رویداد24-در پلدختر، فرماندار شهرستان پلدختر امشب در جلسه شورای اداری که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد با تبریک فرا رسیدن سومین سالروز خلق حماسه سیاسی و انتخاب حسن روحانی به عنوان رییس جمهور و تشکیل دولت تدبیر و امید، خروجی این حماسه بزرگ را حفظ عزت و اقتدار کشور و پایبندی به ارزشهای انقلاب و پیروزی مشی اعتدالگرایی دانست.
نورالدین درمنان مهمترین محورهای پذیرش و انتخاب روحانی به عنوان رییس جمهور توسط رای مردم را تعامل عزتمند با دنیا، شفافیت در عمل، تمرکز بر رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال و توسعه همه جانبه و توجه به معیشت مردم عنوان کرد و گفت: ایران هراسی، اسلام هراسی و شیعه هراسی از مهمترین چالشهای پیشروی دولت در ابتدای کار بود، به طوری که دشمنان هر روز ایران را به گزینههای نظامی تهدید میکردند.
وی یکی دیگر از مشکلات فراروی دولت در آغاز کار را تورم 44 درصدی دانست که گریبانگیر ملت شده بود که با تدبیر دولت دکتر روحانی این تورم هم اکنون به 12 درصد رسیده است.
درمنان طرح تحول نظام سلامت را یکی از ماندگارترین طرحهای تمام دوران کشور در زمان دولت تدبیر و امید دانست و گفت: به سرانجام رسیدن برجام پس از 22 ماه افتخاری دیگر در سیاست خارجی دولت بود که باعث شد، دنیا ایران هستهای را باور کند و نشان داد که اجماع جهانی که آمریکا از آن دم میزد شکست خورده است.
فرماندار شهرستان پلدختر افزود: دنیا یک جنگ تمام عیار اقتصادی به راهانداخته و اقتصاد تک محصولی ما نتوانست جواب بدهد که مقام معظم رهبری تنها نسخه شفابخش وضعیت اقتصادی و نجات آن را اقتصاد مقاومتی دانستند که به عنوان یک دستور مطرح شد.
درمنان گفت: در استان لرستان نیز با حضور بازوند استاندار لرستان، خوشبختانه استان در مسیر توسعه قرار گرفته است و وی مسیر توسعه را به خوبی میشناسد و در این راستا هم اقدامات ارزشمندی صورت گرفته است.
وی لازمه اقتصاد مقاومتی را ایجاد زیرساختهایی چون راهآهن، فرودگاه، هتل و ... دانست و اظهار داشت: در بین تمام استانهای کشور استان لرستان به عنوان یکی از سه استان پایلوت و الگو اقتصاد مقاومتی معرفی شده که این نشان از عملکرد خوب مدیران اجرایی استان است.
فرماندار شهرستان پلدختر، پلدختر را شهرستانی با تواناییهای بالا و ظرفیتهای مهم در حوزههای مختلف کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری دانست و گفت: با توجه به این ظرفیت انرژی که در شهرستان پلدختر است، میتوان پلدختر را عسلویه دوم یا پارس مرکزی نامگذاری کرد.