رویداد۲۴ - از سازمان بسیج جامعه زنان کشور، مینو اصلانی افزود: با توجه به تاکیدهای مکرر رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت پرداختن به مسائل فرهنگی، انتظار میرفت که نمایندگان منتخب مردم در این دوره از مجلس شورای اسلامی برای عضویت در کمیسیون فرهنگی استقبال نشان دهند درحالیکه این اتفاق نیفتاد.
وی بحران مسائل فرهنگی در کشور را مهم دانست و تصریح کرد: تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان منتخب مجلس دهم در ضمن طرح مطالبات از مجلس، موضوع «ولنگاری و بی اهتمامی در حوزه فرهنگ» بود که نشان از بحران مسائل فرهنگی در کشور است.
اصلانی، ولنگاری فرهنگی را محصول بی توجهی به پیوست نگاری فرهنگی در کشور دانست و آن را عامل دیگری در عدم تمایل نمایندگان به عضویت در این کمیسیون برشمرد.
رئیس جامعه بسیج زنان کشور افزود: بر اساس قانون پیوست نگاری فرهنگی باید برای هر نوع کالا و هر نوع پدیده و حتی ساختمان سازی هایی که در کشور انجام می شود پیوست فرهنگی وجود داشته باشد و این اصل مورد تائید رئیس جمهوری نیز قرار گرفته و به دستگاه ها نیز ابلاغ شده است اما متاسفانه رعایت نمی شود.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به فعالیت های کمیسیون فرهنگی مجلس در دوره قبل نیز گفت: در مجلس نهم شورای اسلامی بسیاری از مسائل فرهنگی پیگیری میشد و در برخی موارد شاهد بودیم که حتی روی برخی فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی نیز بحث میشد و میتوان گفت که در مجلس نهم کمیسیون فرهنگی عملکرد قابل قبولی را ارائه کرد.
اصلانی با اشاره به ویژگی های قابل توجه نمایندگان عضو این کمیسیون گفت: طبیعتا کمیسیون فرهنگی زمانی موفق میشود که متشکل از افراد صاحب نظر و دارای اشراف به موضوعات فرهنگی و نیز دارای دغدغه فرهنگی باشد؛ نمایندگانی که جنس کار فرهنگی را بشناسند و باور داشته باشند که نفوذ فرهنگی در کشور اتفاق افتاده است و باید تمام قد مقابل ناتوی فرهنگی در کشور ایستاد.
براساس این گزارش، فقط سه نماینده این دوره از مجلس شورای اسلامی ، داوطلب متقاضی عضویت در کمیسیون فرهنگی مجلس هستند و گفته می شود که علی لاریجانی نیز اخیرا تقاضای عضویت را ارائه داده است که با احتساب او شمار اعضای کمیسیون یاد شده تا زمان حاضر به چهار عضو می رسد.