رویداد۲۴ مواد لازم برای تهیه ماکارونی خوشمزه:
ماکارونی: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذا خوری
قارچ: ۴ عدد متوسط
سیب زمینی درشت: ۲ عدد به صورت گرد شده
فلفل دلمه ای: یک عدد
پیاز: ۱ عدد
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه ماکارونی خوشمزه:در یک ماهی تابه یک عدد پیاز و فلفل دلمهای خرد شده را سرخ کرده بعد گوشت چرخ شده را به آن اضافه کرده و آن را تفت میدهیم بعد قارچ نگینی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم مقداری تفت بخورد تا آب قارچ گرفته شود بعد رب گوجه فرنگی داخل گوشت میریزیم و کمی نمک، فلفل و آویشن میزنیم و میگذاریم چند دقیقه دیگر تفت بخورد.
بیشتر بخوانید:
غذاهای ساده خانگی برای مجردها/ کباب دیگی (کباب تابهای)
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
بعد قابله را روی اجاق گذاشته مقداری روغن در قابلمه میریزیم و سیب زمینی گرد شده را کف قابلمه میگذاریم بعد یک لایه ماکارونی و یک لایه گوشت و قارچ سرخ شده که قبلا آماده کرده بودیم را درون قابلمه میریزیم و به همین صورت یک لایه ماکارونی و یک لایه گوشت و قارچ. بعد از تمام شدن مواد یک دمی روی قابلمه میگذاریم تا نیم ساعت خوب دم بکشد.
نکته مهم: هنگام دم کشیدن ۵ دقیقه اول حرارت اجاق را زیاد میکنیم و بعد حرارت را کم میکنیم. (مانند پخت برنج)
این اشتباهات را نکنید!۱- داخل آبِ قابلمه، روغن نریزید.
اگر تا بحال این اشتباه و میکردید، الان میدانید که باید آنرا متوقف کنید. این کار هیچ ارمغانی برای شما ندارد بجز اینکه یک ماکارونیِ روغنی و چرب به شما میدهد که اجازه نمیدهد مایهی ماکارونی به خوردِ آن برود. بر خلاف باور عمومی، ریختن روغن در آبِ ماکارونی از چسبیدن رشتههای آن بهم جلوگیری "نمی کند".
۲- رشتههای ماکارونی را داخل آبِ جوش نریزید و بروید و بعد از نیم ساعت برگردین و آبکشی کنید!
برای اینکه رشتههای ماکارونی بهم نچسبند، باید وقتی آنها را داخل آبِ جوش میریزید هر از گاهی آنرا هم بزنید.
۳-هنگام پختنِ ماکارونی، زمان اضافه برای دم کشیدنِ رشتههای آن با مایه باقی بگذارید.
رشتهها را کمی زودتر از آبِ جوش در آورید و چند دقیقه (نه خیلی زیاد) بگذارید با مایه دم بکشد. وقتی ماکارونی داغ است، مایه بیشتر به خوردش میرود.
۴- رشتههای ماکارونی را آبکش نکنید.
نیازی نیست روی ماکارونی آب بریزید و بشویید. درعوض، وقتی آبِ آنرا گرفتید مایه را با ماکارونی مخلوط کنید. آبِ جوشِ باقی مانده نیز سرشار از نشاسته و ویتامینهای مفید است که میتوانید از آن برای تهیهی مایهی مکارونیِ خانگی استفاده کنید.