بیولوژیک به چین، بنابر اعتبارهای جغرافیایی سیاسی، سهیم میدانند؛ بویژه آنکه شیوع ویروس کرونا در چین، همزمان شد با جشنهای سال نو در این کشور.
رویداد۲۴ المیادین نوشت: برخی کارشناسان علوم بیولوژیکی، دولت آمریکا را در برنامه ریزی برای حمله بیولوژیک به چین، بنابر اعتبارهای جغرافیایی سیاسی، سهیم میدانند؛ بویژه آنکه شیوع ویروس کرونا در چین، همزمان شد با جشنهای سال نو در این کشور.
در ادامه این مطلب آمده است: در آغاز هفته جاری، دادگاه فدرال آمریکا اتهامی را متوجه چارلز لیبر، استاد دانشگاه هاروارد و دو نفر چینی کرد، مبنی بر اینکه ایشان برای قاچاق ۲۱ لوله حاوی مواد بیولوژیکی به چین، تلاش کرده اند.
آنچه فرضیه امریکایی بودن منبع این ویروس را تقویت میکند، سیاست دولت ترامپ در مقابله با چین، با استفاده از تمام ابزارهاست؛ از جنگهای تجاری گرفته تا سلسله حملاتی با استفاده از ویروسهای کشنده.
در همین رابطه، حوادث عجیبی برای چین اتفاق افتاد، که عامل آن، آمریکای شمالی بود و بارزترین آنها، حادثه رسیدن محموله مواد بیولوژیکی کانادایی، در مارس ۲۰۱۹، به چین بود، که حاوی ویروسهای خطرناکی بود و کاناداییها ادعا کردند که انتقال این محموله، در چارچوب اجرای بخشی از تلاشهای پژوهشی برای حمایت از بهداشت جهانی صورت گرفته است. اما با توجه به تلاشهایی که برای پنهان ماندن محموله انجام شد، چینیها در این خصوص شکایتهای رسمی کردند.
یک هیئت نظامی آمریکایی متشکل از ۳۰۰ نفر، در اکتبر ۲۰۱۹ به شهر ووهان چین رسیدند، تا در جشنواره بازیهای نظامی به میزبانی چین شرکت کنند. در دوم نوامبر ۲۰۱۹، اولین ابتلا به ویروس کرونا در این ناحیه ثبت شد که در ادامه، این ویروس به سرعت منتشر شد.
هزینه شیوع این ویروس، برای چین، در تمام مقیاس ها، بسیار گران بود: تعطیلی پروازها و حرکت قطارها در اوج بزرگترین اعیاد سالانه در این کشور، ممنوعیت ترک شهر ووهان برای ساکنان آن، ایجاد بیمارستان سیار طی ۵ روز، ویژه مبتلایان به ویروس کرونا و تعطیلی زندگی روزمره و مبادلات تجاری مهم با جهان.
در نتیجه، چه کسی میتواند در مورد هویت طرفی که از تمام این اتفاقات سود میبرد، سخن بگوید؟ به راه انداختن جنگ با استفاده از سلاح بیولوژیکی، هزینه بسیار کمتری از درگیری اتمی دارد.