صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۰۴۳۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
گزارش رویداد۲۴ از دو فهرست اصلی اصولگریان؛

لیست اصولگرایان تهران، به نفع قالیباف و ایثارگران/ خداحافظ شعار مناطق محروم!

در لیست اصولگرایان تهران، چهره هایی که به خاطر سابقه فعالیت درمناطق محروم قرار گرفته بودند حذف شدند تا نیروهای نزدیک به قالیباف و جمعیت ایثارگران در فهرست قرار بگیرند.

رویداد۲۴ محمدباقر قالیباف، مصطفی میرسلیم، زهره الهیان، محسن پیرهادی، سیدرضا تقوی، مجتبی ثابتی، فاطمه رهبر، عبدالحسین روح الامینی، کیومرث هاشمی. این ترکیب اصلی کاندیداهای لیست اصولگرایان تهران در مجلس یازدهم است و از همین الان باید گفت پیروزی اصولگرایان در این انتخابات قطعی است و این افراد با گرفتن رای اصولگرایان، از الان به فکر ریاست کمیسیون‌های مجلس آینده هستند.


ایثارگران، فصل مشترک


اصولگرایان سرانجام بانگ جدایی را زدند. دو لیست شانا و جبهه پایداری، فقط با سه گزینه مشترک منتشر شد. الیاس نادران، سید محمود نبویان، نظام الدین موسوی افرادی هستند که در هر دو فهرست قرار دارند تا بار دیگر توان لابی گری طیف ایثارگران در معادلات جناح اصولگرا را به رخ بکشند.

جلیل بشارتی، جواد نیکی ملکی، علی جعفری، امیر ابراهیم رسولی، مجتبی ابراهیمی، سعید کرمی افرادی بودند که در لیست اولیه اصولگرایان تهران قرار داشتند، اما در فهرست نهایی قرار نگرفتند. از این جمع علی جعفری، مجتبی ابراهیمی و سعید کرمی در لیست جبهه پایداری قرار گرفتند و جلیل بشارتی، جواد نیکی ملکی، امیر ابراهیم رسولی حالا در هیچ فهرستی نیستند.


بیشتر بخوانید: جای خالی وزیران احمدی نژاد در لیست اصولگرایان تهران


خداحافظ شعار مناطق محروم!


به گزارش گزارش رویداد۲۴ اصولگرایان در حالی جلیل بشاراتی را حذف کردند که او را پدر مناطق محروم ایران می‌خواندند. اما در معادلات نهایی قدرت، او حتی در دو فهرست نهایی مجلس اصولگرایان قرار نگرفت.

جواد نیکی ملکی فرزند شهید است و رزومه چندانی ندارد و به خاطر نزدیکی به مهرداد بذرپاش در فهرست قرار گرفته بود. امیرابراهیم رسولی هم همان کسی بود که اصولگرایان به کنایه او را آدم حداد عادل می‌خواندند.

سعید کرمی یکی دیگر از افرادی که حذف او در لیست شانا اهمیت ویژه‌ای دارد. گفته می‌شد او نماینده مردم شهرری در فهرست است، اما حالا به نظر می‌رسد مردم شهرری در فهرست است، اما حالا جنوب شهر نماینده‌ای در این فهرست ندارد و زحمتش می‌افتد به گردن قالیباف!

حذف و اضافه

هر حذفی، اضافه هم دارد. لیست افرادی که به شانا اضافه شدند را با هم مرور کنیم تا توان لابی اصولگرایان را برای تغییر در دقیقه نود به علاوه سه بسنجیم: مجتبی توانگر از اعضای تیم ایثارگران به شمار می‌رود و ارتباط نزدیکی با علیرضا زاکانی دارد. (مثل نادران و مالک شریعتی و نظام الدین موسوی)

احسان خاندوزی، مصطفی زمانیان و ابوالفضل عموئی از نیرو‌های نزدیک به سردار قالیباف به شمار می‌روند که برای به دست آوردن دل او به فهرست اضافه شده است و ظاهرا قسمتی از شرط قالیباف برای حمایت از لیست بوده است.

اقبال شاکری هم که عضو سابق شورای تهران به شمار می‌رود، می‌تواند در همین زمره قرار بگیرد. مهدی شریفیان هم گمنام‌ترین فرد این مجموعه برای اهالی رسانه است.


