صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۲۰۳۷۱۴
تاریخ انتشار: ۰۴:۲۰ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸

درمان‌های خانگی فشار خون پایین

هر زمان که علائم فشار خون پایین دارید، باید مقداری آب بنوشید

رویداد۲۴ فشار خون پایین ممکن است به اندازه فشار خون بالا نگران کننده نباشد، اما اگر به طور مداوم فشار خون پایین دارید، باید به دنبال علل و درمان آن باشید. در اینجا چند راه درمانی وجود دارد که می‌تواند به شما در بهبود فشار خون شما کمک کند.

فشار خون پایین (BP) به عنوان افت فشار خون شناخته می‌شود. اگر فشار خون شما از ۹۰ میلی متر جیوه و ۶۰ میلی متر جیوه کمتر باشد فشار خون پایین دارید. پایین بودن فشار خون ممکن است به اندازه فشار خون بالا نگران کننده نباشد. اما اگر فشار خون شما دائماً پایین باشد، ممکن است این چیزی باشد که باید به آن توجه کنیم. اگر علامتی نداشته باشید نیازی به نگرانی از فشار خون پایین نیست. اما اگر علائمی مانند احساس سرگیجه و خستگی را احساس می‌کنید، ممکن است علامت این باشد که خون کافی به اعضای بدن شما نمی‌رسد.

چگونه فشار خون پایین را در خانه درمان کنیم:

در شرایط معمول، برای افزایش فشار خون نیازی به مداخلات پزشکی ندارید. دارو‌های خانگی زیر می‌تواند در افزایش فشار خون پایین مفید باشد:
بیشتر بخوانید: چند چکاپ ساده که افراد بالای ۵۰ سال باید انجام دهند
1. نوشیدن آب: هر زمان که علائم فشار خون پایین دارید، باید مقداری آب بنوشید. آب حجم خون را افزایش می‌دهد، که می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به فشار خون پایین کمک کند.



۲. وعده‌های غذایی مکرر و کوچک بخورید: اگر فردی هستید که بیش از حد فشار خونتان پایین می‌آید، بنابراین به جای خوردن وعده‌های غذایی کمتر و اندازه زیاد، لازم است وعده‌های غذایی کوچک و مکرر بخورید. وعده‌های غذایی کوچکتر می‌توانند از افت فشار خون که همراه با خوردن غذا‌های زیاد و سنگین است جلوگیری کنند.



۳. علائم را به خوبی بشناسید: احساس سبکی سر، سرگیجه، غش، درد قفسه سینه، تاری دید، افزایش تشنگی و حالت تهوع علائم فشار خون پایین است. از این علائم آگاه باشید تا بتوانید در هنگام فشار خون کم، اقدامات احتیاطی را انجام دهید.



۴. مقداری نمک بخورید: وقتی علائم فشار خون کم دارید، می‌توانید مقداری نمک مصرف کنید. همچنین، افراد با فشار خون پایین برای حفظ فشار خون طبیعی باید کمی نمک بیشتری مصرف کنند.



۵. حالت پا‌ها در هنگام نشستن: هر زمان که علائم فشار خون پایین را شروع می‌شود، کافی است پا‌های خود را روی هم بیندازید و بنشینید. این می‌تواند در افزایش فشار خون کمک کند.



۶. از تغییر وضعیت ناگهانی خودداری کنید: اگر مستعد خطرات فشار خون پایین هستید، باید از تغییرات ناگهانی در موقعیت مانند نشستن یا ایستادن ناگهانی خودداری کنید. این می‌تواند احساس سبکی و سرگیجه ایجاد کند. در صورت تغییر ناگهانی در وضعیت بدن، ممکن است قلب نتواند خون را به سرعت کافی در بدن پمپاژ کند، و این همان چیزی است که باعث ایجاد علائم فوق می‌شود.



۷. از مصرف الکل خودداری کنید: افرادی که فشار خون پایین دارند باید از مصرف الکل خودداری کنند، زیرا این امر می‌تواند فشار خون را کاهش دهد.



۸. جوراب‌های فشرده سازی را بپوشید: یکی از راه‌های احتمالی برای کمک به درمان فشار خون پایین و عوارض آن، پوشیدن جوراب‌های فشرده سازی است، آن‌ها به فشرده سازی رگ‌های خونی کمک می‌کنند و این باعث می‌شود خون راحتتر در پا‌ها حرکت کند. علاوه بر این جوراب‌های فشرده سازی اغلب برای واریس و سایر مشکلات گردش خون در پا‌ها توصیه می‌شود. با فشردن پا‌ها، از تجمع مایعات و خون در پا جلوگیری می‌کنند. این به از بین بردن فشار و تورم احتمالی کمک می‌کند. برای افرادی که تمام روز روی پای خود قرار دارند، جوراب‌های فشرده سازی می‌توانند در کاهش درد و تورم بسیار مفید باشند.



علل فشار خون پایین:

مصرف برخی از دارو‌های خاص، عفونت‌های شدید، کمبود‌های تغذیه‌ای، استراحت طولانی مدت در رختخواب، افت حجم خون و مشکلات قلبی از دلایل اصلی فشار خون پایین هستند.

یک رژیم غذایی سالم با تمام گروه‌های غذایی مصرف کنید، به طور منظم ورزش کنید، بخوابید، استرس کمتری داشته باشید و از مصرف سیگار و الکل خودداری کنید تا از بروز فشار خون جلوگیری کنید.






نظرات شما