رویداد۲۴ با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر پاستا تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری پاستا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای ۴ نفرمواد لازم پاستاسیر ۱ حبه
شیر ۱ فنجان
قارچ ۲۰۰ گرم
پاستا ۳۰۰ گرم
آب مرغ ۲ لیوان
سینه مرغ ۱ عدد
پنیر پارمزان ¼ فنجان
جعفری به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه انواع ته دیگ
دستور پختطرز تهیه پاستاابتدا شیر را از یخچال بیرون میآوریم تا با دمای محیط سازگار شود و بعد مرغ را روی تخته میگذاریم و از عرض ۲سانت و با طول ۴ سانت برش میدهیم و در بشقابی قرار میدهیم سپس قارچها را با یک دستمال نمدار تمیز میکنیم
و بعد خیلی سریع زیر شیرآب آبکش میکنیم و در آبکش قرار میدهیم، سپس روی تخته آشپزخانه (به هر مدلی که تمایل دارید) خرد میکنیم. داخل قابلمهای بزرگ مقداری روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا کمی داغ شود
و بعد قارچها مرغ خرد شده را در تابه میریزیم و ۱۰ دقیقه تفت میدهیم تا رنگ مرغ تغییر کنید و آب قارچ تبخیر شود. کمی نمک، فلفل روی مرغ و قارچ میریزیم و مخلوط میکنیم تا ادویه به خورد مواد برود. پس از اینکه مرغ کاملا رنگش تغییر کرد
و قارچها کمی سرخ شدن قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و مواد را در بشقابی میریزیم و کنار میگذاریم. سپس برای تهیه سس پاستا قابلمه را مجددا روی حرارت میگذاریم و کمی روغن داخل آن میریزیم و آرد را میافزاییم
و در روغن خوب تفت میدهیم و شیر را کم کم اضافه میکنیم و آب مرغ را نیز به مواد میافزاییم و مخلوط میکنیم و صبر میکنیم تا مواد داخل قابلمه بجوش بیاید و به غلظت دلخواه مان سس در بیاید. در قابلمهای آب میریزیم
و سیر را پوست میگیریم وبا مقداری نمک و روغن داخل آن میریزیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب بجوش بیاید و بعد پاستا را داخل آب در حال جوش میریزیم و پس از گذشت ۵ دقیقه از پاستا بر میداریم و زیر دندان تست میکنیم
اگر کمی گیر داشت و سفت بود موقع آبکش کردن است پس پاستا را در آبکشی میریزیم و کمی آب سرد روی آن میگیریم و قابلمه را روی حرارت میگذاریم و مرغ، قارچ تفت داده را داخل قابلمه میریزیم و پاستا را نیز به آنها اضافه میکنیم
و سس را روی مواد میریزیم (می توانیم کمی از سس را نگه داریم برای مرحله آخر که سس آماده شد روی آن بریزیم) و همگی مواد را زیر و رو میکنیم تا سس به خورد تمام مواد داخل قابلمه برود و کمی از پنیر پارمیزان را روی مواد میریزیم
و درب تابه را میگذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه خوب آماده شود. البته چند بار در این مدت زمان پاستا را با مواد زیر و رو میکنیم تا ته نگیرد. پس از گذشت ۱۵ دقیقه کمی از پاستا را میچشیم و اگر نیاز بود مجددا نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و پاستا را در بشقابی میکشیم و با باقی پنیر پارمیزان و جعفری تزئین میکنیم. نوش جان