ببینید: رقابت پرشور انتخاباتی اصولگرایان با اصولگرایان!/ +فیلم


پایداری با دست پر آمد


اما در لیست جبهه پایداری هم چهره‌های فراوانی حضور دارند. اما مجتبی ثابتی، سمیه رفیعی، سیدمحسن دهنوی، عاطفه خادمی، علی شمسی پور، احمد نادری نیز از لیست نهایی جبهه پایداری حذف شدند و فقط در لیست شانا قرار دارند.

مرتضی آقاتهرانی، محمد سلیمانی، وحید یامین‌پور، رضا تقی پور، محمد جواد ابطحی، علی خضریان، بیژن نوباوه‌وطن و فاطمه آلیا، شاخص‌ترین افراد حاضر در لیست جبهه پایداری هستند.


اعتراض‌های اصولگرایی

با وجود قطعی شدن دو فهرست، اما اعتراض‌ها در گوشه و کنار جریان اصولگرایی به چشم می‌خورد. روزنامه صبح نو در گزارشی نوشته است. به نظر می‌رسد با توجه به مقبولیت بالای قالیباف در میان طبقات مختلف، اگر او و طیف سیاسی نزدیک به او، جمع شورانشینان ائتلاف را ترک می‌گفتند و یک تنه به ارائه لیست مجزا در تهران مبادرت می‌کردند، پیروزی قاطعی نصیب‌شان می‌شد و قالیباف می‌توانست با رای اول، به راحتی به بهارستان راه یابد. انتقاد این روزنامه به حذف فرشاد مهدی پور است که در فهرست نهایی هیچکدام از دو فهرست نیست.


علیه قالیباف

البته منتقدان قالیباف هم از این لیست رضایت ندارند. علی جعفری که در فهرست اولیه بود و حالا اسمش حذف شده است، در یادداشتی تلگرامی نوشت ماحصل هزاران ساعت نفر جلسه، چندین مرحله رای گیری، آنهمه سازوکار، مجمع ۸۰۰۰ نفره، شورای ائتلاف و انتخاب و کارگروه و مصاحبه‌ها و ارزیابی و نظر سنجی و رای گیری، شد یک فهرست ۳۰ نفره. اما آقای قالیباف به ناگاه اعلام کرد که لیست مورد قبول من نیست و به خاطر اینکه سهمیه هایش بیرون لیست ماندند و نمره و رأی لازم را کسب نکردند به یکباره زیر حرف خود زد و با فشار به شورا، بنده و چند کاندید مستقل دیگر مثل آقایان جلیل بشارتی، نیکی ملکی، مجتبی ابراهیمی و... را از لیست حذف کردند و تعدادی از چهره‌های نزدیک به ایشان وارد لیست شدند. برادرم دکتر یامین پور نیز علیرغم اینکه نفر دوم جوانان شده بود، بخاطر تنگ کردن جای سهمیه‌های آقای قالیباف و دیگر احزاب، وارد لیست نشد. برای بنده همین یک دلیل کافی است که نباید به آقای قالیباف رای داد. کسی که قلدرمآبانه، علی رغم تعهدات کتبی، شرعی، تشکیلاتی و اخلاقی یک شبه زیر میز بازی میزند و عملا باعث تفرقه و وحدت شکنی بین همه طیف‌های جریان انقلاب میشود، چه تضمینی وجود دارد با ورود به مجلس به وعده هایش عمل کند؟ غیر از این است که کار ایشان غیر اخلاقی و غیر شرعی است؟ چنین کسی قابل اعتماد است؟

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
جالبه ها ...اینه رویداد؟/؟/ این متن های احساسی قبلا در حمایت برخی هم خطی هاتون البته نه مثل اینجا براتخریب و سیاهنمایی بلکه برای خوش خدمتی بهشون رو...بگذریم...ژست نقد ز نگاه مثلا ما یه چیزایی میدونیم شما نمیدونید عجیب تصور باسوادی به طرف میدها البته از نوع جوگرفتگی یا...
قالیباف
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
قالیباف به قول بعضی ها هر چه قدر هم بد باشه تو شهرداری تهران نشون داد که مرد عمل وبه فکر مناطق محرومه.
ناشناس
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
گرچه قالیباف هم معصوم نیست اما دست کم نشان دید که قبل از خواب اخبار را رصد می‌کند نه مثل نماینده‌های مورد علاقه شما بعد از آنکه ملت همه از وقایع با خبر شدند چشمهایش رو بماله و بگه «والله من خبر نداشتم»
ناشناس
۰۶:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
آقای پدر مناطق محروم دیگر وقت بازنشستگی اش بود مثل خیلیای دیگر من جمله تقوی و میرسلیم
نظرات شما