صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۲۰۶۸۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

وضعیت قرمز در ۳ استان/ گیلان، مازندران و قم به بیمارستان و کادر پزشکی نیاز دارند

افزایش مبتلایان به کرونا در۳ استان گیلان، مازندران و قم نیاز آن‌ها را به بیمارستان و کادر پزشکی افزایش داده است. استان‌های گیلان، مازندران و قم پس از درگیری با بیماری کرونا در شرایط خوبی قرار ندارند و وضعیت از جهت امکانات بیمارستانی و نیروی انسانی حوزه سلامت وخیم است.

رویداد۲۴ محمدحسین قربانی نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در گیلان دیروز با تأکید بر کمبود تخت در بیمارستان‌های استان گیلان گفت: با توجه به حاد بودن شرایط بعضی از بیماران نیاز داریم تا تخت‌های بیمارستان به‌ویژه تخت‌های آی سی یو را در قالب افزایش تخت‌های کل بیمارستان‌های استان یا احداث بیمارستان صحرایی افزایش دهیم.

قربانی در خصوص وضعیت نیروی انسانی حوزه سلامت استان گیلان نیز گفت: در تماسی که با وزیر بهداشت داشتم گفتم تا پرستاران استان‌هایی که در آنان شیوع کرونا کم است را به استان گیلان اعزام کنند، زیرا کادر درمانی ما بسیار خسته هستند.
بیشتر بخوانید: فیلم تلخ از بی تفاوتی مردم کشورمان به بیماران کرونایی در خیابان
قربانی از استارت احداث بیمارستان صحرایی در استان گیلان خبر داد و تصریح کرد: مقرر شد سپاه پاسداران ۱۰۰ تخت در بیمارستان رازی اختصاص دهد و آغاز احداث بیمارستان صحرایی در لاکان توسط سپاه پاسداران و ارتش انجام شود.

نیروی انسانی، پرستاری و پزشکی نیاز مراکز درمانی مازندان و گلستان است

امروز محمد مهدی ناصحی نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در امور نظارتی درمان کرونا در مازندران و گلستان نیز در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در ارتباط با وضعیت موجود مازندران و گلستان در مقابله با بیماری کرونا و اقدامات انجام شده و نیازمندی‌های این دو استان اظهار کرد: مازندران و گلستان از نقطه‌هایی است که تخت‌های بستری مازندران و گلستان برای جمعیت بیمار دو استان تاکنون کافی بوده، ولی پیش‌بینی برای تخت‌های مازاد و نقاهتگاه باید در دستور کار قرار گیرد.

ناصحی در ادامه گفت: مهم‌ترین موضوع این دو استان تداوم مسافرت‌ها است که زمینه انتقال بیماری را افزایش می‌دهد و این موضوع ثابت شده که ویروس سریع منتقل می‌شود و باید زنجیره انتقال قطع شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز با اعلام وضعیت هشدار در مازندران با بیان اینکه احتمال نیاز به بیمارستان صحرایی در حال بررسی است، گفت: مردم هنوز از شهر‌های دیگر به زور وارد شهر‌های شمالی می‌شوند، از واحد‌های نظارتی می‌خواهیم ارتباط را قطع کنند.

ظرفیت کامکار و فرقانی تکمیل شد

چند روز پیش نیز علی ابرازه قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم در گفتگو با خبرنگاران در خصوص وضعیت شیوع بیماری کرونا اعلام کرد پس از ابتلای دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به بیماری کرونا، دو معاون وی و ۱۰ نفر از پزشکان و پرستاران قم هم به این بیماری مبتلا شدند.

علی ابرازه که پس از ابتلای دکتر قدیر به عنوان قائم مقام وی در خط مقدم کرونای قم قرار دارد در همان مصاحبه اعلام کرد ظرفیت بیمارستان کامکار و فرقانی تکمیل شده و بیمارستان امام رضا نیز از دو شب قبل در چرخه پذیرش بیماران قرار گرفته است.

وی همچنین اعلام کرد در صورت نیاز سپاه و ارتش نیز بیمارستان‌های صحرایی خود را در قم مستقر خواهند کرد؛ که همین اتفاق هم افتاد؛ ارتش و سپاه دو بیمارستان صحرایی را مستقر کردند.

نظرات شما