رویداد۲۴ طوفان کرونا حالا قربانیان جدیدی گرفته است. شماری از مسئولان و مقامهای نظام در روزهای گذشته بر اثر کرونا فوت کردند. تاکنون هادی خسروشاهی سفیر پیشین جمهوری اسلامی در واتیکان و محمد علی رمضانی منتخب مجلس یازدهم مردم آستانه اشرفیه مهمترین قربانیان سیاسی کرونا در ایران به شمار می رفتند اما حالا محمد میرمحمدی هم به صف قربانیان کرونا در ایران اضافه شده است.
پاییز ۹۸ و زمستان آن برای خانواده میرمحمدیها فصل غمگینی بود. در عرض سه ماه، پدر، مادر و فرزند یکی یکی جان باختند تا پرونده یکی از خانوادههای سیاسی ایران بسته شود.
نوبت اول، ابوالفضل میرمحمدی نماینده تهران در مجلس خبرگان رهبری بود که چهار سال قبل از لیست خبرگان مردم مورد حمایت مرحوم هاشمی رفسنجانی وارد مجلس خبرگان شد اما پایان مجلس را به چشم ندید. او پیش از این سابقه نمایندگی مردم استان مرکزی را در مجلس خبرگان رهبری داشت و زمانی که وارد شد، یکی از پیرترین اعضای این مجلس به شمار می رفت اما عمر فرزند مثل عمر پدر طولانی نبود.
آیت الله ابوالفضل میرمحمدی آذر ماه امسال درگذشت. بسیاری از شخصیتها مثل صادق لاریجانی و محسن رضایی به فرزند او محمد میرمحمدی نامه نوشتند و در گذشت پدر ۹۶ ساله او را تسلیت گفتند. حالا همان افراد باید درگذشت خود او را تسلیت بگویند.
همسر آیت الله و مادر محمد میرمحمدی که خواهر آیت الله شبیری زنجانی از مراجع تقلید بزرگ ایران است نیز هفته گذشته در اثر ابتلا به ویروس کرونا در گذشت و حالا این ویروس فرزند او را به عنوان قربانی بعدی انتخاب کرده است.
بیشتر بخوانید: کدام مسئولان مبتلا به کرونا شدهاند؟ +اسامی
به گزارش رویداد۲۴ محمد میرمحمدی از جمله شخصیتهای مورد اعتماد رهبری و همچنین اکبر هاشمی رفسنجانی بود و سالها در دفتر این افراد در دوران ریاستجمهوری آنان فعالیت میکرد.
میر محمدی در دوران ریاست جمهوری آیت الله خامنهای، رئیس دفتر ویژه رییس جمهور بود. این پست در دوران آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز حفظ شد و میرمحمدی در دوره هاشمی رفسنجانی رییس دفتر رئیس جمهور وقت شد.
در دورهای دیگر او معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور استخدامی و اداری کشور شد و پس از آن از قم راهی مجلس شد.
با پایان گرفتن دوره نمایندگی مجلس، میرمحمدی به بیت رهبری رفت و به عنوان معاون نظارت و حسابرسی دفتر رهبری منصوب شد.
در چند سال اخیر میرمحمدی سعی داشت در کنار جمعی از بازماندگان حزب جمهوری اسلامی، بار دیگر حزبی بزرگ را سازماندهی کند و با این ایده حزب تمدن اسلامی شکل گرفت؛ حزبی که البته از همان بدو تاسیس بی اثرتر از ایدههای اولیه موسسین آن بود و هرگز نتوانست به عنوان یک تشکیلات اثرگذار در عرصه سیاست ایران حضور داشته باشد.
آنها سال ۸۸ از جمله احزاب اصولگرایی بودند که با توجه به گذشته و سابقه حزب جمهوری اسلامی، پرچم حمایت از میرحسین موسوی را بلند کردند اما بعد از اتفاقات ۸۸ سکوت کردند و حتی اجازه حضور در انتخابات مجلس نهم را پیدا کردند. در انتخابات مجلس نهم آنها لیستی را منتشر کردند که شامل اصولگرایان میانهرو و چهرههایی مانند علی مطهری بود.
بیشتر بخوانید: سایه ویروس کرونا بر سر مقامات ایران/ همه چیز عادی است اما احتمال مرگ بالاست!
آخرین کنگره حزب تمدن اسلامی ۲۹ اردیبهشت ۹۷ در سالن اجتماعات مسجد نور تهران تشکیل شد. در نبود آیت الله هاشمی، حزب تمدن اسلامی هم نشست خود را بیرمقتر از همیشه برگزار کرد و این دوره حتی خبرنگاری از میرمحمدی نپرسید که موضع آنها در انتخابات مجلس یازدهم چه بوده است و او این راز را با خود زیر خروارها خاک خواهد برد.
میرمحمدی یکی از معدود چهره های معتدل مجمع تشخیص مصلحت نظام بود. او سابقه نمایندگی مردم قم در مجلس را داشت و همچنین استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی بود. از تابستان ۹۶ با حکم رهبری یکی از اعضای حقیقی مجمع تشخیص بود و حالا با خروج و و مرگ او، باید منتظر ماند و دید چه کسی و از کدام جناحی صندلی او را پر خواهد کرد.